Meniu

Medicina muncii Sector 5

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Firmele din Capitala au acces la numeroase servicii de medicina muncii in sector 5 pentru a testa sanatatea persoanelor pe care le angajeaza sau a celor deja angajate. Scopul principal al controalelor de acest tip este prevenirea accidentelor de munca si a bolilor profesionale care pot fi provocate sau agravate de munca pe care angajatii o presteaza.

Interesul oricarui angajator este sa aiba angajati sanatosi, care isi pot desfasura activitatea la randament maxim, iar in acest sens este nevoie de evaluarea periodica a starii lor. In acest scop, dar si pentru ca au obligatia legala de a face acest lucru, firmele aleg sa colaboreze cu cabinete de medicina muncii. In sectorul 5 sunt cateva cabinete de acest fel care isi ofera serviciile atat la sediul lor, cat si la sediul companiilor. Le poti descoperi in acest articol in care vei afla si cat costa serviciile, dar si ce profesionisti le presteaza.

Cat costa un control de medicina muncii in sector 5?

Pretul unei consultatii de medicina muncii realizate in sectorul 5 variaza de la cabinet la cabinet, in functie de serviciile pe care le include. Poti afla din tabelul de mai jos care sunt tarifele practicate in principalele cabinete din aceasta zona a Bucurestiului.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Medicina Muncii
Rating
Website
Danamed
Clinica-Verificata
50-120 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 50-120 Ron
 • Doi medici cu experienta
 • Servicii pentru intreaga familie
 • Cabinetul este in contract cu CASMB
 • Medicina de intreprindere
 • Ecografii
 • Medicina de familie
Centrul Alexis
50-100 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 50-100 Ron
 • Se pot face programari online la medicina muncii
 • Analize de laborator
 • Certificate prenuptiale
 • Plata per examen medical sau prin abonament
 • Curatenie si atmosfera placuta
Centrul Medical MH
60-130 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 60-130 Ron
 • Medicina muncii si analize de laborator
 • Analize medicale obligatorii la angajare
 • Controale periodice
 • Deplasare la sediul clientului pentru investigatii medicale
 • Aparatura medicala moderna
Mediclass
80-130 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 80-130 Ron
 • Trei medici la departamentul de Medicina Muncii
 • Diverse tipuri de examene medicale pentru angajati
 • Abonamente de sanatate pentru firme
 • Bun raport calitate-pret
 • Consiliere de adaptare la locul de munca sau de reorientare profesionala
 • Nu se respecta programarile
 • Preturile de pe site pot sa nu reflecte realitatea
Gimed
60-150 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 60-150 Ron
 • Echipa dinamica si cu experienta
 • Medicina muncii, medicina generala si psihologie
 • Diverse investigatii medicale
 • Consiliere pentru angajati si pentru angajatori
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul cabinetelor de medicina muncii din sector 5

In Bucuresti, sector 5, sunt mai multe cabinete de medicina muncii spre care angajatorii si angajatii isi pot indrepta atentia. In aceste unitati medicale se pot efectua controale de diverse tipuri, in functie de specificul activitatii: examinari psihologice, ecografii, controale neurologice, ORL, oftalmologice, audiometrie etc. Iata un clasament al acestor cabinete!

1. Danamed

Danamed este un proiect medical care a adunat medici de familie si din diverse specialitati. In acest cabinet medical din sectorul 5 sunt oferite servicii de: medicina muncii, medicina de familie, homeopatie, ecografie, care acopera necesitatile intregii familii. Dintre cei doi medici care pot fi gasiti aici, pentru medicina muncii te poti adresa dr. Elena Daniela Casariu, medic de familie care a obtinut in 2008 gradul profesional de medic primar si care are studii complementare in homeopatie, ecografie si medicina de intreprindere. Cabinetul se afla in contract cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB).

Tariful pentru un control de medicina muncii este de 50 – 120 de lei.

Serviciile acestui cabinet sunt evaluate cu nota maxima pe internet de catre pacienti. Oamenii apreciaza cel mai mult aici modul deschis de comunicare al medicilor, promptitudinea, empatia si implicarea acestora. Sunt bucuresteni care spun ca intreaga echipa a cabinetului este profesionista si ca raspunde cu rabdare tuturor solicitarilor.

Vezi parerile pacientilor despre Danamed
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Alexis

Centrul Medical Alexis furnizeaza numeroase servicii medicale in sectorul 5, de la medicina muncii si medicina de familie, la analize de laborator si consultatii de specialitate. Acest centru a fost dat in folosinta in anul 2004, iar in tot acest timp si-a creat un nume pe piata serviciilor medicale din acest sector al Bucurestiului. Controalele de medicina muncii se realizeaza atat in cabinet, cat si la sediul clientilor. Firmele pot opta pentru plata la efectuarea examenelor medicale sau pentru un serviciu de tip abonament.

