Meniu

Medicina muncii Sector 4

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca ai nevoie de o adeverinta medicala pentru angajare sau de un control periodic obligatoriu la locul de munca si vrei sa le obtii in proximitatea ta, iti stau la dispozitie serviciile de medicina muncii in sector 4 al Bucurestiului, la clinici de top, cu personal specializat in aceasta ramura medicala. Medicii din acest domeniu sunt in permanenta informati asupra cerintelor legale ale controlului medical in diverse ramuri de activitate si poate oferi consultanta angajatilor si angajatorilor privind normele in vigoare.

Clinicile din sector 4 sunt dotate cu aparatura necesara efectuarii testelor de medicina muncii aferente diverselor arii ale economiei si specificului fiecarui loc de munca. 

Cat te costa intocmirea unei fise de medicina muncii?

Trebuie sa treci de aceasta etapa indispensabila cerintelor profesiei pe care vrei sa o practici in conditii de siguranta pentru sanatatea ta si a celor din jur si ai dori sa stii la ce sa te astepti in materie de costuri pentru obtinerea unei adeverinte de medicina muncii in sector 4. Pentru a gasi raspunsul la intrebarea ta, consulta tabelul de mai jos, in care vei gasi numele clinicilor care ofera astfel de servicii, precum si tarifele practicate.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Medicina Muncii
Rating
Website
Centrul Medicor
Clinica-Verificata
50-120 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 50-120 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si amabili
 • Interior curat si placut amenajat
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica Elena Maria
65-120 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 65-120 Ron
 • Calitatea ridicata a serviciilor
 • Profesionalismul medicilor
 • Promptitudinea si punctualitatea onorarii programarilor
 • Amabilitatea personalului
Medline Corporate
50-120 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 50-120 Ron
 • Servicii excelente
 • Medici profesionisti
 • Personal operativ si amabil
 • Certificate obtinute rapid
Clinica Life Med
50-130 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 50-130 Ron
 • Consultatii de calitate
 • Analize precise
 • Profesionalismul medicilor
 • Intarzieri in respectarea programarilor
 • Serviciul call center nu raspunde la telefon
Alfa Polyclinics
50-120 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 50-120 Ron
 • Medici profesionisti
 • Solutii medicale eficiente
 • Spatiu inghesuit
 • Timp de asteptare mare
 • Comportamentul personalului de la receptie ar putea fi imbunatatit
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de medicina muncii din sector 4

Ai anumite exigente in ceea ce priveste controlul de medicina muncii in sector 4 de care ai nevoie. Intre acestea se numara eficienta intocmirii fisei, personal medical competent si timp de asteptare mic, astfel incat sa poti adauga rapid actul necesar la dosarul tau de angajat. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii relevante despre calitatea serviciilor clinicilor din top, despre dotarile cu aparatura, despre pregatirea medicilor si despre opiniile pacientilor care au beneficiat de servicii.

1. Centrul Medicor

Infiintat in anul 2004, Medicor este un Centru de Diagnostic si Tratament dotat cu aparatura de ultima generatie, pentru a oferi consultatii, investigatii si tratament in 15 specializari medicale, analize, ecografii si medicina muncii. Clinica din sector 4 se recomanda ca fiind unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii de medicina muncii, asigurand control medical periodic, control medical la angajare, control medical de adaptare (numai la recomandarea medicului de medicina muncii), control medical la reluarea activitatii (numai dupa o perioada de minim 90 de zile), supraveghere medicala speciala (numai pentru categorii profesionale expuse la riscuri profesionale).

Preturile pentru serviciile de medicina muncii variaza intre 50 si 120 de lei.

Centrul Medicor inregistreaza un grad ridicat de multumire din partea pacientilor care s-au adresat cabinetelor de aici cu diferite probleme medicale. Se apreciaza ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti si amabili, interiorul este curat si placut amenajat. Pe de alta parte, unele recenzii consemneaza ca personalul de la receptie nu are solicitudinea necesara unui post de relatii cu publicul.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medicor
Vezi Pareri

2. Clinica Elena Maria

Clinica Medicala Elena Maria din sector 4 Bucuresti pune la dispozitia pacientilor consultatii medicale de medicina generala, chirurgie, medicina de familie, ortopedie, neurologie, oftalmologie, psihiatrie, ORL, medicina interna, un serviciu de ambulanta si medicina muncii. Vei putea obtine aici controlul medical la angajarea in munca, controlul medical de adaptare, controlul medical periodic si controlul medical la reluarea muncii. Eliberarea fiselor de aptitudine se face pe loc, dupa investigatiile medicale recomandate de specialistii de la cabinetul de medicina muncii.

