Meniu

Medicina muncii Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti angajator si vrei sa colaborezi cu un cabinet de medicina muncii din Bacau? Pentru a face o alegere buna, trebuie sa tii cont de calitatea serviciilor oferite, de costurile aferente examenelor medicale, de locatia clinicii si de flexibilitatea programarilor sau de optiunea de deplasare a echipei medicale la sediul firmei. 

Examenul medical al salariatilor este necesar la angajare si consta in examinarea starii de sanatate a acestora, care trebuie sa le permita sa profeseze. Medicina muncii se ocupa in egala masura cu diagnosticul si managementul bolilor profesionale, iar un astfel de examen se face si la reluarea activitatii dupa o perioada de pauza. Din acest articol, angajatorii care se afla in cautarea unui cabinet de medicina muncii pot vedea care sunt preturile pentru examenele medicale in zona lor. 

Cat costa examenul de medicina muncii in Bacau?

In Bacau sunt situate numeroase clinici medicale, iar cateva dintre ele ofera si servicii complete de medicina muncii. La fel ca in alte orase, tariful examenului depinde de complexitate si de profilul companiei solicitante. De exemplu, pentru angajatii din industria alimentara sau din invatamant se efectueaza o serie de analize specifice. Tabelul de mai jos surprinde intervalul de pret pentru controlul medical de medicina muncii in cadrul celor mai apreciate clinici din acest oras: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Medicina Muncii
Rating
Website
Euroclinic Center
Clinica-Verificata
60 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii porneste de la 60 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medici profesionisti
 • Clinica multidisciplinara
 • Buna organizare
 • Empatie si amabilitate
 • Preturi accesibile
Dident Center
50-120 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 50-120 Ron
 • Servicii de calitate
 • Examene medicale efectuate rapid
 • Personal amabil si profesionist
 • Curatenie
 • Cabinetul nu este aglomerat
GTL Medical Clinic
50 Ron
 • Pret Medicina Muncii 50 Ron
 • Act medical de calitate
 • Clinica dotata corespunzator
 • Terapii moderne de recuperare
 • Personal bine pregatit
 • Atentie, amabilitate si responsabilitate
 • Atmosfera placuta
MedicalTest
50 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii porneste de la 50 Ron
 • Servicii calitative
 • Profesionalism, amabilitate si atentie
 • Tehnologii avansate
 • Echipa de profesionisti
 • Clinica se aglomereaza uneori
MedicalTop
40-100 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 40-100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si prompti
 • Personal amabil la receptie
 • Corectitudine in diagnostic
 • Uneori programarile se suprapun
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul celor mai bune clinici pentru medicina muncii

Daca vrei sa vezi ce cabinete ofera servicii de medicina muncii in orasul Bacau, poti vedea printr-o cautare pe internet ca exista mai multe clinici specializate in acest domeniu. Este important sa alegi un cabinet care ofera toate examinarile medicale necesare angajatilor tai si care este apreciat pentru calitatea serviciilor.

Urmatoarele cinci cabinete medicale se afla in topul preferintelor: 

1. Euroclinic Center

Euroclinic Center din Bacau ofera servicii din 15 specialitati medicale, printre care si medicina muncii. Aceasta clinica multidisciplinara asigura servicii integrate si reuneste o echipa de medici cu experienta vasta, care folosesc aparatura de ultima generatie si tratamente moderne. In departamentul de medicina muncii, un medic specialist se ocupa de examinarea medicala a angajatilor si ofera consiliere medicala inclusiv angajatorului. 

Pretul unui examen de medicina muncii porneste de la suma de 60 lei. 

Parerile despre aceasta clinica sunt pozitive, persoanele care au ales-o mentionand ca ora programarii se respecta si ca primirea este calduroasa. Personalul este bine organizat, empatic, amabil, rabdator si profesionist. De asemenea, medicii si asistentele sustin si incurajeaza pacientii, ceea ce creeaza confort emotional. Preturile de la Euroclinic Center sunt accesibile. 

