Meniu

Medicina muncii Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ori de cate ori ai nevoie de o adeverinta de aptitudine pentru angajare sau de o monitorizare a starii de sanatate a angajatilor, te poti adresa serviciului de medicina muncii din Constanta, disponibil in cadrul unui clinici de top din oras. Acestea sunt dotate cu echipamente speciale pentru examinarea persoanelor in functie de prevederile legii pentru fiecare loc de munca si conteaza pe experienta si cunostintele unor medici profesionisti.

Daca nu stii unde sa mergi pentru a obtine actele necesare de medicina muncii, articolul de fata iti poate fi de ajutor. Citeste-l pana la capat pentru a afla ce clinici din Constanta presteaza astfel de servicii si la ce ar trebuie sa te astepti in legatura cu conditiile de desfasurare a controalelor specifice.

Cat te costa serviciile de medicina muncii in Constanta?

Ca persoana fizica inainte de angajare sau ca administrator de firma pe cale sa inchei un contract cu un cabinet de medicina muncii din Constanta, vrei sa stii cat te costa controlul si intocmirea fiselor si adeverintelor constatatoare. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor in care sunt disponibile astfel de servicii si preturile practicate de fiecare dintre acestea pentru examinarile prevazute de lege.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Medicina Muncii
Rating
Website
Cermed
Clinica-Verificata
50-120 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 50-120 Ron
 • Servicii de medicina muncii de calitate
 • Indrumare corecta a pacientilor catre cabinetul competent
 • Medici profesionisti
 • Aparatura moderna
 • Lipsa de punctualitate in respectarea programarilor
New Life Diamond
50-150 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 50-150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rapiditate si promptitudine la medicina muncii si eliberare fise medicale
 • Profesionalismul medicilor
 • Dotari moderne
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
Cabinet Medical Link
50-140 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 50-140 Ron
 • Calitatea ridicata a serviciilor
 • Medic bine pregatit, cu experienta
 • Amabilitate
 • Solicitudinea personalului
Medical Analisys
50-140 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 50-140 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Aparatura performanta
 • Personalul de la receptie este lipsit de solicitudine
 • Timp de asteptare mare
Heka Hospital
55-170 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 55-170 Ron
 • Spital la standarde europene
 • Medici profesionisti
 • Nu se respecta programarile
 • Personalul de la receptie este lipsit de solicitudine si amabilitate
 • Serviciul call center nu raspunde la numarul de telefon afisat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de medicina muncii din Constanta

Atunci cand alegi un serviciu medical, iti doresti de la acesta calitate, rapiditate, competenta cadrelor medicale si aparatura moderna pentru investigatii precise si un cabinet de medicina muncii din Constanta nu face exceptie de la aceste exigente. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi o prezentare a clinicilor cu servicii de medicina muncii din oras, cu informatii relevante, dupa cunoasterea carora vei putea sa iei o decizie in cunostinta de cauza asupra unitatii medicale catre care sa te indrepti.

1. Cermed

Cermed este o clinica din Constanta cu servicii diversificate in peste 20 de ramuri medicale, analize, investigatii paraclinice, medicina de familie, medicina muncii si medicina maritima. Cabinetul de medicina muncii ofera aici controlul medical la angajare, controlul medical periodic cu confirmarea sau infirmarea aptitudinii in munca, controlul medical in caz de expuneri exceptionale, controlul medical la reluarea muncii dupa concedii medicale, identificarea factorilor de risc de la fiecare loc de munca, pastrarea si completarea dosarelor medicale, intocmirea fiselor pentru medicina muncii si declararea situatiei angajatilor, organizarea si supravegherea desfasurarii controlului medical, investigatii diverse: analize de laborator, electrocardiograma, audiometrie, spirometrie, testari psihologice, pastrarea si actualizarea fiselor medicale conform reglementarilor legale. Te vei adresa aici dr. Septimiu Voinescu, medic primar medicina muncii, atat pentru controalele desfasurate la cabinet, cat si pentru cele de la locul de munca.

Pentru serviciile de medicina muncii, pretul poate sa varieze intre 50 lei si 120 de lei.

Pacientii apreciaza indeosebi cabinetul de medicina muncii si serviciul de eliberare fise medicale. In ciuda aglomeratiei si a cererii pentru astfel de controale, nu se intarzie foarte mult, intrucat fiecare pacient este indrumat corect de catre personal catre cabinetul care face examinarea necesara. Medicii sunt profesionisti si aparatura de calitate. Pe de alta parta, lipsa de punctualitate in onorarea programarilor este un aspect sesizat de multi pacienti in recenziile de pe Google.

Vezi parerile pacientilor despre Cermed
Vezi Pareri

2. New Life Diamond

La New Life Diamond Constanta vei gasi o clinica moderna, in care sa beneficiezi de consultatii si tratamente medicale in pediatrie, urologie, cardiologie, chirurgie generala, medicina interna, gastroenterologie, neurologie, ORL, oftalmologie, psihiatrie, homeopatie, nutritie, psihologie, medicina de familie, medicina muncii, fise medicale, explorari functionale, imagistica si analize de laborator. Sectia de medicina muncii asigura clientilor toata gama de servicii medicale in conformitate cu legislatia in vigoare, pentru orice tip de profesie: examen medical la angajare, examen medical periodic de medicina muncii, examen medical la reluarea activitatii, examen medical la schimbarea functiei, examen medical la sesizarea angajatorului. Cabinetul specializat este coordonat de dr. Mihai Bezmac, medic primar medicina muncii.

