Meniu

Medicina muncii Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Planuiesti sa iti deschizi o companie cu un numar ridicat de angajati si ai nevoie de ajutorul clinicilor specializate in medicina muncii in Iasi pentru efectuarea testelor periodice? Din fericire, in cele ce urmeaza, vei descoperi un top al celor mai apreciate si cautate institutii medicale din orasul tau cu o astfel de specialitate. Medicii din cadrul acestor clinici stiu exact ce metode si proceduri sa aplice in functie de profesia angajatului, dar si in functie de istoricul sau medical. 

Nu este de mirare ca Iasi este un oras dezvoltat din punct de vedere medical, avand in vedere ca gazduieste una dintre cele mai importante facultati de medicina din tara. Daca esti angajator si vrei sa soliciti ajutorul unei clinici de medicina muncii, Iasiul iti ofera o paleta larga de variante pe care sa le iei in considerare. Citeste mai departe si descopera topul institutiilor medicale pe care ti l-am pregatit in cele ce urmeaza.

Ce buget sa pregatesti pentru un pachet de servicii de medicina muncii in Iasi?

Daca esti la inceput cu lumea afacerilor si vrei sa le asiguri angajatilor tai un pachet avantajos de servicii de medicina muncii in Iasi, trebuie sa stii care este bugetul orientativ pe care sa il pregatesti. De obicei, clinicile sustin activitatea antreprenorilor, motiv pentru care preturile aplicate acestor servicii sunt accesibile. Iata care sunt tarifele practicate in orasul tau conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Medicina Muncii
Rating
Website
Clinica ZenMed
Clinica-Verificata
50-150 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 50-150 Ron
 • Echipamente si aparaturi de inalta performanta
 • Echipa medicala profesionista si experimentata
 • Rating ridicat
 • Act medical exemplar
 • Cabinet primitor si prietenos
Policlinica MediBlue
50 Ron
 • Pret Medicina Muncii 50 Ron
 • Rating ridicat
 • Echipa medicala implicata si profesionista
 • Experienta vasta
 • Aparaturi de inalta performanta
 • Servicii de calitate
Almer-Sano
30-100 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 30-100 Ron
 • Aparaturi de o performanta inalta
 • Colectiv medical profesionist
 • Atmofera prietenoasa
 • Mediu confortabil
 • Preturi accesibile
Dr. Oana Prelicz
35-100 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 35-100 Ron
 • Dotari superioare
 • Atitudine pozitiva
 • Prestatie ireprosabila
 • Profesionalism si empatie
 • Cabinet primitor
Transmed Expert
40-100 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 40-100 Ron
 • Echipamente de inalta performanta
 • Colectiv medical profesionist
 • Act medical de calitate
 • Proceduri precise
 • Timp indelungat de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in medicina muncii in Iasi

Pentru a te scuti de grija documentarii pe cont propriu, ti-am pregatit o lista cu unele dintre cele mai bune clinici pentru care poti opta cu incredere pentru servicii de medicina muncii in Iasi. Citeste mai departe si afla care sunt dotarile acestora, dar si care este impresia celorlalte persoane care au apelat la ajutorul lor:

1. Clinica ZenMed

Clinica ZenMed este pluridisciplinara, adresandu-se, astfel, tuturor angajatorilor care sunt in cautarea unui pachet avantajos de servicii de medicina muncii in Iasi. Echipa medicala din cadrul acestui departament da dovada de o experienta vasta multumita anilor de studiu si de practica in acest domeniu. Astfel, medicii au competenta de a efectua: fisa de aptitudini, probe vestibulare, probe de echilibru, probe de acuitate vizuala, camp vizual, simt cromatic, audiometrie (cu interpretare), EKG si masurarea TA (cu interpretare), verificare glicemie, aviz psihologic la recomandare, dar si alte investigatii in functie de profilul ocupational. In plus, dotarile clinicii sunt la standarde europene, mai ales cand vine vorba de efectuarea unor proceduri si investigatii medicale complexe, astfel incat rezultatele obtinute sa fie cat mai precise.

Pretul pentru serviciile de medicina muncii incepe de la 50 lei si poate ajunge la 150 lei.

Cu peste o suta de recenzii in mediul online, clinica ZenMed a devenit populara in ochii pacientilor, aceasta avand, de asemenea, si un rating ridicat. Echipa de medici este profesionista, experimentata, implicata in actul medical si atenta la nevoile pacientilor, iar echipamentele care se afla in dotarea institutiei medicale sunt de o calitate superioara. In plus, mediul din interiorul cabinetului este primitor si prietenos.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica ZenMed
Vezi Pareri

2. Policlinica MediBlue

Policlinica MediBlue a fost infiintata in 2017 in Iasi, in cadrul careia coexista 20 de specialitati, printre care se numara si medicina muncii. Institutia medicala este ultramoderna, fiind echipata cu aparaturi de ultima generatie, prin care se pot realiza proceduri si inverstigatii precise. Departamentul de medicina muncii din cadrul Mediblue ofera servicii de medicina muncii, care includ examinari medicale periodice pentru angajati, evaluari ale riscurilor la locul de munca si consiliere privind sanatatea si siguranta in munca. Echipa de medici specialisti are experienta in gestionarea diverselor riscuri profesionale, precum si in evaluarea si tratamentul bolilor profesionale. Dr. Anca Deleanu este medic specialist in medicina muncii si este cea care coordoneaza intreaga echipa pentru efectuarea unor examinari exacte.  

Pretul pentru o fisa de aptitudini este de 50 lei.

