Meniu

Medicina muncii Sector 3

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa colaborezi cu un cabinet care ofera servicii de medicina muncii in sector 3? Numeroase clinici din Capitala sunt specializate in acest domeniu si se ocupa de examinarea medicala a angajatilor printr-un control care presupune anamneza medicala, investigatii de rutina si anumite examene medicale clinice, acolo unde este cazul. De exemplu, angajatii care vor folosi calculatorul trebuie sa beneficieze de un examen oftalmologic. 

Examenul de medicina muncii este obligatoriu inainte de angajare si mai este necesar atunci cand angajatul revine la munca dupa o perioada de pauza. Prin examenul medical se stabileste daca o persoana este apta pentru ocuparea unui post intr-o companie, iar angajatorii sunt obligati sa asigure accesul salariatilor accesul la aceste servicii. 

Cu ce cabinete de medicina muncii din sector 3 poti sa colaborezi?

Daca esti in cautarea unei clinici din sectorul 3 al Capitalei unde se ofera servicii de medicina muncii, poti sa gasesti rapid un colaborator care sa asigure servicii de calitate la un pret accesibil. Tariful pentru o fisa medicala variaza in functie de examenele necesare, iar in tabelul de mai jos poti vedea intervalul de pret in cadrul celor mai apreciate clinici specializate in medicina muncii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Medicina Muncii
Rating
Website
McMed
Clinica-Verificata
90-190 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 90-190 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Examinarile decurg rapid
 • Echipa profesionista
 • Ambilitate si promptitudine
 • Preturi foarte bune
Clinica Emamed
60-150 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 60-150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal amabil si profesionist
 • Promptitudine
 • Curatenie
Reis Medical
60-120 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 60-120 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal bine pregatit
 • Amabilitate si promptitudine
 • Examinari amanuntite
 • Atentie si empatie pentru pacient
Clinica Aide Sante
60-100 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 60-100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Abonamente personalizate
 • Profesionalism
 • Amabilitate
Noblesse Medical
100 Ron
 • Pret Medicina Muncii 100 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Amabilitate
 • Rabdare si atentie
 • Sfaturi utile si explicatii detaliate
 • Aparatura moderna
 • Atitudinea personalului de la receptie este nepotrivita
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici pentru examenul de medicina muncii in sector 3

In contextul angajarii sau evaluarii medicale periodice a personalului, mai multi angajatori din sectorul 3 cauta cabinete unde se asigura servicii de medicina muncii. Daca te numeri printre acestia, urmatorul clasament iti poate fi de folos, pentru ca aduce la un loc informatii utile despre cele mai apreciate clinici la acest capitol:

1. McMed

Pentru examenul de medicina muncii, angajatorii din sectorul 3 al Capitalei se pot orienta catre serviciile clinicii McMed. Aceasta clinica asigura o gama variata de examinari medicale profilactice si acorda atentie deosebita identificarii factorilor de risc, astfel incat angajatii sa isi desfasoare activitatea in conditii de siguranta. Sunt disponibile examinari pentru multiple domenii de activitate, iar personalul preia rapid cererile firmelor. McMed a fost infiintata in anul 2012 si se adreseaza in egala masura companiilor si persoanelor fizice. 

Tariful pentru examenul de medicina muncii variaza intre 90 si 190 lei. 

Persoanele care au efectuat examenul de medicina muncii la aceasta clinica spun ca totul a decurs foarte rapid si ca au avut o experienta excelenta. Preturile sunt foarte bune, iar personalul este amabil, profesionist si prompt. Majoritatea celor care au ales clinica McMed ii recomanda serviciile. 

Vezi parerile pacientilor despre McMed
Vezi Pareri

2. Clinica Emamed

In sectorul 3, o clinica in componenta careia exista departament de medicina muncii este si Clinica Emamed. In cadrul acestei clinici, lista de servicii acopera si alte specialiati: medicina generala, medicina de familie si analize de laborator. Colectivul este format din cadre medicale cu experienta de peste 10 ani, care utilizeaza echipamente ultramoderne si mizeaza pe corectitudine si precizie in rezultatele investigatiilor. Serviciile de medicina muncii sunt adaptate dupa profilul de activitate al companiilor solicitante, carora li se ofera flexibilitate. 

