Meniu

Medicina muncii Brasov

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cu aproape 30 ani de experienta, serviciile de medicina muncii din Brasov ofera solutii personalizate si eficiente pentru a ajuta companiile sa se conformeze cerintelor legale si sa asigure un mediu de lucru sigur si sanatos pentru angajati. Daca ai nevoie de o fisa de medicina muncii sau de un control in acest domeniu, te poti adresa uneia dintre clinicile de top, in care activeaza medici profesionisti si bine informati atat in sectorul medical, cat si in privinta tuturor modificarilor legislative care reglementeaza sanatatea salariatilor.

Articolul de fata iti va servi drept ghid de orientare pe piata medicala privata din Brasov, pentru a identifica cele mai calitative servicii, cu ajutorul carora sa pot indeplini cerintele impuse de stat pentru siguranta si sanatatea in munca, indiferent ca esti salariat sau angajat.

Cat costa un control de medicina muncii?

In functie de specificul fiecarei profesii, exista anumite cerinte legale care trebuie asigurate pentru a dovedi ca esti apt sa ocupi un anumit loc de munca, te-ai adaptat corespunzator, poti reveni in siguranta la serviciu dupa o intrerupere de peste 90 de zile si ca iti sunt asigurate toate conditiile pentru a-ti pastra sanatatea, cerinte pe care ti le va prezenta un specialist in medicina muncii din Brasov. Astfel, costul intocmirii unei fise de medicina muncii depinde de tipurile de examinari necesare. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor care ofera servicii de medicina muncii si intervalul de pret practicat.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Medicina Muncii
Rating
Website
Optilook
Clinica-Verificata
40-140 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 40-140 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal profesionist si amabil
 • Medici cu experienta
 • Interiorul elegant
 • Promptitudinea si rapiditatea
Bramed
40-120 Ron
 • PretuPretul pentru Medicina Muncii variaza intre 40-120 Ron
 • Experienta placuta
 • Atmosfera relaxata
 • Preturi mici
 • Personal empatic si profesionist
 • Grija fata de pacienti
 • Eficienta
CM MEDO
40-140 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 40-140 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Solutii medicale eficiente
 • Timp mare de asteptare
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
 • Serviciul call center nu raspunde la telefon
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de medicina muncii din Brasov

Sunt cateva criterii care te ghideaza in alegerea celei mai bune clinici cu servicii de medicina muncii din Brasov si acestea sunt: calitatea serviciilor, consultanta pe care o pun la dispozitia angajatilor si angajatorilor, rapiditatea intocmirii documentelor necesare si controale de calitate, cu ajutorul carora sa te simti in siguranta ca angajat, iar ca angajator, sa ai certitudinea ca salariatii tai au o sanatate buna si o stare fizica potrivita indeplinirii atributiilor locului de munca ocupat.

1. Optilook

Centrul medical Optilook ofera servicii de oftalmologie, optica medicala si medicina muncii, cu echipamente moderne si personal specializat. Te vei adresa aici dr. Ingrid Sarbu, medic specialist medicina muncii, pentru consiliere, examene medicale la angajare, examen medical de adaptare, control medical periodic, examen medical la reluarea muncii, stabilirea aptitudinii in munca si eliberarea fisei de aptitudine. Clinica are dotarile necesare pentru a te ajuta sa beneficiezi, dupa caz, de electrocardiografie, spirometrie, screening oftalmologic, audiometrie, glicemie. Controalele si testele specifice se pot realiza atat la cabinet, cat si la locul de munca.

Pentru medicina muncii, tarifele sunt cuprinse intre 40 si 140 de lei.

Pacientii sunt multumiti de activitatea acestei clinici, de serviciile de calitate, personalul profesionist si amabil, medicii cu experienta si interiorul elegant al cabinetelor. Totodata, se apreciaza in recenziile de pe Google promptitudinea si rapiditatea cu care se desfasoara controalele.

Vezi parerile pacientilor despre Optilook 
Vezi Pareri

2. Bramed

Clinica Bramed Medical din Brasov a fost infiintata in anul 2009 si are ca obiect de activitate serviciile de medicina muncii, pe care le desfasoara cu ajutorul aparaturii medicale moderne necesara investigatiilor si al unei echipe de specialisti cu experienta si pregatire profesionala corespunzatoare. Se pot efectua aici investigatii si teste precum EKG, audiometrie, spirometrie, glicemie, in functie de cerintele legale pentru fiecare profesie. Monitorizarea starii de sanatate a angajatilor se face prin: examen medical la angajare, examen medical de adaptare, control medical periodic si examen medical la reluarea activitatii. Clinica mai ofera, la cererea pacientilor, consultaţii de medicina generala pentru adulti si copii si recoltari pentru analize de laborator.

Preturile pentru serviciile de medicina muncii variaza intre 40 si 120 de lei.

Pacientii acestui centru medical declara ca au avut o experienta foarte placuta aici. In recenziile de pe Google se mentioneaza ca au intalnit aici o atmosfera relaxata, preturi mici, personal empatic si profesionist, care pune pe primul loc nevoile pacientilor si actioneaza cu eficienta.

3. Centrul Medical MEDO

MEDO este un centru medical de traditie pe piata serviciilor de sanatate din Brasov, functionand din anul 1994 si ajungand azi la un numar de 8 cabinete in diverse specializari, medicina muncii, analize de laborator si investigatii paraclinice, deservite de 28 de medici si 10 asistente si aparatura performanta. MEDO ofera consultatii pentru stabilirea aptitudinii de angajare a persoanelor si control periodic, in conformitate cu reglementarile legale pentru fiecare tip de activitate. Preventia accidentelor si a imbolnavirilor la locul de munca se face in acest cabinet prin consiliere si educatie medicala acordata firmelor si angajatilor.

Un control specializat de medicina muncii poate avea un pret cuprins intre 40 si 140 de lei.

O mare parte a pacientilor se declara multumiti de serviciile centrului, pe care le considera de calitate. Acestia scriu in recenzii ca au beneficiat de profesionalismul medicilor si de solutii medicale eficiente. Pe de alta parte, sunt pacienti nemultumiti de timpul mare de asteptare, mult peste ora programata, si de comportamentul personalului de la receptie, acuzandu-l de lipsa de solicitudine si de faptul ca nu raspunde la numarul de telefon afisat atat la sediul clinicii, cat si pe site-ul web.

Concluzii

Obtinerea unei fise de medicina muncii in Brasov este un demers rapid si eficient datorita existentei unor servicii specializate de calitate, in cadrul unor clinici si cabinete de top din oras, care dispun de aparatura moderna si personal bine pregatit in acest domeniu. Indiferent ca esti aplicant pentru un anumit loc de munca, angajat sau angajator, poti beneficia de consiliere si orientare in privinta examenelor de aptitudine necesare, a protectiei sanatatii si securitatii la serviciu si de indicarea masurilor necesare pentru pastrarea conditiilor optime pentru sanatatea angajatilor.

In functie de pret si de alte facilitati oferite de cabinetele de medicina muncii, poti alege, in urma lecturii acestui text, aceea unitate medicala din Brasov care sa iti poata elibera cu promtitudinea documentele necesare pentru campul de activitate in care profesezi sau iti dezvolti afacerea.