Meniu

Medicina muncii Sector 2

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti antreprenor, tocmai ti-ai deschis o afacere si esti in cautarea unei clinici care sa iti ofere servicii de medicina muncii in Sectorul 2? Atunci ai ajuns in locul potrivit, pentru ca, in cele ce urmeaza, iti vom prezenta o selectie de cinci institutii medicale private catre care sa iti indrepti atentia, datorita serviciilor calitative pe care le ofera, dar si datorita impactului pozitiv pe care il au asupra angajatilor tai. Scopul medicinei muncii este de a preveni, diagnostica, trata si monitoriza problemele de sanatate pe care o persoana le experimenteaza in relatie cu profesia pe care o practica.

Cu alte cuvinte, daca iti doresti sa te bucuri de angajati puternici, productivi si activi, ia in considerare clinicile de medicina muncii din Sectorul 2 pentru efectuarea tuturor examinarilor si controalelor necesare. Fiecare clinica de acest fel trebuie sa fie dotata cu aparaturi si echipamente cat mai complexe, pentru a realiza investigatii si examinari fara cusur. Citeste mai departe si descopera care sunt institutiile medicale pe care ti le recomandam, in urma unei documentari atent efectuate.

Cat costa un pachet de servicii de medicina muncii in Sectorul 2?

Preturile aplicate pentru un pachet de servicii de medicina muncii in Sectorul 2 difera, de regula, de la o institutie medicala la alta, in functie de beneficiile incluse, de complexitatea examinarilor si investigatiilor realizate, dar si de renumele clinicii. Pentru a nu avea niciun dubiu, ti-am pregatit mai jos un tabel cu toate tarifele aplicate la clinicile din sectorul in care te afli pentru a sti orientativ ce buget sa pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Medicina Muncii
Rating
Website
Centrul Alexis
Clinica-Verificata
40-200 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 40-200 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Medici cu experienta, implicati si bine pregatiti
 • Atmosfera placuta
 • Rating ridicat
 • Pachete avantajoase
Standard Med
50-200 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 50-200 Ron
 • Echipamente performante
 • Colectiv medical amabil si profesionist
 • Investigatii precise
 • Servicii calitative
 • Personalul de la receptie este dificil de contactat
Loxan Medical
40-200 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 40-200 Ron
 • Dotari performante
 • Colectiv medical profesionist si experimentat
 • Servicii avantajoase si calitative
 • Act medical exemplar
Pop de Basesti
40-150 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 40-150 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Medici si asistente cu o activitate ireprosabila
 • Proceduri si investigatii superioare
 • Rating ridicat
 • Profesionalism si implicare
Cliniplus
25 Ron
 • Pret Medicina Muncii 25 Ron
 • Dotari superioare
 • Medici cu experienta
 • Servicii de calitate
 • Preturi competitive
 • Intarzierea rezultatelor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in medicina muncii in Sectorul 2

Dupa cautari indelungate, iti scoatem in evidenta cinci clinici de incredere specializate in medicina muncii in Sectorul 2, pe care sa le poti lua in considerare pentru compania ta, multumita dotarilor impresionante, dar si a echipei de medici de exceptie. Iata care sunt acestea, dar si ce impact au avut asupra celorlalti pacienti:

1. Centrul Medical Alexis

Daca esti in cautarea unui centru medical care sa iti asigure servicii de medicina muncii in Sectorul 2, clinica Alexis ar trebui sa fie prima pe lista ta. A fost fondata in anul 2004 ca o clinica multidisciplinara, ceea ce este si in prezent, insa s-a remarcat cel mai mult pentru departamentul sau dedicat medicinei muncii. Din cadrul pachetelor sale de servicii nu lipsesc: controale medicale anuale, examinari medicale, consultatii de specialitate, eliberarea adeverintelor, a fiselor de aptitudini etc. Fiind dotata cu aparaturi de ultima generatie, toate investigatiile si examinarile sunt ireprosabile, pacientul avand sansa de a-si monitoriza starea de sanatate in mod corespunzator. In plus, echipa medicala este experimentata, slefuindu-si abilitatile in cadrul cursurilor si stagiilor de practica in unitati medicale prestigioase.

Tariful aplicat pentru un pachet de servicii de medicina muncii incepe de la 40 lei si poate ajunge la 200 lei.

Cabinetul medical Alexis este apreciat pentru prestatia medicala ireprosabila, pentru care a primit chiar si un rating ridicat. Colectivul format din medici si asistente da dovada de implicare, profesionalism si o buna pricepere in evaluarea, examinarea si tratarea pacientului, iar echipamentele si aparaturile folosite sunt de ultima generatie. In plus, multe persoane au laudat atmosfera placuta si prietenoasa a cabinetului, in care se simt confortabil.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Alexis
Vezi Pareri

2. Standard Med

Standard Med este un centru medical multidisciplinar din Sectorul 2, cuprinzand si medicina muncii, prin intermediul careia angajatorii le pot oferi angajatilor posibilitatea de a-si efectua controalele medicale periodice. Clinica detine autorizatie pentru urmatoarele specialitati: medicina interna, ecografie, medicina muncii, medicina de familie, ORL, oftalmologie, ortopedie, neurologie, psihiatrie, psihologie/psihiatrie, analize medicale auto, chirurgie generala, apifitoterapie. Echipamentul si aparaturile utilizate sunt de ultima generatie pentru fiecare dintre specialitatile amintite anterior, astfel incat actul medical desfasurat sa fie unul cat mai eficient. Echipele medicale sunt plurispecializate, avand o pregatire profesionala solida in cadrul studiilor, stagiilor de practica si cursurilor de formare. Printre serviciile incluse la departamentul de medicina muncii se amintesc si: examenul medical de angajare, examenul medical periodic, examenul la reluarea activitatii, la schimbarea functiei, la sesizarea angajatorului etc.