Vezi parerile pacientilor despre Euroclinic Center
Vezi Pareri

2. Dident Center

Dident Medical Center este o locatie din Bacau pe care multi angajatori au ales-o deja la capitolul medicina muncii, deoarece ofera servicii complete de examinare medicala pentru orice tip de profesie. Ofertele acestei clinici sunt flexibile si adaptate la specificul companiei, existand posibilitatea de deplasare a echipei medicale la sediul firmei. Medicii si asistentii din cadrul Dident Medical Center au experienta vasta in sfera medicinei muncii si folosesc aparatura moderna. 

Cat despre pret, angajatorii vor plati intre 50 si 120 lei pentru controlul de medicina muncii al unui salariat.

Cei care au efectuat examenul medical la Dident Center spun ca totul s-a desfasurat rapid si ca personalul este amabil, profesionist si implicat. Medicii pun multe intrebari cu privire la starea de sanatate a pacientilor si manifesta interes. Cabinetul este curat si nu e aglomeratie.

3. GTL Medical Clinic

GTL Medical Clinic este principalul furnizor de servicii medicale de recuperare din Bacau, asigurand in egala masura servicii de medicina muncii. Pacientii pot veni aici pentru sedinte de hidrokinetoterapie, ozonoterapie, analize medicale complexe si diverse fise sau avize medicale. Din colectivul acestei clinici fac parte medici primari, medici specialisti, kinetoterapeuti, psihologi si alti specialisti. 

Examenul clinic general de medicina muncii costa 50 lei. 

In mediul online, foarte multe persoane au scris cuvinte de lauda despre serviciile si personalul de la GTL Medical Clinic. Atmosfera din centru este placuta, iar clinica este dotata corespunzator. Despre cei care profeseaza aici, pacientii mentioneaza ca sunt profesionisti, atenti, amabili si responsabili si rabdatori. 

4. MedicalTest

Cu multiple specialitati si o echipa numeroasa de medici cu experienta, MedicalTest reprezinta o optiune principala pentru cei din Bacau care sunt interesati de servicii de medicina muncii. Deschis in 1993, MedicalTest a marcat primul laborator privat de analize medicale din Moldova, avand ca misiune furnizarea de servicii medicale clinice si paraclinice de calitate superioara. Pentru a indeplini acest obiectiv, se integreaza in activitatea clinicii noutatile din sfera medicala si se investeste continuu in baza materiala si in conditiile asigurate pacientilor. Din echipa fac parte medici primari, medici specialisti, ingineri, chimisti si biologi care folosesc cele mai avansate tehnologii. 

Tariful porneste de la 50 lei pentru controlul de medicina muncii.

Medicii si asistentele de la MedicalTest dau dovada de profesionalism, amabilitate si atentie la nevoile pacientilor. Asa reiese din parerile exprimate pe internet de catre cei care au ales aceasta clinica si care o recomanda mai departe. Cateva persoane mentioneaza ca unitatea medicala se aglomereaza uneori. 

5. MedicalTop

Medicina muncii este una dintre cele 35 de specialitati medicale cuprise in lista de servicii a clinicii MedicalTop din Bacau. Pacientii beneficiaza de consultatii de specialitate, analize medicale complexe, o gama variata de investigatii paraclinice si asistenta medicala din partea unei echipe formate din medici profesionisti. Pentru corectitudinea si precizia investigatiilor, se foloseste aparatura de ultima generatie. 

Angajatorul va trebui sa plateasca pentru examenul de medicina muncii a unui salariat intre 40 si 100 lei.

Personalul de la receptie este prompt si inclinat spre nevoile pacientilor, iar medicii sunt profesionisti, prompti, amabili si ofera explicatii detaliate pe intelesul pacientilor. Majoritatea pacientilor spun ca serviciile de la MedicalTop sunt de calitate si ca au beneficiat de corectitudine in diagnostic, insa exista si persoane care spun ca organizarea din clinica este defectuoasa si ca programarile lor nu au fost respectate. 

Concluzii

Profesionalismul echipei de medici, varietatea de examinari medicale efectuate si raportul bun calitate-pret sunt motivele pentru care cabinetele prezentate anterior au devenit optiuni de top printre angajatorii din Bacau la capitolul medicina muncii.