Meniu

Medicina muncii Botosani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Exista o multime de sectoare profesionale in care riscul dobandirii unor afectiuni sau in care riscul de accidentare este ridicat, motiv pentru care toate companiile de acest fel trebuie sa colaboreze cu institutii medicale specializate in medicina muncii in Botosani. Fiecare angajator trebuie sa ofere angajatului sau posibilitatea de a se trata in mod corespunzator de bolile profesionale, astfel incat sa fie sanatos si activ in activitatile pe care le desfasoara. 

Din fericire, Botosani este un oras care gazduieste o multime de institutii medicale specializate in medicina muncii. Pentru a fi sigur ca incepi o colaborare cu o clinica de incredere, poti lua in considerare clinicile amintite in cele ce urmeaza, pe care le-am selectat cu atentie, in functie de performanta aparaturilor dotare, dar si in functie de impresiile celorlalti pacienti care le-au luat in considerare.

Cat costa un pachet de servicii de medicina muncii in Botosani?

Din fericire, majoritatea pachetelor de servicii stabilite de clinicile de medicina muncii din Botosani au preturi accesibile, astfel incat acestea sa reprezinte cheltuieli minime pentru angajator. Multe dintre aceste pachete sunt cuprinzatoare, incluzand o multime de beneficii, atat pentru angajator, cat si pentru angajat. In cele ce urmeaza iti prezentam un tabel cu tarifele practicate in orasul tau, dar si cu institutiile medicale pe care le poti lua in considerare:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Medicina Muncii
Rating
Website
Ecomed
Clinica-Verificata
35-100 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 35-100 Ron
 • Echipamente si aparaturi performante
 • Colectiv medical profesionist si implicat
 • Proceduri corecte
 • Medic primar in medicina muncii
 • Acuratete ridicata
Laser Ozone
40-75 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 40-75 Ron
 • Echipamente performante
 • Medic specialist in medicina muncii
 • Profesionalism, amabilitate si implicare
 • Tratament eficient
Medical Asistserv
35-80 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 35-80 Ron
 • Echipa profesionista de medici
 • Servicii de calitate
 • Dotari de ultima generatie
Medical Tex
40-85 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 40-85 Ron
 • Tratament eficient
 • Echipamente de ultima generatie
 • Echipa medicala profesionista
 • Invetigatii precise
 • Nerespectatea programarilor
Centrul Iatropolis
35-85 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 35-85 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii precise
 • Personal calificat
 • Lipsa de amabilitate a personalui de la receptie
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in medicina muncii in Botosani

Stiai ca pe langa examinarile periodice pe care un medic specializat in medicina muncii in Botosani le efectueaza, acesta este capabil sa ofere consiliere atat pentru angajator, cat si pentru angajat, astfel incat riscul de accidentare sa fie redus considerabil? Multumita cadrelor medicale experimentate care isi desfasoara activitatea in clinicile amintite mai jos, ai ocazia de a reduce aparitia bolilor profesionale si a riscului de accidentare, asigurandu-le tuturor angajatilor un mediu armonios de munca. Iata care sunt sugestiile noastre:

1. Ecomed

Ecomed este o clinica multidisciplinara din Botosani care a fost infiintata in anul 2002 si care cuprinde si specializarea de medicina muncii. Aceasta sectie este coordonata de dr. Crenguta Rosca, medic primar, capabil in efectuarea unei game variate de servicii medicale, printre care se numara si: eliberarea fiselor de aptitudini pentru angajare, consultatii, control medical periodic, aviz pentru reluarea activitatii. Toate investigatiile si examinarile aplicate de medic sunt adaptate in functie de profesia angajatului tau, astfel incat sa primeasca un diagnostic corect, un tratament eficient si consilierea adecvata pentru prevenirea bolilor profesionale. Echipamentele si aparaturile puse la dispozitie de clinica sunt de ultima generatie, astfel incat diagnosticul stabilit sa fie corect si rapid. 

Pretul pentru serviciile de medicina muncii incepe de la 35 lei si ajunge la 100 lei.

Ecomed a capatat peste o suta de recenzii si un rating ridicat, multumita faptului ca serviciile oferite sunt ireprosabile. Aparaturile si echipamentele de care clinica dispune sunt de ultima generatie, acestea fiind folosite pentru efectuarea unor investigatii si proceduri corecte. In plus, in cadrul departamentului de medicina muncii isi desfasoara activitatea un medic primar, ceea ce inseamna ca toate examinarile realizate au o acuratete ridicata. 

Vezi parerile pacientilor despre Ecomed
Vezi Pareri

2. Laser Ozone

Laser Ozone este o institutie medicala din Botosani in cadrul careia exista mai multe cabinete cu diverse specialitati, printre care se numara si medicina muncii. Sectorul dedicat medicinei muncii este coordonat de dr. Romica Cosovanu, medic specialist, cu o buna pregatire in efectuarea urmatoarelor servicii: examen medical la angajare, evaluarea aptitudinii in munca, control medical periodic, examen medical la reluarea activitatii, examen medical de adaptare, testare viziotest, audiometrie, EKG, spirometrie, test rapid de glicemie, analize de laborator, examen psihologic etc. Aparaturile si echipamentele utilizate sunt performante si moderne, avand capacitatea de a efectua toate investigatiile necesare la o calitate superioara. Tot medicul este cel care stabileste diagnosticul pacientului, dar si care este tratamentul adecvat.

