Meniu

Medicina muncii Focsani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Stiai ca sunt trei cabinete de medicina muncii in Focsani? Poti alege chiar acum unul dintre ele pentru testarea sanatatii angajatilor, atat in momentul angajarii, cat si dupa o anumita perioada de activitate. In acest articol iti prezentam aceste cabinete, oferindu-ti informatii utile precum: ce servicii ofera, costurile investigatiilor si parerile celor care au trecut deja prin locatiile respective.

Medicina muncii este obligatorie prin lege, dar este totodata si o responsabilitate morala din partea angajatorului, dovedind astfel ca il preocupa starea de sanatate a angajatilor sai. Controalele de medicina muncii pot sa previna, sa depisteze si sa trateze eventualele imbolnaviri profesionale, contribuind la adaptarea conditiilor de munca la necesitatile salariatilor, pentru o mai buna productivitate. Afla, asadar, care sunt cabinetele de medicina muncii din Focsani!

Cat costa serviciile de medicina muncii in Focsani?

Serviciile de medicina muncii desfasurate in Focsani pot avea tarife diferite. Consulta-le in tabelul de mai jos!

Top Clinici
Top Clinici
Pret Medicina Muncii
Rating
Website
Clinica Tineretii
Clinica-Verificata
20-90 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 20-90 Ron
 • Numeroase servicii medicale
 • Cabinet de medicina muncii
 • Diverse investigatii de medicina muncii
 • Echipamente moderne
 • Personal atent si amabil
 • Nu se respecta programarile
 • Se creeaza aglomeratie
Medcenter
30-120 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 30-120 Ron
 • Numeroase servicii de medicina muncii
 • Investigatii si consiliere de medicina muncii
 • Medici cu experienta
 • Se respecta orele de programare
 • Ambient relaxant
 • Nu se raspunde la telefonul clinicii
Dr. Marioara Negoita
15-80 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 15-80 Ron
 • Medic cu experienta de peste 25 de ani
 • Diverse servicii de medicina muncii
 • Preturi avantajoase
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru un control de medicina muncii in Focsani?

Poti efectua un control ce tine de medicina muncii in orasul Focsani la unul dintre urmatoarele clinici si cabinete medicale:

1. Clinica Tineretii

Clinica Tineretii din Focsani si-a inceput activitatea in anul 2013, chiar cu fise de medicina muncii, iar din 2015 si-a extins oferta de servicii si cu alte specialitati medicale (chirurgie generala, ecografii, ginecologie si obstetrica, reumatologie, pneumologie, neurologie, cardiologie, pediatrie, psihiatrie, ortopedie, recuperare medicala, oftalmologie etc.). Dr. Roxana Marin este medic primar medicina de familie care s-a specializat si in medicina muncii. Investigatiile de medicina muncii pe care le efectueaza sunt urmatoarele: examene clinice generale, examene psihologice, glicemie, EKG, pentru diverse categorii de angajati, inclusiv pentru cei care lucreaza in ture de noapte,

Serviciile de medicina muncii au un cost cuprins intre 20 si 90 de lei.

Oamenii care au ajuns la aceasta clinica spun ca au fost intampinati de personal atent si amabil. Medicii buni, controalele care decurg cu rapiditate si echipamentele moderne sunt alte aspecte pozitive notate de pacienti. Nici lucrurile mai putin placute nu au scapat de ochiul critic al focsanenilor: nu se respecta programarile, se creeaza cozi imense sau ca preturile difera de cele comunicate anterior consultatiilor sau procedurilor.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Tineretii
Vezi Pareri

2. Medcenter

In clinica din Focsani a Medcenter sunt puse la dispozitie servicii de medicina muncii de calitate superioara: controale obligatorii la angajare, de adaptare la munca, periodice sau de reluare a activitatii. Specialistii de la Medcenter pot identifica diverse particularitati ale angajatilor si din acest motiv pot efectua si alte activitati: supraveghere speciala, consilierea companiei pentru a adapta conditiile de munca la necesitatile unui anumit angajat, monitorizarea locului de munca. Cabinetul pune la dispozitia angajatorilor dosare medicale individuale pentru fiecare angajat, efectueaza controale medicale periodice sau suplimentare, daca este cazul.

Serviciile de medicina muncii au un tarif cuprins intre 30 si 120 de lei.

Nemultumirea cea mai mare a celor care au avut de a face cu aceasta clinica este faptul ca personalul nu raspunde la telefon. In privinta lucrurilor de care focsanenii au fost multumiti, se remarca personalul medical amabil si bine pregatit si faptul ca se respecta orele de programare.

3. Dr. Marioara Negoita

Poti beneficia de servicii de medicina muncii in Focsani si la cabinetul dr. Marioara Negoita, din cadrul Policlinicii nr. 2. Cabinetul functioneaza de peste 25 de ani, iar medicul are, prin urmare, o experienta vasta in acest domeniu, fiind recunoscut si apreciat de catre angajatii si angajatorii din oras. In acest cabinet sunt puse la dispozitie serviciile clasice de medicina muncii: examene medicale, controale periodice, fise de aptitudine etc.

Tarifele serviciilor de medicina muncii variaza intre 15 si 80 de lei.

Focsanenii care au pasit in acest cabinet au ramas cu o impresie placuta. Ei spun ca medicul este foarte bine pregatit si ca le ofera toata atentia pe durata examinarilor.

Concluziile noastre

Orice cabinet de medicina muncii din Focsani ai alege, vei intalni medici cu experienta, bine pregatiti si devotati misiunii lor de a preveni, depista si trata afectiunile profesionale.

Daca detii o afacere si ai nevoie sa testezi sanatatea angajatilor, poti contacta oricare dintre cabinetele pe care ti le-am prezentat in acest articol. In acest mod, vei putea tine mai bine sub control sanatatea oamenilor din subordine si vei contribui la diminuarea riscului de accidente de munca.