Meniu

Medicina muncii Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai o afacere si cauti un cabinet de medicina muncii in Baia Mare cu care sa colaborezi? Parcurge acest articol pana la final si vei descoperi cateva clinici de acest tip, ai caror medici efectueaza examinarile in cabinet sau in deplasare, la sediul companiei tale sau la punctele de lucru.

Controalele de medicina muncii au ca scop prevenirea imbolnavirilor si accidentelor profesionale, evaluand sanatatea oamenilor atat in momentul angajarii, cat si in anumite intervale de timp pe parcursul desfasurarii activitatii. Prin examinarile de medicina muncii pot fi depistate anumite afectiuni, protejandu-se astfel sanatatea si siguranta angajatilor si contribuind la sporirea productivitatii. Afla in ce cabinete din Baia Mare poti beneficia de servicii de medicina muncii!

Cat costa un serviciu de medicina muncii in Baia Mare?

Preturile serviciilor de medicina muncii din Baia Mare pot varia, dupa cum se poate observa si din tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Medicina Muncii
Rating
Website
P. Sf. Maria
Clinica-Verificata
20-80 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 20-80 Ron
 • Unitate medicala de referinta in Baia Mare
 • Diverse specialitati medicale
 • Medic specializat in medicina muncii
 • Controale medicale la sediul angajatorului sau la punctele de lucru
 • Personal amabil la receptie
 • Nu se respecta programarile
 • Nu se raspunde la telefon
Multicare Clinic
20-100 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 20-100 Ron
 • Servicii medicale pentru intreaga familie
 • Medic cu experienta in medicina muncii
 • Bun raport calitate-pret
 • Ambient placut
Sanas Med
15-120 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 15-120 Ron
 • Diverse servicii de medicina muncii
 • Medici cu experienta
 • Ecografie
 • Bun raport calitate-pret
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Ce cabinete de medicina muncii sunt in Baia Mare?

Sunt trei cabinete de medicina muncii in municipiul Baia Mare. Iata cateva informatii utile despre ele!

1. Policlinica Sfanta Maria

O prima recomandare in privinta serviciilor de medicina muncii din orasul Baia Mare este Policlinica Sfanta Maria. Aceasta policlinica este una cu traditie in municipiu, fiind inaugurata in anul 1999 si devenind a doua unitate medicala de referinta, dupa Spitalul Judetean Baia Mare. Printre numeroasele specialitati si servicii pe care le ofera se afla si cel de medicina muncii. In acest cabinet, dr. Angelica Maries, medic specialist medicina muncii, isi ofera ajutorul angajatilor si angajatorilor prin: evaluarea starii de sanatate a tuturor lucratorilor, examinare medicala la angajare, vizarea concediilor medicale, control medical periodic. Medicul se deplaseaza gratuit la sediul angajatorului pentru diverse examene de laborator sau controale periodice.

Pretul serviciilor de medicina muncii este cuprins intre 20 si 80 de lei.

Cei mai multi dintre pacientii care au beneficiat de diverse servicii in cadrul acestei policlinici sustin ca au fost multumiti de modul cum au fost intampinati si tratati. Personalul medical profesionist si personalul de la receptie, considerat ca fiind amabil si competent, alaturi de diversitatea serviciilor medicale si  de conditiile moderne sunt printre cele mai apreciate lucruri la Policlinica Sfanta Maria. Sunt insa si persoane care sustin ca nu se respecta programarile si ca nu se raspunde la telefon.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica Sfanta Maria
Vezi Pareri

2. Multicare Clinic

Multicare Clinic Baia Mare ofera si servicii de medicina muncii, dar si altele, pentru intreaga familie: ortopedie si traumatologie, pediatrie, medicina de familie, ecografie, urologie, geriatrie, psihologie, psihiatrie, chirurgie plastica, oncologie. In clinica Multicare by Friedl Med, in cabinetul de medicina muncii, te intampina dr. Silvia Friedl, medic specialist medicina muncii, care se ocupa cu: stabilirea aptitudinii in munca pentru angajati, preventia imbolnavirilor profesionale, diagnosticul precoce al afectiunilor dobandite sau agravate la locul de munca si de mentinerea starii de sanatate a angajatilor.

Serviciile de medicina muncii au tarife cuprinse intre 20 si 100 de lei.

Servicii de calitate, profesionalism si un ambient placut – asa descriu, pe scurt, persoanele din Baia Mare care au trecut prin aceasta clinica serviciile de care au beneficiat. Oamenii spun ca revin cu incredere in aceasta locatie atunci cand vor sa-si verifice starea de sanatate sau cand au o problema ce poate fi tratata aici.

3. Sanas Med

In cabinetul Sanas Med din Baia Mare ai la dispozitie diverse servicii de medicina muncii: spirometrie, electrocardiograma, audiometrie, ecografie. Echipa Sanas Med este formata din medici cu experienta, care pot evalua rapid starea de sanatate a angajatilor si care efectueaza controale la angajare, dar si ulterior, la anumite intervale, in functie de natura profesiei si de conditiile de la locul de munca. Specialistii ii informeaza ulterior pe angajati si pe angajatori despre rezultatele evaluarii starii de sanatate prin fisele de aptitudine.

Pretul unei examinari de medicina muncii este cuprins intre 15 si 120 de lei.

Serviciile Sanas Med sunt apreciate de pacientii din Baia Mare si din judetul Mures. Oamenii spun ca a avut parte de profesionalism, disponibilitate si amabilitate din partea echipei medicale de aici.

Concluziile noastre

Serviciile de medicina muncii din Baia Mare nu sunt foarte numeroase, avand in vedere ca sunt doar trei cabinete care le ofera. In schimb, in aceste locatii sunt medici cu experienta vasta in acest domeniu, care isi ofera serviciile in evaluarea starii de sanatate a angajatilor atat la sediu, cat si in deplasare, la companiile cu care colaboreaza.