Clinica a primit peste o suta de aprecieri, multumita serviciilor de calitate pe care le pune la dispozitia pacientilor. Echipa de medici este implicata, orientata catre solutii si cu o experienta vasta in medicina muncii, iar aparaturile si echipamentele folosite sunt de inalta performanta, pentru o acuratete ridicata a rezultatelor obtinute.

3. Almer-Sano

Almer-Sano este un centru medical din Iasi care isi concentreaza activitatea in jurul serviciilor de medicina muncii pe care le pune la dispozitia angajatorilor si pacientilor. Echipa medicala are o experienta vasta in acest domeniu prin intermediul stagiilor de practica si a cursurilor de formare profesionala. Pe langa diagnosticarea corecta a pacientului, medicii au competenta si de a stabili un plan personalizat de tratament. De asemenea, se utilizeaza echipamente si aparaturi de inalta performanta, pentru realizarea urmatoarelor servicii la standarde superioare: examen medical de angajare, stabilirea aptitudinii in munca si eliberarea fisei de aptitudine, supravegherea femeilor gravide, reabilitarea profesionala, EKG, viziotest, audiometrie, glicemie etc. De asemenea, tot in medicina muncii de la Almer-Sano este cuprinsa si examinarea psihologica prin: consultanta in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca, consultanta in domeniul situatiilor de urgenta, evalurea riscurilor profesionale. Tot colectivul de medici de la aceasta institutie medicala este responsabil si cu reorientarea profesionala a angajatului in caz de accident de munca.

Pretul pentru un pachet de servicii de medicina muncii porneste de la 30 lei si poate ajunge la 100 lei.

Profesionalismul, implicarea si prestatia ireprosabila sunt principalele motive pentru care pacientii se declara multumiti de clinica Almer-Sano din Iasi. Echipa medicala da dovada de amabilitate si o buna pregatire in medicina muncii, iar echipamentele si aparaturile folosite sunt moderne si performante. In plus, atmosfera din cabinet este prietenoasa, ceea ce ii ajuta pe pacienti sa se simta cat mai confortabil.

4. Dr. Oana Prelicz

Cabinetul medical al dr. Oana Prelicz din Iasi este specializat atat in medicina de familie, cat si in medicina muncii, medicul avand o experienta de peste 20 de ani in aceste specializari. Are competenta de a preveni, diagnostica si trata problemele survenite din activitatea profesionala, oferind, in acelasi timp, si consilierea necesara pentru fiecare angajat in parte. Printre serviciile pe care le ofera se numara si: examinare medicala la angajare, la adaptare, examinare periodica, la reluarea muncii obligatorii, examinari psihologice etc. Toate investigatiile sunt realizate in functie de profesia pe care angajatul o desfasoara. Cabinetul sau este dotat cu toate instrumentele si echipamentele medicale pentru realizarea unui act medical ireprosabil, dar si pentru identificarea prococe a riscului la care pacientul este supus in activitatea pe care o desfasoara. 

Pretul pentru serviciile de medicina muncii incepe de la 35 lei si poate ajunge la 100 lei per angajat.

Cabinetul medical individual a primit numeroase aprecieri de la pacienti, datorita prestatiei ireprosabile. Dr. Oana Prelicz da dovada de implicare, atentie la detalii, profesionalism si empatie in interactiunea sa cu pacientii, avand la dispozitie toate aparaturile necesare pentru efectuarea investigatiilor. Are o atitudine pozitiva, iar cabinetul sau este intotdeauna primitor.

5. Transmed Expert

Transmed Expert este un spital privat din Iasi cu peste 40 de specialitati, care se adreseaza totodata si pacientilor sau angajatorilor aflati in cautarea unui pachet avantajos de servicii de medicina muncii. Pentru decontarea anumitor proceduri sau investigatii, spitalul a incheiat un contract si cu o agentie de asigurari de sanatate din Iasi. In cadrul departamentului de medicina muncii isi desfasoara activitatea o echipa medicala experimentata si profesionista, competenta in efectuarea urmatoarelor servicii: control medical la angajare, control medical periodic, control medical de adaptare, control medical la reluarea activitatii, raportari specifice catre autoritatile competente din domeniu, EKG computerizat, spirometrie, glicemie, audiometrie, testari psihologice, analize specifice de laborator, consultanta legislativa, supraveghere pentru gravide, tineri si bolnavi cronici. De asemenea, pentru efectuarea acestor proceduri medicale intr-o maniera cat mai precisa, se folosesc aparaturi si echipamente de ultima generatie.

Tariful aplicat pentru un pachet de servicii de medicina muncii incepe de la 40 lei si ajunge la 100 lei.

Rating-ul ridicat al spitalului privat denota implicarea si profesionalismul de care echipa medicala da dovada. Aceasta isi desfasoara activitatea cu grija fata de pacient, prioritizand un act medical de calitate si promovand sanatatea. Multumita echipamentelor de ultima generatie, investigatiile si procedurile efectuate sunt exacte. Cu toate acestea, au existat anumite sesizari asupra timpului foarte lung de asteptare.

Concluzii

Esti in cautarea unei clinici specializate in medicina muncii in Iasi? Atunci ar trebui sa iei in considerare variantele pe care ti le-am adus la cunostinta in corpul articolului. Pe langa dotarile superioare si performante, in cadrul clinicilor isi desfasoara activitatea echipe profesioniste de medici, capabile sa efectueze servicii ireprosabile pentru angajatii tai, astfel incat acestia sa isi presteze munca in siguranta din punct de vedere medical.