Meniu

Medicina muncii Giurgiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Serviciile de medicina muncii din Giurgiu au o importanta majora pentru angajati, angajatori si pentru societate. Controalele din aceasta specialitate medicala au rolul de a asigura un mediu de lucru sigur si sanatos, prevenind bolile profesionale si accidentele de munca. Totodata, acestea pot identifica factorii de risc pentru sanatatea angajatilor si pot contribui la implementarea, in consecinta, a unor masuri de prevenire.

Daca esti angajator si cauti un cabinet de medicina muncii in Giurgiu cu care sa colaborezi, citeste in continuare si vei afla care sunt cele trei clinici pe care sa le ai in vedere.

Cat costa serviciile de medicina muncii in Giurgiu?

Serviciile de medicina muncii costa diferit in Giurgiu, in functie de cabinete, medici si de alte criterii. Tabelul de mai jos iti prezinta o situatie a tarifelor din acest oras in privinta serviciilor de medicina muncii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Medicina Muncii
Rating
Website
Cliniqmed
Clinica-Verificata
30-120 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 30-120 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Doi medici specializati in medicina muncii
 • Aparatura moderna
 • Examene de medicina muncii la sediul clinicii sau la sediul clientului
 • Consilierea angajatorului
 • Atmosfera placuta
 • Nu se respecta programarile
 • Nu se raspunde la telefon
Delta Med
20-90 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 20-90 Ron
 • Clinica localizata in centrul orasului Giurgiu
 • In contract cu CAS Giurgiu
 • Servicii de medicina muncii in cabinet sau la sediul firmei
 • Consiliere in privinta securitatii in munca
 • Arhivarea dosarelor medicale ale angajatilor
 • Personal medical profesionist
Astral ClinikLab
50-120 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 50-120 Ron
 • Medicina muncii
 • Servicii medicale din diverse specialitati
 • Laborator in care se pot efectua peste 250 de analize medicale
 • Tehnologie moderna
 • Medici cu experienta
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

 

Cabinete de medicina muncii din Giurgiu

Iata care sunt cele trei clinici si cabinete cu servicii de medicina muncii din municipiul Giurgiu!

1. Cliniqmed Consult

Printre numeroasele specialitati medicale puse la dispozitie de Cliniqmed Consult din Giurgiu se afla si serviciile de medicina muncii. In acest cabinet se efectueaza: controale medicale la angajare, controale periodice, controale in cazul angajatilor care au beneficiat de concediu medical mai mult de 30 de zile, dar si monitorizarea certificatelor medicale si raportarea validitatii lor. In acelasi cabinet se depisteaza afectiunile cu risc pentru sanatatea persoanei si a celorlalti lucratori, bolile profesionale, si se efectueaza reabilitarea profesionala sau expertiza privind riscul maternal. Examenele se pot realiza atat la sediul clinicii, cat si la sediul beneficiarului, prin deplasarea echipei de medici (dr. Claudia Handra si dr. Mihaela Anghel, medici de medicina muncii) si a aparaturii portabile necesare.

Pretul unui control de medicina muncii este situat intre 30 si 120 de lei.

Sunt pacienti care si-au manifestat in mediul online multumirea si aprecierea pentru serviciile acestei clinici, spunand ca au fost tratati cu profesionalism, empatie si daruire de catre medicii de la diverse specialitati. Amabilitatea, comunicarea deschisa si dotarile moderne par a fi cele mai importante aspecte pozitive notate de pacienti. Altii spun insa ca nu sunt respectate programarile si ca nu raspunde nimeni la numerele de telefon ale clinicii.

Vezi parerile pacientilor despre Cliniqmed Consult
Vezi Pareri

2. Delta Med

Delta Med este o clinica din Giurgiu care este alcatuita dintr-un punct de recoltare si de interpretare a analizelor si din servicii de medicina muncii sau de securitate si sanatate in munca (SSM). La Delta Med, ca angajator, beneficiezi de servicii complete in ceea ce priveste medicina muncii pentru angajatii tai: controale medicale la angajare, de adaptare, controale periodice, la reluarea activitatii, monitorizarea si evaluarea locurilor de munca, consiliere in privinta securitatii in munca. Indiferent de profesie, vei gasi aici specialisti care sa te ajute sa evaluezi starea de sanatate a angajatilor intr-un mod rapid si sigur, atat in cabinet cat si la sediul firmei, pentru a nu intrerupe ciclul de productie.

Tarifele serviciilor de medicina muncii variaza intre 20 si 90 de lei.

Serviciile clinicii Delta Med din Giurgiu sunt evaluate pe internet cu nota maxima, pentru profesionalismul personalului medical, pentru calitatea activitatilor desfasurate si a conditiilor.

3. Astral ClinikLab

In noul punct al clinicii Astral ClinikLab, deschis pe strada Garii, in Giurgiu, sunt puse la dispozitie servicii de medicina muncii, de radiologie digitala, de dermatologie, cardiologie, ortopedie si dexa-osteodensitometrie. Astral ClinikLab s-a facut cunoscuta pe piata serviciilor medicale din acest oras prin intermediul laboratorului de analize medicale deschis in 2015, unde se pot realiza peste 250 de investigatii de laborator, datorita tehnologiei moderne si a personalului medical specializat. 

Pretul unui serviciu de medicina muncii variaza intre 50 si 120 de lei.

Giurgiuvenii se declara multumiti de calitatea serviciilor Astral ClinikLab, spunand ca au fost suprinsi intr-un mod placut de profesionalismul, buna organizare si comunicarea foarte buna.

Concluziile noastre

Serviciile de medicina muncii din Giurgiu pot fi oferite atat in clinici, cat si la sediul sau punctele de lucru ale firmelor. In fiecare dintre cabinetele si clinicile prezentate, serviciile sunt diverse, in beneficiul angajatilor si al angajatorilor. 

Controalele de medicina muncii pot preveni sau depista probleme de sanatate ce pot fi provocate de conditiile de munca si de aceea este indicat sa le acorzi o atentie deosebita, ca angajator.