Pretul pentru examenul de medicina muncii este de 60-150 lei.

Clinica Emamed se bucura de feedback pozitiv din partea celor care i-au trecut pragul si care spun ca programarile se respecta, ca serviciile sunt de calitate si ca se respecta reguli stricte de igiena. Profesionalismul, amabilitatea si promptitudinea sunt principalele calitati ale personalului. 

3. Reis Medical

Pentru servicii complete de medicina muncii, o optiune de top in randul angajatorilor din sectorul 3 o constituie Reis Medical. Aceasta clinica a fost infiintata in anul 2004 si gazduieste o echipa medicala bine pregatita, care pune la dispozitie servicii de medicina muncii, medicina generala, medicina alternativa si analize de laborator. Inca de la deschidere, misiunea clinicii a fost de a extinde portofoliul de servicii si de a imbunatati permanent calitatea actului medical, oferind flexibilitate in relatiile contractuale. 

Pentru fisa medicala, se va plati un tarif cuprins intre 60 si 120 lei.

Conform opiniei clientilor, serviciile de la Reis Medical sunt de calitate. Personalul este amabil, prompt, empatic si efectueaza examinari amanuntite. Echipa acestei clinici da dovada de profesionalism si atentie. 

4. Clinica Aide Sante

In sectorul 3, poti sa colaborezi cu Aide Sante pentru servicii de medicina muncii. Aceasta clinica se adreseza companiilor de orice dimensiune si pune la dispozitia lor abonamente de sanatate personalizate. Aide Sante a pornit la drum ca centru de medicina preventiva, iar pe parcursul anilor de activitate s-a extins in mai multe zone ale capitalei si si-a dezvoltat oferta de servicii. In prezent, asigura sevicii de medicina muncii, medicina integrativa, medicina primara, ambulatoriu de specialitate si analize de laborator. 

In ceea ce priveste costurile, un examen de medicina muncii costa intre 60 si 100 lei.

Din experienta lor, mai multe persoane care au ales clinica Aide Sante din postura de angajatori sau pacienti se declara multumite de sevicii. Acestia noteaza amabilitatea si profesionalismul ca principale trasaturi ale echipei. 

5. Noblesse Medical Clinique

Daca ai o companie si cauti servicii de medicina muncii in Capitala, sectorul 3, una dintre optiunile pe care trebuie sa le iei in calcul este Noblesse Medical Clinique. Ca specialitati medicale, sunt acoperite mai multe discipline: medicina muncii, medicina interna, cardiologie, diabet etc. Aceasta clinica a fost deschisa in anul 2018 si este dotata cu tehnologie medicala de ultima generatie. Echipa clinicii este coordonata de catre dr. Patricia Delia Farcasanu, care este medic primar in specialitatea ORL si doctor in stiinte medicale. 

Pretul pentru examenul de medicina muncii este de 100 lei. 

Parerile despre Noblesse Medical Clinique sunt in mare parte pozitive. Mediul este placut si primitor, iar personalul este profesionist, amabil, rabdator si atent la nevoile pacientului. Clinica este moderna si dotata cu aparatura de ultima generatie. Medicii ofera sfaturi utile si explicatii detaliate. Cu toate acestea, cateva persoane spun ca atitudinea personalului de la receptie nu este intotdeauna cea mai potrivita. 

Concluzii

Acestea sunt principalele optiuni de cabinete si clinici medicale din sectorul 3, in cadrul carora se asigura si servicii de medicina muncii. Angajarea unei persoane nu se poate face in lipsa fisei medicale, motiv pentru care este recomandat sa colaborezi cu o clinica specializata ce asigura oferte personalizate pentru companii, mai ales daca vor fi necesare si examinari medicale periodice ale personalului.