Meniu

Medicina Muncii Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Angajatorii care sunt in cautarea unor institutii medicale specializate in medicina muncii in Galati au ocazia de a descoperi o multime de variante viabile pe care le pot lua in considerare. Daca si tu te afli intr-o astfel de situatie si vrei sa te asiguri ca incepi o colaborare cu o clinica de incredere, citeste in continuare si afla care sunt institutiile medicale pe care ti le recomandam. Stim ca pentru buna functionare a companiei tale trebuie sa te bucuri de angajati sanatosi si activi, motiv pentru care iti prezentam unele dintre cele mai bune optiuni din orasul tau.

Daca ti-ai deschis o companie in Galati, fii fara grija, exista suficiente cabinete care sa iti ofere pachete avantajoase de medicina muncii. De regula, acestea cuprind toate examinarile necesare pentru ca pacientul tau sa fie prevenit cu privire la bolile pe care le poate experimenta din cauza profesiei practicate. Din acest motiv, examinarile sunt efectuate periodic, dar si la reluarea activitatii angajatului, dupa o anumita pauza (de exemplu, dupa un concediu de maternitate).

Care este pretul unui pachet de servicii de medicina muncii in Galati?

De obicei, pretul unui pachet de servicii de medicina muncii in Galati per angajat este usor accesibil, pentru ca angajatorul sa nu recurga la cheltuieli masive, care sa impiedice buna functionare a companiei sale. Astfel, costurile pentru acest demers ar trebui sa fie singura ta grija. Citeste mai departe si afla care sunt tarifele aplicate la clinicile din orasul tau, conform tabelului care urmeaza:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Medicina Muncii
Rating
Website
Galmedmun
Clinica-Verificata
35-150 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 35-150 Ron
 • Echipamente performante
 • Echipa medicala profesionista, implicata si amabila
 • Act medical exemplar
 • Investigatii precise
 • Preturi accesibile
Centrul Sf. Alexie
40-100 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 40-100 Ron
 • Echipamente performante
 • Medic cu experienta in medicina muncii
 • Cabinet primitor si modern
 • Implicare, rabdare si intelegere
 • Servicii de calitate superioara
Centrul Proclinic
15 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii porneste de la 15 Ron
 • Tehnologii de ultima generatie
 • Colectiv medical de exceptie
 • Investigatii precise
 • Decalarea programarilor
MedicoTest
50-150 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 50-150 Ron
 • Tehnologii de ultima generatie
 • Colectiv medical bine pregatit
 • Act medical corect
 • Amabilitate si implicare
Elit Med Center
40-100 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 40-100 Ron
 • Rating maxim
 • Medici prompti, implicati si atenti
 • Primirea rezultatelor de la analize in timp scurt
 • Preturi accesibile
 • Cabinet primitor
 • Act medical ireprosabil
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in medicina muncii in Galati

Din dorinta de a te ajuta sa gasesti o clinica de incredere care sa aiba si specialitatea de medicina muncii in Galati, ti-am pregatit mai jos o lista cu cele mai apreciate si frecventate institutii medicale din orasul tau. Descopera care sunt acestea, dar si ce impresie au facut si celorlalti pacienti:

1. Centrul Galmedmun

Centrul Galmedmun este multidisciplinar, situat in Galati, si se adreseaza tuturor angajatorilor care sunt in cautarea unui pachet avantajos de servicii de medicina muncii. Colectivul medical din cadrul departamentului de medicina muncii pune la dispozitia tuturor angajatilor servicii de inalta calitate, printre care se numara si: control medical de angajare, control medical periodic, control medical de adaptare, control medical la reluarea activitatii, evaluarea riscului de boli profesionale, masuratori de specialitate, monitorizarea afectiunilor angajatilor, consilierea angajatului cu privire la reabilitare, reconversie si reorientare profesionala, consultanta de specialitate, intormirea documentatie pentru concediile de risc maternal, analize medicale etc. Sectia de medicina muncii este dotata in mod corespunzator cu aparaturi si echipamente performante, pentru efectuarea tuturor investigatiilor in conditii sigure. 

Tariful aplicat pentru serviciile de medicina muncii porneste de la 35 lei si ajunge la 150 lei, in functie de beneficiile incluse.

Rating-ul maxim al centrului medical denota serviciile medicale ireprosabile. Pe langa faptul ca echipa medicala este experimentata si profesionista in desfasurarea actului medical, aceasta are la dispozitie si o aparatura performanta pe care sa o foloseasca in realizarea unor proceduri si investigatii precise. Profesionalismul, amabilitatea si corectitudinea sunt principalele aspecte apreciate de catre pacienti.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Galmedmun
Vezi Pareri

2. Centrul Medical Sf Alexie

Centrul Medical Sf Alexie din Galati este coordonat de dr. Cristian Onisor, un medic specializat in medicina interna si medicina muncii, care ofera servicii la standarde superioare. Competenta sa este de a efectua controlul medical de angajare, controlul medical periodic, controlul medical de adaptare, controlul medical la reluarea activitatii si evaluarea riscului de boli profesionale in cadrul departamentului de medicina muncii, astfel incat angajatii tai sa fie sanatosi si productivi. Echipamentele si instrumentele medicale pe care le are la dispozitie sunt calitative si performante, astfel incat actul medical sa fie ireprosabil. Medicul este capabil si in stabilirea unui diagnostic corect, dar si in abordarea unor solutii personalizate in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte, cu privire la bolile profesionale pe care le poate capata, dar si cu privire la prevenirea eficienta a acestora. 

