Meniu

Medicina muncii Sector 6

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Iti doresti ca relatia profesionala dintre angajatul tau si munca pe care o profeseaza sa fie solida prin pachetele avantajoase de servicii de medicina muncii in Sectorul 6? Atunci articolul de mai jos iti poate fi de un real ajutor, pentru ca iti prezentam unele dintre cele mai frecventate institutii medicale private din orasul tau care sa iti asigure astfel de servicii la o calitate superioara. Grija pe care o acorzi angajatilor tai este direct proportionala cu productivitatea acestora. Daca iti doresti angajati activi, implicati si dedicati profesiei lor, va trebui sa te asiguri ca le oferi toate conditiile necesare.

In cadrul capitalei isi desfasoara activitatea numeroase centre medicale care iti ofera acces la o multime de servicii de sanatate, mai ales in Sectorul 6, unde poti alege dintr-o gama variata de institutii medicale. Citeste mai departe si descopera care sunt clinicile pe care ti le recomandam si pe care le-am descoperit la randul nostru in urma unei documentari minutioase.

Cat costa serviciile de medicina muncii in Sectorul 6?

In cele mai multe cazuri, serviciile de medicina muncii in Sectorul 6 sunt accesibile, astfel incat angajatorul sa nu isi epuizeze prea multe economii din cadrul firmei. Din acest motiv, exista clinici care concep planuri avantajoase si care se achita o data pe an. Descopera tabelul de mai jos si afla care sunt tarifele percepute la institutiile medicale din Sectorul 6:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Medicina Muncii
Rating
Website
C. Sf. Alexandru
Clinica-Verificata
35-200 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 35-200 Ron
 • Implicare, profesionalism si dedicare
 • Echipamente de ultima generatie
 • Medic primar in medicina muncii
 • Investigatii si proceduri precise
 • Timp indelungat de asteptare
Clinica Aide Sante
60-100 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 60-100 Ron
 • Dotari de ultima generatie
 • Echipaj medical priceput, implicat si bine pregatit
 • Act medical exemplar
 • Atmosfera primitoare
 • Atitutdine pozitiva
Cris Med Family
40-100 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 40-100 Ron
 • Servicii calitative
 • Experienta de peste 10 ani
 • Preturi accesibile
 • Dotari superioare
 • Echipa medicala profesionista
Centrul Sf. Nectarie
30-100 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 30-100 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Medici si asistente cu o experienta vasta
 • Diagnosticare corecta si tratare eficienta
 • Act medical ireprosabil
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
RomGerMed
35-120 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 35-120 Ron
 • Aparatura de ultima generatie
 • Echipa medicala profesionista
 • Investigatii si examinari precise
 • Servicii de calitate
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in medicina muncii in Sectorul 6

Stim ca vrei sa beneficiezi de cele mai bune servicii de medicina muncii in Sectorul 6, motiv pentru care ti-am pregatit o lista cu cele mai frecventate clinici la care poti apela cu incredere. Afla care sunt dotarile principale ale acestora, beneficiile pe care le ofera, dar si care sunt impresiile celorlalti pacienti care le-au frecventat:

1. Centrul Medical Sf. Alexandru

Centrul Medical Sf. Alexandru este localizat in Bucuresti, in Sectorul 6, in cadrul caruia se pot efectua analize medicale, dar si servicii de medicina muncii. Acesta are contract incheiat cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti si casa AOPSNAJ, prin intermediul caruia pacientii pot opta pentru realizarea analizelor medicale in regim gratuit. Sectia de medicina muncii este coordonata de dr. Cristina Grigoropol, medic primar in medicina muncii, cu o experienta vasta in diagnosticare, evaluare, examinare si tratare a pacientilor de problemele de sanatate survenite in cadrul profesiei. Echipamentele utilizate sunt la standarde europene, avand o acuratete ridicata in serviciile medicale practicate. 

Pretul pentru un pachet de servicii pentru medicina muncii porneste de la 35 lei si poate ajunge la 200 lei in functie de profesia pacientilor, dar si de beneficiile incluse.

Rating-ul ridicat aplicat clinicii denota servicii medicale calitative. Medicul din cadrul departamentului de medicina muncii da dovada de profesionalism, implicare si dedicare in actul medical, pacientul beneficiind de investigatii si proceduri medicale precise. De asemenea, aparatura este de ultima generatie. Din pacate, timpul de asteptare pentru recoltarea analizelor de sange poate fi destul de ridicat.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Medical Sf. Alexandru
Vezi Pareri

2. Clinica Aide Sante

Clinica Aide Sante din Sectorul 6 cuprinde mai multe specialitati medicale, printre care este amintita si medicina muncii. Institutia medicala pune la dispozitia celor interesati pachete avantajoase cu cheltuieli minime, in care sunt incluse o multime de investigatii si proceduri medicale menite sa ii asigure angajatului tau o examinare completa. Medicii si asistentele au o experienta vasta capatata in anii de studiu, practica medicala si in cursurile de formare. De asemenea, echipamentele si dotarile cabinetului sunt superioare, oferind acuratete si promptitudine in serviciile efectuate. De asemenea, clinica ofera si posibilitatea deplasarii specialistilor la sediul firmei; singura conditie este sa aiba sediul pe raza capitalei.

Pretul pentru un pachet de servicii de medicina muncii incepe de la 60 lei si poate ajunge la 100 lei.

