Meniu

Medicina muncii Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru servicii de medicina muncii in Braila, majoritatea angajatorilor se orienteaza catre cabinetele medicale unde se asigura oferte personalizate si unde se fac si investigatii mai complexe, necesare in cazul anumitor domenii de activitate. Prin examenul de medicina muncii se stabileste daca o persoana este capabila din punct de vedere medical sa ocupe un anumit post intr-o companie. 

Daca vrei sa te angajezi intr-o firma sau daca te intorci la serviciu dupa o perioada lunga de pauza, nu poti face acest lucru fara efectuarea fisei medicale. Angajatorul are obligatia de a iti oferi acces la servicii de medicina muncii, prin care se va stabili daca esti apt sau nu pentru desfasurarea activitatii profesionale respective. 

Cele mai bune clinici pentru examenul de medicina muncii in Braila

Angajatorii din Braila trebuie sa colaboreze cu o clinica sau un cabinet medical in cadrul caruia se ofera servicii de medicina muncii, iar in tabelul de mai jos figureaza cele mai bune optiuni dintre care pot alege:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Medicina Muncii
Rating
Website
Centrul Siret
Clinica-Verificata
40 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii porneste de la 40 Ron
 • Servicii de calitate
 • Echipa de profesionisti
 • Investigatii amanuntite
 • Promptitudine
Policlinica Sanatatea
30 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii porneste de la 30 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Investigatiile se desfasoara rapid
 • Promptitudine
Clinica Psihomed
30 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii porneste de la 30 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Personal bine pregatit
 • Amabilitate si rabdare
 • Rapiditate
 • Curatenie
Centrul Medmun
50 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii porneste de la 50 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Amabilitate
 • Promptitudine
 • Deplasare la sediul firmei
Centrul Grivita
50 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii porneste de la 50 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si implicati
 • Amabilitate si atentie
 • Investigatii rapide
 • Curatenie exemplara
 • Personalul de la receptie are o atitudine nepotrivita
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici pentru servicii de medicina muncii in Braila

In Braila profeseaza numerosi medici specializati in medicina muncii, care se ocupa de examinarea medicala angajatilor si de evaluarea compatibilitatii dintre eventualele lor afectiuni si locul de munca pe care urmeaza sa il ocupe. 

Din perspectiva raportului calitate-pret si a feedback-ului venit din partea altor pacienti si colaboratori, urmatoarele clincii sunt considerate a fi cele mai bune din Braila in materie de servicii de medicina muncii:

1. Centrul Medical Siret

Centrul Medical Siret din Braila ofera servicii de medicina muncii pentru firme din orice domeniu de activitate, mizand pe promptitudine si accesibilitate. Echipa de medici evalueaza capacitatea de munca a angajatilor si se ocupa de controalele periodice pentru toate categoriile de personal. La acest centru sunt disponibile consultatii si tratamente de specialitate si se efectueaza explorari functionale pentru rapiditate si precizie in diagnostic. 

Pentru un examen de medicina muncii, pretul porneste de la 40 lei.

Majoritatea persoanelor care au ales acest centru medical il recomanda mai departe, spunand ca aici au intalnit o echipa de profesionisti. Investigatiile sunt realizate cu atentie si se desfasoara rapid. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Siret
Vezi Pareri

2. Policlinica Sanatatea Plus

Policlinica Sanatatea Plus din Braila ofera servicii din domeniul medicina muncii, o gama larga de analize medicale si consultatii de specialitate in mai multe arii terapeutice. Ramurile medicale acoperite de lista de servicii sunt neurologia, psihiatria, chirurgia, ortopedia, ORL, boli interne si medicina muncii. Examinarea medicala a angajatilor este adaptata in functie de profilul si specificul companiei, fiind disponibile investigatii clinice, paraclinice si de laborator complexe. 

Tarifele pornesc de la 30 lei/angajat pentru serviciile de medicina muncii.

Persoanele care au facut fisa medicala la aceasta policlinica spun ca investigatiile se desfasoara eficient si ca serviciile sunt de calitate. Medicii sunt bine pregatiti, atenti si amabili. Rapiditatea este un alt avantaj mentionat de cateva persoane.

3. Clinica Psihomed

Centrul Medical Psihomed reprezinta una dintre optiunile principale pentru angajatorii din Braila aflati in cautarea unei oferte avantajoase pentru serviciile de medicina muncii. Centrul gazduieste o echipa de medici profesionisti, care pun accent pe calitatea actului medical si pe siguranta pacientului. Angajatorii beneficiaza de oferte in functie de specificul activitatii si de satisfacerea celor mai exigente cerinte privind examinarea angajatilor. 

Pretul unei fise de medicina muncii variaza intre 30 si 100 lei.

Multe persoane recomanda aceasta clinica, despre care sustin ca ofera servicii medicale de calitate impecabila. Personalul este bine pregatit, amabil si rabdator. Rapiditatea si atentia acordata igienei reprezinta alte doua avantaje. 

4. Centrul Medmun

Centrul Medical Medmun din Braila este cunoscut pentru faptul ca ofera servicii de medicina muncii, medicina interna, ecografie, chirurgie si ginecologie. Echipa centrului ofera asistenta medicala de inalta calitate si asigura investigatii moderne, monitorizand starea de sanatate a angajatilor si promovand sanatatea la locul de munca. Medicii folosesc aparatura performanta, mobila si adaptata conditiilor de teren, ceea ce le permite sa se deplaseze la sediul firmelor. 

Pentru examenul de medicina muncii, tariful porneste de la 50 lei.

In ceea ce priveste opinia pacientilor, acestia se declara multumiti si remarca faptul ca personalul este profesionist, prompt si amabil. Ei recomanda clinica si apreciaza rapiditatea de efectuare a investigatiilor.

5. Centrul Medical Grivita

Centrul Medical Grivita din Braila asigura consultatii medicale de specialitate, analize de laborator si servicii de medicina muncii. Echipa este formata din numerosi medici primari si medici specialisti, care asigura calitatea actului medical prin folosirea echipamentelor moderne si prin adaptarea serviciilor la nevoile clientului. Obiectivul centrului este de a investi in continuare in aparatura si de a diversifica si mai mult oferta de servicii. De examinarile de medicina muncii se ocupa medici cu experienta in domeniul ocupational, care contribuie activ la mentinerea sanatatii si a capacitatii de munca a lucratorilor. 

Pretul pentru examenul de medicina muncii porneste de la 50 lei.

Centrul Medical Grivita este modern si gazduieste medici profesionisti, amabili, implicati si atenti. Preturile sunt accesibile si curatenia din clinica este exemplara. Pacientii sustin ca serviciile sunt de calitate si sunt multumiti de faptul ca investigatiile decurg rapid. Cateva persoane reclama atitudinea personalului de la receptie.

Concluzii

Pentru angajarea unor noi persoane si pentru monitorizarea sanatatii salariatilor, angajatorii trebuie sa apeleze la servicii de medicina muncii, pe care le ofera si numeroase clinici din Braila. Multe centre medicale pun la dispozitie astfel de servicii, adaptate dupa specificul companiei. 

In alegerea unei clinici, angajatorii trebuie sa tina cont de raportul calitate-pret si de diversitatea examinarilor disponibile, in functie de profilul companiei lor si de necesitati. De asemenea, unii angajatori prefera echipele medicale disponibile sa se deplaseze la sediul firmei, deoarece nu trebuie sa isi intrerupa activitatea si nu mai sunt necesare deplasari.