Pentru adeverinta sau fisa necesara de medicina muncii vei plati la acest cabinet intre 50 lei si 150 de lei.

Pacientii spun ca au beneficiat de servicii de calitate la acest centru medical. Este apreciata in special rapiditatea si promptitudinea cu care se pot obtine fisele medicale si documentele de medicina muncii, profesionalismul medicilor si dotarile moderne. Sunt pacienti care sesizeaza, in recenziile de pe Google, un comportament lipsit de amabilitate al personalului de la receptie.

Cabinetul Medical Link a fost infiintat in Constanta in anul 2004 si este specializat in servicii de medicina muncii. Dr. Dana Misa Selaru este medic specialist in medicina de familie, avand competenta in medicina muncii si in alte ramuri ale medicinei alternative: acupunctura, homeopatie, apifitoterapie. Cabinetul ofera examen medical la angajare, examen medical periodic, control pentru adaptarea in munca, control la reluarea activitatii, supraveghere pentru anumite categorii de angajati, expusi la riscuri profesionale si intocmirea fisierelor medicale si a dosarului medical conform legislatiei in vigoare.

Tarifele practicate de cabinet sunt cuprinse intre 50 lei si 140 de lei.

Pacientii acestui cabinet apreciaza in recenziile scrise calitatea ridicata a prestatiilor, medicul bine pregatit si experienta acestuia, amabilitatea si promptitudinea cu care raspunde solicitarilor.

4. Medical Analysis

Clinica MACTA – Medical Analysis Constanta este un centru medical care ofera analize medicale, medicina muncii, chirurgie generala, chirurgie ortopedie-traumatologie, chirurgie ORL, chirurgie vasculara, chirurgie plastica, proceduri estetice noninvazive. Unitatea medicala a fost infiintata in anul 1998 si este prima clinica de chirurgie in sistem privat din orasul de la malul Marii Negre. Medical Analysis asigura servicii complete de medicina muncii – examinari pentru obtinerea fisei de aptitudine in vederea angajarii, controlului medical periodic, reluarea muncii pentru toate categoriile de angajati, obtinerea de adeverinte pentru diferite concursuri, cursuri de specialitate, adeverinte de somaj sau pentru dreptul de sedere a cetatenilor straini, examinari complete pentru permisele de port arma si siguranta circulatiei.

Pentru medicina muncii, preturile percepute de clinica sunt cuprinse intre 50 lei si 140 de lei.

Parerile pacientilor fata de aceasta clinica sunt impartite. Sunt consemnate in recenzii calitatea buna a serviciilor, profesionalismul medicilor si aparatura performanta. Pacientii nemultumiti reclama probleme organizatorice cum ar fi lipsa de solicitudine a personalului de la receptie  si slaba gestionare a programarilor, care duce la timp de asteptare mare.

5. Heka Hospital

Heka Hospital este un spital privat generalist din Constanta cu spitalizare de zi si continua, servicii in ambulatoriu in peste 20 de specializari, medicina muncii, imagistica medicala, analize de laborator, compartiment primiri urgente, serviciu de ambulanta si bloc operator pentru interventii chirurgicale. La medicina muncii, centrul medical asigura consilierea angajatorului privind securitatea si sanatatea in munca, informarea periodica a angajatorului asupra starii de sanatate a personalului angajat, control dupa consultatie (in termen de 30 de zile), identificarea si comunicarea riscului profesional catre toti factorii implicati in procesul muncii, consilierea angajatorului privind masurile tehnico-organizatorice si medicale ce se impun, consilierea angajatorului privind adaptarea muncii la caracteristicile psihofiziologice ale angajatului, evaluarea riscurilor de accidentare si imbolnavire profesionala si identificarea riscurilor profesionale pe categorii de personal.

Tarifele clinicii pentru medicina muncii pot fi consultate pe site-ul web. Acestea variaza intre 55 lei si 170 de lei.

Activitatea Heka Hospital a fost apreciata diferit de pacientii care au fost internati, au venit la consultatii si investigatii in ambulatoriu sau au apelat la serviciul de urgente. Multii spun ca este un spital la standarde europene, cu medici profesionisti. Pe de alta parte, numeroase reprosuri sunt adresate clinicii pentru lipsa de punctualitate in respectarea programarilor, pentru comportamentul personalului de la receptie, lipsit de amabilitate si solicitudine si pentru faptul ca personalul de la call center nu raspunde la numarul de telefon afisat.

Concluzii

Fie ca te adresezi pentru obtinerea adeverintei de aptitudine pentru munca, fie ca salariat sau angajator, serviciile de medicina muncii din Constanta sunt caracterizate de promptitudine si calitate a controalelor de specialitate, in functie de specificul postului ocupat de angajat. Experienta si pregatirea medicilor de la cabinetele de medicina muncii din oras sunt aspecte care contribuie la obtinerea in cele mai bune conditii a adeverintelor si fiselor medicale necesare pentru sanatatea si securitatea in munca. 

Unitatile medicale din Constanta sunt dotate cu aparatura corespunzatoare pentru efectuarea de teste precum EKG, spirometrie, optometrie, audiometrie, analize de laborator si alte investigatii. In functie de cerintele profesionale, in urma lecturii acestui articol, ai toate sansele de a face o alegere inspirata in ceea ce priveste serviciile de medicina muncii, fara de care legea nu iti permite sa functionezi ca angajat sau firma.