Intervalul de preturi pentru un pachet de servicii de medicina muncii este cuprins intre 40 si 100 lei per angajat, in functie de beneficiile incluse si profesia angajatului.

Centrul medical se bucura de aprecierea pacientilor, mai ales cu privire la serviciile de medicina muncii. Implicarea, rabdarea, intelegerea si profesionalismul de care dr. Cristian Onisor da dovada, alaturi de echipamentele performante utilizate contribuie semnificativ la efectuarea unei prestatii ireprosabile. In plus, cabinetul este modern si primitor. 

3. Centrul Medical Proclinic

Centrul Medical Proclinic este o companie medicala dinamica si multidisciplinara, care ofera servicii de medicina muncii in Galati. Specialistii din cadrul centrului asigura o diagnosticare corecta pentru pacienti, dar si tratamente eficiente pentru o multime de arii terapeutice, printre care se numara si medicina muncii. Dotata cu o aparatura performanta si moderna (ACUSON Juniper, sistem de ultrasunete, ecograf Doppler vascular BT-200 portabil, analizatorul Greencare A1C RT – 100 pentru determinarea hemoglobinei glicozilate, spirometru, videocistoscop si videolaringoscop), clinica contribuie la efectuarea unor investigatii si proceduri medicale de calitate. Echipa medicala de la departamentul de medicina muncii este, de asemenea, experimentata si de incredere pentru efectuarea unui act medical ireprosabil, astfel incat angajatii tai sa isi desfasoare activitatea in conditii sigure, dar si sa beneficieze de examinarile periodice.

Pretul pentru pachetele de servicii de medicina muncii incep de la 15 lei pe an de angajat.

Avand peste o suta de recenzii postate in mediul online, centrul medical Proclinic a capatat un nivel ridical de popularitate in randul pacientilor. Serviciile puse la dispozitie sunt de o calitate superioara, investigatiile si examinarile de la departamentul de medicina muncii sunt efectuate in conditii de maxima siguranta, iar tehnologiile utilizate sunt de ultima generatie. Din pacate, programarile nu sunt respectate de fiecare data.

4. MedicoTest

MedicoTest este un centru medical din Galati specializat in efectuarea analizelor medicale, dar si in elaborarea serviciilor de medicina muncii. Cu o experienta de peste 18 ani in acest domeniu, pacientii se vor bucura de un act medical ireprosabil. Echipa medicala are competenta de a stabili un diagnostic corect, dar si de a indica tratamentul adecvat, astfel incat angajatul tau sa fie sanatos in intregime. De asemenea, medicii specialisti sunt si capabili sa ofere consilierea necesara, astfel incat angajatul sa poata preveni aparitia bolilor profesionale. Alaturi de un echipament de inalta calitate, medicii pot desfasura urmatoarele servicii medicale la standarde superioare: examinari clinice si paraclinice, evaluarea factorilor de risc, servicii medicale de laborator acreditate SR EN ISO 15189, tratarea bolilor profesionale etc. Angajatii pot beneficia de fise medicale la angajare, fise medicale de control periodic, abonamente, carduri de sanatate. 

Pretul pentru serviciile de medicina muncii incep de la 50 lei si pot ajunge la 150 lei.

Amabilitatea, implicarea si profesionalismul de care cadrele medicale au dat dovada au cantarit pozitiv in impactul clinicii asupra pacientilor. Colectivul de medici are o experienta vasta in desfasurarea unui act medical corect, avand la dispozitie echipamente si tehnologii de ultima generatie. 

5. Elit Med Center

Elit Med Center este o institutie medicala multifunctionala de diagnostic si asistenta medicala primara si specializata, in care poti beneficia de servicii de medicina muncii in Galati la standarde superioare. Multumita echipei de medici cu o experienta vasta in acest domeniu, clinica pune la dispozitia angajatilor de companii urmatoarele servicii de sanatate: examen medical la angajare, control medical periodic, examen medical la reluarea activitatii, monitorizarea afectiunilor profesionale, comunicarea riscului profesional si evaluarea acestuia. De asemenea, echipamentele, aparaturile si tehnologiile utilizate sunt de ultima generatie, ceea ce este de un real ajutor in obtinerea unor investigatii si proceduri de calitate.

Pretul pentru serviciile de medicina muncii incepe de la 40 lei si poate ajunge la 100 lei, in functie de necesitatile si beneficiile incluse

Institutia medicala Elit Med Center se bucura de un rating maxim, multumita serviciilor ireprosabile de care pacientii au beneficiat. Echipa de medici si asistente da dovada de seriozitate, promptitudine, implicare si atentie in desfasurarea actului medical, iar aparaturile pe care le au la dispozitie pentru efectuarea investigatiilor sunt de ultima generatie. Rezultatele analizelor sunt primite in timp record, tariful este just, iar atmosfera din cabinet este prietenoasa si primitoare.

Concluzii

Vrei sa colaborezi cu o clinica specializata in medicina muncii in Galati pentru a le asigura angajatilor tai testari si examinari medicale periodice la standarde superioare? Conform implementarii legale, nicio companie cu angajati nu ar trebui sa isi desfasoare activitatea fara sa le asigure acestora servicii de medicina muncii, prin care angajatii sa fie consiliati, controlati in mod corespunzator si evaluati din punctul de vedere al sanatatii.