Meniu

Medicina muncii Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Toti angajatorii trebuie sa testeze daca, la angajare, o persoana este apta din punct de vedere fizic si psihic sa ocupe postul dorit si de aceea apeleaza la serviciile unui cabinet de medicina muncii in Craiova. Intr-o astfel de clinica, isi desfasoara activitatea un medic specializat in medicina muncii, care testeaza sanatatea angajatilor in functie de cerintele joburilor pe care acestia le vor ocupa.

Firmele sunt obligate si sa evalueze, la intervale regulate, salariatii, pentru a preintampina sau depista problemele de sanatate legate de munca desfasurata. Daca firma ta functioneaza in Craiova, in acest articol, te ajutam sa descoperi un cabinet de medicina muncii care sa fie la inaltimea asteptarilor tale.

Cat costa un control de medicina muncii in Craiova?

Controlul de medicina muncii costa diferit in Craiova, in functie de cabinet sau policlinica. In tabelul de mai jos poti vedea cateva tarife pentru acest serviciu.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Medicina Muncii
Rating
Website
Miso Medical
Clinica-Verificata
40-120 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 40-120 Ron
 • Servicii medicale variate
 • Contract cu CAS
 • Doi medici specializati in medicina muncii
 • Personal amabil si bine pregatit
 • Medicina muncii si securitate si sanatate in munca – in acelasi loc
Policlinica Jobmed
50-130 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 50-130 Ron
 • Medicina muncii si multe alte specialitati medicale
 • Buna organizare
 • Programarile se respecta cu strictete
 • Medic cu experienta in medicina muncii
 • Evaluare pentru lucratorii expusi la radiatii ionizante
Blue Med
40-130 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 40-130 Ron
 • Servicii pentru angajati si angajatori
 • EKG, spirometrie, audiometrie, glicemie
 • Medic cu experienta in medicina muncii
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Examene psihologice
Policlinica Elga
40-100 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 40-100 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • In contract cu CAS Dolj si CASA OPSNAJ
 • Oferta variata de servicii de medicina muncii
 • Medici numerosi si cu experienta
 • Examinari medicale si psihologice
 • Programarile se decaleaza
Medsan
50-120 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 50-120 Ron
 • Medic primar de medicina muncii
 • Personal atent si bine pregatit
 • Diverse servicii de medicina muncii pentru angajati si angajatori
 • Consiliere de reorientare profesionala
 • Curatenie si atmosfera placuta
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cabinete de medicina muncii din Craiova

Am identificat cinci cabinete de medicina muncii care functioneaza in Craiova si care ofera servicii de calitate. Le poti descoperi in cele ce urmeaza!

1. Miso Medical

Miso Medical  din Craiova ofera servicii medicale variate atat in regim privat, cat si prin CAS: medicina muncii, medicina interna, endocrinologie, chirurgie plastica si estetica, ORL, ginecologie, dermatologie etc. Serviciile de medicina muncii sunt asigurate de medici cu experienta care lucreaza cu aparatura de top: dr. Simona Mitrica, medic primar, si dr. Denisa Stefan, medic specialist. In incinta cabinetului se efectueaza examene medicale la angajare, se elibereaza fise de aptitudini, se face evaluarea angajatelor insarcinate. 

Pretul unui control de medicina muncii este cuprins intre 40 si 120 de lei.

Despre personalul medical din aceasta clinica se spune ca este amabil, orientat catre nevoile pacientilor si profesionist. Craiovenii mai apreciaza si ca sunt in acelasi loc serviciile complete de medicina muncii si cele din domeniul securitatii si sanatatii in munca.

Vezi parerile pacientilor despre Miso Medical
Vezi Pareri

2. Policlinica Jobmed

Policlinica Jobmed este alcatuita din specialitati medicale utile pentru toti angajatii din Craiova: medicina muncii, medicina interna, pneumologie, ecografie, oftalmologie, ORL, neurologie, psihiatrie etc. Serviciile de medicina muncii sunt asigurate de dr. Cristina Vasilescu, medic primar in aceasta specialitate, doctor in stiinte medicale si cu abilitare radiatii ionizante. In cadrul cabinetului se intocmesc fise medicale pentru toate domeniile de activitate, pentru agenti de securitate cu sau fara arma, fise pentru insotitorii persoanelor cu handicap, pentru lucrul la inaltime, pentru soferi si pentru lucratorii expusi la radiatii ionizante. De asemenea, se intocmesc rapoarte medicale de evaluare in concediul de risc maternal.