Pretul unui control de medicina muncii este de 50 – 100 de lei.

Acest centru medical este animat de specialisti care isi trateaza pacientii cu profesionalism si atentie. Sunt persoane care spun ca intregul proces de medicina muncii a decurs foarte rapid, mai rapid decat in alte clinici din Bucuresti. Alte lucruri pe care oamenii le-au mai remarcat au fost: curatenia, atmosfera placuta, echipamentele performante.

3. Centrul Medical MH

Centrul Medical MH din sectorul 5 are o experienta de peste 10 ani  si ofera o gama completa de analize de laborator si medicina muncii. Aparatura medicala de ultima ora ii ajuta pe medicii de aici sa vina in ajutorul pacientilor cu diagnostice precise si tratamente eficiente. Serviciile de medicina muncii includ: examene medicale la angajare, examene medicale de adaptare, controale medicale periodice si examene medicale la reluarea activitatii. In functie de specificul activitatii, se pot efectua urmatoarele tipuri de controale: psihiatrice, ORL, ginecologice, neurologice, oftalmologice, cardiologie etc. In plus, centrul medical ofera si cursuri de prim-ajutor, impuse de ITM pentru firmele care au peste 50 de angajati.

Pretul unui control de medicina muncii este cuprins intre 60 si 130 de lei.

Seriozitatea, amabilitatea si promptitudinea sunt aspecte pe care oamenii le apreciaza la acest centru medical din Bucuresti. Serviciile de laborator sunt considerate de calitate superioara, la fel si cele de medicina muncii, iar din acest motiv multi clienti si pacienti recomanda clinica.

4. Mediclass

Mediclass este un centru medical multidisciplinar de diagnostic si tratament ambulatoriu din sector 5, care a fost inaugurat in anul 2006, din initiativa dr. Maria Dana Constantinescu, medic primar de medicina generala si sub coordonarea prof. dr. Alexandru Oproiu. Centrul include si un departament de medicina muncii, unde activeaza dr. Octavian Luchian – medic primar medicina muncii si medic primar medicina scolara, impreuna cu dr. Daniela Nita – medic specialist medicina muncii si dr. Razvana Ciocan – medic specialist pneumolog si medic primar medicina muncii. Serviciile oferite de acesti trei specialisti vizeaza: examenul medical la angajarea in munca, examenul medical de adaptare, consiliere de reorientare profesionala etc.).

Pretul unei consultatii de medicina muncii este de 80 sau 130 de lei.

Se spune printre pacienti ca in aceasta clinica doctorii sunt foarte buni si ca isi dau interesul in activitatea pe care o practica. Varietatea serviciilor, care acopera necesitatile intregii familii, este de asemenea un aspect pentru care bucurestenii sunt recunoscatori ca au descoperit Mediclass. In schimb, sunt si persoane care declara ca preturile de pe site-ul institutiei nu au legatura cu realitatea sau ca nu se respecta programarile.

5. Gimed

Gimed este un cabinet de medicina muncii din sectorul 5, in care functioneaza o echipa dinamica si specializata in medicina generala, medicina muncii si psihologie. Serviciile de medicina muncii sunt asigurate de catre dr. Artemis Dirmon si includ: examene la angajare, inclusiv examen clinic general, controale periodice de medicina muncii, examene medicale de adaptare, monitorizarea locului de munca, consiliere in vederea elaborarii strategiei de sanatate si securitate la locul de munca, consiliere de reorientare si reinsertie profesionala. Investigatiile care se pot face la Gimed sunt: analize de laborator, EKG, examen oftalmologic, examen psihiatric, examen neurologic, audiograma, examen ORL, spirometrie.

Tariful unui control de medicina muncii este cuprins intre 60 si 150 de lei.

Bucurestenii care au apelat la serviciile acestui cabinet medical au pareri diferite in privinta calitatii serviciilor. Unii se declara multumiti, avand in vedere ca intreg procesul s-a desfasurat cu rapiditate si in conditii bune, altii au ramas dezamagiti cand au constatat ca la ora la care aveau programare, clinica era inchisa si personalul plecat pe teren.

Concluziile noastre

Serviciile de medicina muncii sunt bine reprezentate in sectorul 5 din Bucuresti, acolo unde functioneaza numeroase cabinete medicale care ofera astfel de servicii. Ca firma, poti alege sa colaborezi cu unul dintre aceste cabinete fie cu plata per serviciu, fie pe baza de abonament.