Multumita serviciilor ireprosabile, pacientii au acordat un rating ridicat pentru clinica Aide Sante. Personalul de medici si asistente este priceput, bine pregatit, amabil, responsabil si intelegator in cadrul actului medical, iar echipamentele si aparaturile utilizate sunt de ultima generatie. Atmosfera este primitoare, iar atitudinea cadrelor medicale este intotdeauna pozitiva.

3. Cris Med Family

Cris Med Family amplasata in Sectorul 6 si infiintata in 2009 se dedica doar serviciilor de medicina muncii, oferind tuturor angajatilor planuri cuprinzatoare si pachete avantajoase. Cu o experienta de peste 10 ani in medicina muncii, clinica este recunoscuta pentru prestatia medicala ireprosabila, dar si pentru calitatea procedurilor si investigatiilor medicale. Gama serviciilor este variata si cuprinzatoare, printre acestea numarandu-se si: examen de medicina muncii la angajare, examen periodic, examen psihologic, auto, examen medical si psihologic de port arma letala sau neletala, examen medical de siguranta circulatiei, examen pentru realuarea activitatii si fisa de aptitudini. Echipele medicale au o formare profesionala deosebita multumita studiilor si cursurilor de specialitate, dar si stagiilor de practica in unitati medicale recunoscute. In plus, aparaturile si echipamentele medical sunt moderne si performante.

Pretul pentru un pachet de medicina muncii incepe de la 40 lei si poate ajunge la 100 lei.

Cris Med Family este o clinica in mare parte apreciata pentru calitatea serviciilor de care da dovada, dar si pentru implicarea cadrelor medicale cu experienta de peste 10 ani in medicina muncii. Profesionalismul, rabdarea, calmitatea medicilor si preturile accesibile sunt principalele motive pentru care pacientii lauda activitatea institutiei medicale. In plus, dotarile sunt superioare, ceea ce contribuie la o acuratete ridicata in ceea ce priveste investigatiile si procedurile efectuate.

4. Centrul de Sanatate „Sfantul Nectarie”

Centrul de Sanatate „Sfantul Nectarie” din Sectorul 6 ofera servicii de medicina muncii si isi dedica activitatea tuturor pacientilor cu scopul de a-i insanatosi si de a-i consilia corespunzator. In cadrul departamentului de medicina muncii, isi desfasoara activitatea un personal calificat si dedicat activitatii pe care o desfasoara, prioritizand actul medical de calitate. Din cadrul sau fac parte urmatorii: dr. Florin Costache (medic primar expertiza medicala, medicina de familie, medicina muncii), dr. Catalin Curaliuc (medic primar in medicina muncii) si dr. Nelly Gotiu (medic primar in medicina muncii). La indemana personalului medical se afla si aparaturi de ultima generatie, pentru o acuratete ridicata in realizarea diverselor investigatii si proceduri medicale. In plus, clinica ofera si servicii decontate prin intermediul contractului incheiat cu CASMB.

Pretul pentru servicii de medicina muncii incepe de la 30 lei si ajunge la 100 lei.

Centrul de sanatate a primit numeroase aprecieri de la pacienti, multumita actului medical ireprosabil. Echipa de medici si asistente da dovada de implicare si o buna pricepere in diagnosticarea si tratarea pacientului, mai ales cu ajutorul echipamentului medical de ultima generatie, care se afla in dotarile institutiei medicale. Din pacate, comunicarea cu personalul de la receptie poate fi deficitara uneori.

5. RomGerMed

RomGerMed pune la dispozitia tuturor angajatorilor care si-au deschis afaceri in capitala, mai precis in Sectorul 2, pachete avantajoase de medicina muncii pentru angajatii lor. Clinica ofera doua posibilitati: servicii medicale de medicina muncii la prestatie, in functie de tipurile de activitate existente in organigrama companiei si servicii medicale de medicina muncii integrate (abonamente). Echipa medicala formata din dr. Aurel Precupanu, medic specialist in medicina muncii si dr. Carmen Andronache, tot medic specialist in medicina muncii, are o experienta vasta in desfasurarea unui act medical de calitate. Printre serviciile de care se ocupa se amintesc si: examinare medicala la incadrarea in munca, de adaptare, control medical periodic, control la reluarea activitatii, monitorizarea biologica a expunerilor profesionale, monitorizeaza si evalueaza angajatii cu boli cronice, stabileste aptitudinea in munca etc. In plus, echipamentele si instrumentele medicale folosite sunt moderne si performante.

Pretul pentru serviciile de medicina muncii porneste de la 35 lei si ajunge la 120 lei.

RomGerMed este o institutie medicala cu peste cinci sute de recenzii, atingand un nivel ridicat de popularitate. Colectivul medical este amabil, rabdator, calm, prietenos si profesionist, desfasurand un act medical de calitate. La dispozitia acestuia se afla si o aparatura de ultima generatie, prin intermediul careia se realizeaza investigatii si examinari precise. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data, din cauza lipsei de organizare.

Concluzii

Daca esti angajator si cauti o clinica specializata in medicina muncii in Sectorul 6 pentru a le asigura angajatilor tai un mediu sigur in care sa isi desfasoare activitatea, atunci iti poti indrepta atentia catre clinicile si cabinetele medicale amintite anterior. Serviciile medicale prestate si echipamentele folosite sunt la standarde superioare, iar personalul medical da dovada de o implicare crescuta in lucrul cu pacientii.