Tariful pentru un control de medicina muncii este de 50 – 130 de lei.

Personalul acestei policlinici este laudat pentru profesionalismul si buna organizare. Rapiditatea este un alt aspect pozitiv remarcat de craiovenii care au beneficiat de serviciile de medicina muncii, de fisele de permis autor, de siguranta circulatiei, certificate prenuptiale, cursuri de prim ajutor etc. In plus, oamenii spun ca fiecare control se desfasoara in amanunt si ca programarile se respecta cu strictete.

3. Blue Med Ocupational

Blue Med Ocupational din Craiova pune la dispozitie numeroase servicii de medicina muncii: evaluarea riscului privind imbolnavirile profesionale, monitorizarea sanatatii angajatilor, indrumare in reabilitarea, reconversia si reorientarea profesionala, consilierea angajatorului privind elaborarea strategiei de securitate si sanatate in munca sau in adaptarea muncii si a locului de munca la caracteristicile psihofiziologice ale salariatilor. Serviciile  pentru angajati vizeaza verificari de tipul: acuitate vizuala, glicemie, EKG, audiometrie, spirometrie, examen psihologic etc. In acest cabinet isi desfasoara activitatea dr. Claudia Preduna, medic de medicina muncii.

Pretul unui control este de 40-130 de lei.

Craiovenii care au trecut pragul acestui cabinet de medicina muncii au remarcat ca dr. Preduna este o persoana calda si apropiata de ei, care isi desfasoara activitatea cu implicare si profesionalism.

4. Policlinica Elga

Policlinica Elga a fost deschisa in anul 1997 si este una dintre cele mai complete din Craiova si din regiune, oferind si servicii de medicina muncii. Policlinica dispune de numeroase specialitati si de o echipa de peste 40 de medici, aflandu-se si in contract cu CAS Dolj si CASA OPSNAJ. Serviciile de medicina muncii sunt complete si se desfasoara intr-o singura locatie. Policlinica poate efectua si examinari medicale si psihologice pentru cei care au responsabilitati in siguranta rutiera, fiind avizata de Ministerul Transporturilor in acest sens. Cei doi medici primari care activeaza pe ramura de medicina muncii: dr. Simona Mitrica si dr. Adina Tiris.

Controlul de medicina muncii costa aici 40-100 de lei.

Printre craiovenii care au beneficiat de serviciile acestei policlinici sunt persoane care spun ca au pasit prima data cu neincredere si cu teama, dar ca dupa o consultatie si-au schimbat impresiile. Atmosfera placuta, medicii care au o abordare deschisa si amabila, echipamentele medicale moderne si pregatirea personalului de la receptie au contribuit la aceasta schimbare de perspectiva. Sunt insa si persoane nemultumite, in special pentru ca nu se respecta programarile sau ca pentru consultatiile decontate prin CAS se epuizeaza rapid fondurile.

5. Medsan

Si in Centrul de diagnostic si tratament Medsan sunt servicii de medicina muncii. Activitatea din acest centru este structurata in doua parti: partea de policlinica si partea de laborator. Cabinetul de medicina muncii asigura numeroase servicii: consultatii spontane de medicina muncii, monitorizarea starii de sanatate a angajatilor, eliberarea fisei de aptitudine, consilierea angajatilor, reorientare profesionala in caz de afectiuni cronice sau de boala profesionala etc. Medicul de la acest cabinet este dr. Daniela Papa, medic primar medicina muncii.

Pretul unui examen de medicina muncii este cuprins intre 50 si 120 de lei.

Sunt multe lucruri bune pe care le spun oamenii despre aceasta unitate medicala: personal medical atent si bine pregatit, organizare buna, atmosfera placuta, promptitudine si profesionalism. Printre cei care s-au declarat nemultumiti sunt persoane care au fost nevoite sa astepte in plus fata de ora de programare.

Concluziile noastre

Un cabinet de medicina muncii din Craiova este cautat de firme pentru testarea sanatatii angajatilor. Cu cat cabinetul ofera mai multe servicii, cu atat este mai bine vazut si mai util pentru o companie.

In concluzie, daca esti angajator si vrei sa le asiguri salariatilor tai o sanatate optima si siguranta la locul de munca, alege unul dintre cabinetele prezentate in acest articol. Personalul medical este profesionist in aceste locatii, are experienta si dispune de numeroase resurse pentru a testa aptitudinile fizice si psihice ale angajatilor, indiferent de domeniul de activitate.