Pretul aplicat pentru pachetul de servicii de medicina muncii porneste de la 40 lei si poate ajunge la 75 lei, in functie de investigatiile efectuate.

Clinica are un rating ridicat, datorita faptului ca este apreciata pentru serviciile medicale de calitate pe care le ofera. Departamentul de medicina muncii este echipat ca atare cu aparaturi, instrumente si echipamente medicale performante, pentru o precizie ridicata a rezultatelor obtinute. De asemenea, medicul specialist da dovada de amabilitate, profesionalism si pasiune fata de domeniul medical, prioritizand sanatatea fiecarui pacient in parte.

3. Medical Asistserv

Medical Asistserv este o clinica specializata in medicina de familia, dar si in medicina muncii in Botosani, care ofera servicii la standarde superioare. Echipa de medici de la  medicina muncii este experimentata si calificata, fiind competenta in efectuarea urmatoarelor examinari: examinari de angajare, controale periodice, examene medicale la reluarea activitatii, examene de adaptare, reevaluari, eliberarea fiselor de aptitudini, evaluarea riscului la locul de munca, promovarea sanatatii, diagnosticarea corecta a pacientilor, stabilirea tratamentului eficient, consilierea acestora pentru prevenirea accidentarilor la locul de munca. De asemenea, dotarile clinicii sunt superioare, pentru efectuarea unor investigatii precise si corecte.

Pretul pentru serviciile de medicina muncii incepe de la 35 lei si poate ajunge la 80 lei.

Clinica a primit numeroase apreciezi pentru activitatea pe care o desfasoara, datorita calitatii ridicate a serviciilor medicale. Echipa de medici este profesionista si amabila, avand la dispozitie aparaturi de ultima generatie, pentru o acuratete ridicata a investigatiilor si examinarilor realizate.

4. Medical Tex

Medical Tex este o clinica medicala multidisciplinara din Botosani, care se remarca si pentru serviciile sale de medicina muncii la standarde superioare. Echipamentul si aparaturile utilizate sunt ultramoderne (gama Logiq a General Electric), cu o precizie ridicata in efectuarea procedurilor si investigatiilor necesare. Echipa de medici si de asistenti este recunoscuta in oras pentru competenta sa in efectuarea urmatoarelor servicii: examinare periodica, la reluarea activitatii, de adaptare, examinari de angajare, consiliere, diagnosticare corecta si tratare eficienta. In cadrul clinicii cu multiple specializari isi desfasoara activitatea atat medici primari, cat si specialisti, cu experienta, care sunt capabili sa desfasoare un act medical ireprosabil.

Tariful aplicat pentru serviciile de medicina muncii incepe de la 40 lei si poate ajunge la 85 lei, in functie de investigatiile si examinarile efectuate.

Principalele aspecte care sunt apreciate la clinica Medical Tex sunt implicarea cadrelor medicale si aparaturile de ultima generatie. Astfel, investigatiile si examinarile efectuate sunt precise, pacientul avand sansa de a obtine un diagnostic precis si un tratament eficient. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate in multe dintre cazuri.

5. Centrul Iatropolis

Iatropolis este un centru medical modern din Botosani, cu multiple specialitati, printre care este amintita si medicina muncii. Acesta a fost infiintat din capital integral privat si vizeaza serviciile medicale de recuperare, reumatologie, medicina fizica, balneofiziokinetoterapie, endocrinologie, psihiatrie, pediatrie etc. Departamentul de medicina muncii este reprezentat de dr. Oana Gabriela Ursu, un medic primar, care este competenta si calificata in efectuarea tuturor examinarilor necesare. Din fericire, echipamentele si aparaturile utilizate sunt de ultima generatie, ceea ce contribuie semnificativ la efectuarea unor investigatii precise si rapide.

Pretul pentru serviciile de medicina muncii incepe de la 35 lei si poate ajunge la 85 lei. 

Profesionalismul, amabilitatea si atentia la detalii sunt doar cateva dintre motivele pentru care pacientii iau in considerare acest centru medical. Echipa de medici de la departamentul de medicina muncii este calificat si competent in efectuarea tuturor investigatiilor medicale necesare in functie de profesia angajatului. Cu toate acestea, conform multor recenzii, se remarca lipsa de amabilitate a personalului de la receptie, dar si nerespectarea programarilor.

Concluzii

Daca vrei sa incepi o colaborare cu o clinica specializata in medicina muncii in Botosani, iti recomandam sa iei in considerare clinicile amintite mai sus, pentru un act medical ireprosabil. Ai grija ca angajatii tai sa beneficieze de cele mai bune servicii medicale, pentru a fi sanatosi si pentru a-si efectua activitatea intr-o maniera cat mai activa.