Pretul pentru un pachet de servicii de medicina muncii porneste de la 50 lei si poate ajunge la 200 lei.

Insumand peste trei sute de recenzii, Standard Med a intrat in atentia multor pacienti multumita serviciilor calitative si accesibile. Echipa medicala este dedicata meseriei pe care o desfasoara, oferind un act medical ireprosabil. Este amabila, atenta la nevoile pacientului si profesionista, avand la dispozitie echipamente medicale de ultima generatie, pentru efectuarea investigatiilor si procedurilor intr-o maniera eficienta si precisa. Pe de alta parte, exista o singura linie telefonica, ceea ce inseamna ca personalul de la receptie este dificil de contactat.

3. Loxan Magnus Medical

Loxan Magnus Medical este o institutie medicala privata din Sectorul 2 in care este inclusa si ramura medicinei muncii. Initial, clinica avea un singur cabinet de medicina generala, urmand ca ulterior sa se extinda si sa cuprinda mai multe specialitati in avantajul pacientului. Cu o experienta de peste 13 de ani, medicul de la departamentul de medicina muncii ofera angajatilor firmei tale unele dintre cele mai bune servicii, consultatii si examinari, pentru ca acestia sa fie sanatosi si productivi in meseria pe care o desfasoara. Printre indatoririle medicului se numara si: determinarea aptitudinii fizice si emotionale a unui angajat, consiliere cu privire la prevenirea bolilor, examinari periodice, la angajare, la reluarea activitatii, respectarea confidentialitatii din cadrul relatiei medic-pacient. Nu este mai prejos nici aparatura din dotarile clinicii, prin care medicii reusesc sa intreprinda un act medical ireprosabil.

Pretul pentru pachetele de servicii de medicina muncii porneste de la 40 lei pana la 200 lei.

Cabinetul medical este apreciat de pacienti, lucru vizibil chiar prin recenziile majoritar pozitive postate in mediul online. Medicii si asistentele dau dovada de profesionalism, implicare si dedicare in actul medical, ceea ce ii ajuta pe pacienti sa se simta confortabil si in siguranta. In plus, clinica este dotata cu o aparatura de ultima generatie, care permite efectuarea unor servicii medicale la standarde superioare.

4. Centrul Medical “Pop de Basesti”

Centrul Medical “Pop de Basesti” este o unitate de asistenta medicala din Sectorul 2, infiintata in 2002, in cadrul careia angajatorii si coordonatorii de companii pot opta pentru serviciile de medicina muncii. Echipa este competenta si calificata in efectuarea procedurilor si investigatiilor medicale, avand o experienta vasta in lucrul cu pacientii. Medicul din cadrul departamentului de medicina muncii este dr. Lavinia Calugareanu, medic primar in medicina muncii. Competenta sa este de a preveni aparitia problemelor de sanatate in cadrul, muncii, de a le diagnostica precis si de a le trata in mod corespunzator, astfel incat angajatul sa fie sanatos si activ. Clinica pune la dispozitia celor interesati si abonamente de medicina muncii, dar si posibilitatea efectuarii: examen clinic general, oftalmologic, ORL, neurologic, testare psihiologica, radiografie pulmonara, VDRL, hemograma, examen probe de urina, ex. coproparazitologic, ex. coprobacteriologic, ekg, audiometrie, Ag Hbs, Ac anti HCV, Ac anti HIV 1 şi 2.

Pretul pentru serviciile de medicina muncii incepe de la 40 lei si ajunge la 150 lei.

Rating-ul ridicat al clinicii denota o buna pregatire a personalului medical, dar si o calitate superioara a serviciilor. Echipa de medici si asistente da dovada de o buna pregatire, implicare si de profesionalism in lucrul cu pacientii, iar echipamentele si aparaturile aflate in dotarea clinicii sunt de ultima generatie. Prin intermediul lor se efectueaza proceduri si investigatii la standarde superioare, fiind prioritizata sanatatea pacientului.

5. Cliniplus

Cliniplus este un centru medical din capitala, Sectorul 2, cu multiple specialitati, printre care este amintita si medicina muncii. Printre serviciile pe care le ofera se numara si: examen medicina muncii conform legislatiei in vigoare (examen medical la angajarea in munca, control medical periodic, examen medical la reluarea activitatii), intocmirea dosarului medical, efectuarea investigatiilor medicale, evaluarea factorilor de risc, eliberarea fiselor de aptitudini, reabilitare, reconversie, reorientare profesionala in caz de accident de munca, consilierea angajatorului privind securitatea si sanatatea angajatilor la locul de munca. In cadrul clinicii isi desfasoara activitatea un personal experimentat in efectuarea diverselor proceduri medicale, alaturi de un echipament de ultima generatie, pentru efectuarea unor investigatii si proceduri precise.

Pretul serviciilor de medicina muncii la Cliniplus este de 25 lei per persoana per an.

Clinica este apreciata pentru raportul calitate-pret excelent al serviciilor furnizate. Echipa medicala este profesionista, implicata si atenta la nevoile pacientului, iar echipamentele utilizate sunt moderne si performante. Cu toate acestea, au existat anumite nemultumiri cu privire la intarzierea rezultatului pentru anumite proceduri medicale.

Concluzii

Daca esti in cautarea unei institutii medicale in cadrul careia sa se desfasoare servicii de medicina muncii in Sectorul 2, atunci clinicile amintite mai sus iti vor fi de ajutor. Asigura-le angajatilor posibilitatea de a-si desfasura munca in conditii optime si ofera-le posibilitatea de a discuta cu un expert cu privire la riscurile meseriei pentru sanatate, dar si cum pot fi prevenite.