Pentru un control de medicina muncii vei achita aici o suma cuprinsa intre 65 si 120 de lei.

Pacientii care au trecut pragul clinicii mentioneaza aspecte care denota calitatea ridicata a serviciilor, profesionalismul medicilor, promptitudinea si punctualitatea onorarii programarilor, amabilitatea personalului.

3. Medline Corporate

Medline Corporate este o clinica din sector 4 specializata pe servicii de medicina muncii, care asigura companiilor si angajatilor consiliere de specialitate privind evaluarea factorilor de risc implicati in imbolnavirile profesionale, efectuarea controlului medical periodic, a examenului medical la angajarea in munca, a examenului medical de adaptare si a examenului medical la reluarea activitatii. Potrivit recomandarii medicului de medicina muncii, angajatii pot beneficia aici de examen clinic de medicina generala, examen oftalmologic, ORL, examen neurologic si examen psihologic.

Tarifele pentru serviciile de medicina muncii variaza intre 50 si 120 de lei.

Persoanele care au apelat la acest centru de medicina muncii au numai aprecieri pozitive despre clinica. Recenziile mentioneaza ca serviciile sunt excelente, medicii sunt profesionisti, intregul personal este operativ si amabil, iar certificatele necesare se obtin rapid.

4. Clinica Life Med

Life Med este o clinica privata, multidisciplinara, fondata in anul 2005, care se adreseaza bucurestenilor, prin cele doua centre ale sale, cea din Timpuri noi, sector 4 si cea din Militari, sector 6, cu servicii de prevenire, diagnostic si tratament in 22 de specializari, medicina muncii si analize medicale. Clinica Timpuri noi dispune de o echipa formata din 32 de medici bine pregatiti, cu experienta in domeniile pe care le reprezinta. Personalul beneficiaza si de expertiza internationala prin colaborarea cu medici si clinici din strainatate pentru diverse specialitati medicale.

Pretul serviciilor de medicina muncii porneste de la 50 de lei si poate ajunge pana la 130 de lei.

Parerile pacientilor sunt impartite cu privire la aceasta clinica, in functie de cabinetul caruia s-au adresat fiecare dintre cei care au lasat recenzii. Sunt apreciate consultatiile de calitate, analizele precise si profesionalismul medicilor. Pe de alta parte, multi pacienti acuza faptul ca exista intarzieri la respectarea  programarilor si ca serviciul call center nu raspunde la telefon.

5. Alfa Polyclinics

Alfa Polyclinics este o companie cu capital privat integral romanesc infiintata in 1994 de doi medici specialisti si functioneaza in sector 4 cu servicii medicale de medicina muncii, medicina de familie, cabinete medicale in 21 de specializari, medicina de laborator, stomatologie, recuperare medicala, ecografie, optica medicala, radiologie si mamografie. Clinica are contracte de colaborare cu peste 1200 de companii si ofera angajatilor asistenta medicala conform legislatiei in vigoare: control medical la angajare, control medical periodic, examen medical de adaptare, examen medical la reluarea muncii, evaluarea si comunicarea riscului de sanatate, consiliere pentru adaptarea locului de munca. Controalele se realizeaza atat in cadrul clinicii, cat si la sediul angajatorilor.

Pentru controalele specifice de medicina muncii vei plati o suma care poate sa varieze intre 50 si 120 de lei.

Pacientii care au lasat recenzii declara ca medicii sunt profesionisti, iar solutiile medicale prescrise sunt eficiente. Cu toate acestea, sunt multe aspecte care ar putea fi imbunatatite in functionarea clinicii. In primul rand, pacientii spun ca spatiul este impropriu, inghesuit, timpul de asteptare este mare, iar din comunicarea receptionerei cu pacientii lipsesc amabilitatea si solicitudinea.

Concluzii

In ceea ce priveste serviciile de medicina muncii in sector 4, Bucuresti, ai mai multe optiuni de top pentru un control de specialitate necesar la angajare sau in diferite etape ale vietii de salariat, dupa cum prevede legea in vigoare. Clinicile cu servicii de medicina muncii din aceasta zona a Capitalei dispun de aparatura necesara tuturor examinarilor continute de fisa de control a angajatului in diverse sectoare de activitate. Oferta se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si companiilor, care au posibilitatea incheierii unui contract de colaborare pentru consultanta referitoare la cerintele legale si la sanatatea si productivitatea angajatilor.