Meniu

Medicina muncii Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru servicii de medicina muncii in Ploiesti, companiile pot sa colaboreze cu diferite clinici si cabinete medicale specializate in acest domeniu. Medicina muncii se ocupa cu diagnosticarea si preventia bolilor profesionale, iar medicii care activeaza in aceasta specialitate sunt cei care efectueaza examinarile medicale la incadrarea in munca si care consiliaza angajatorii cu privire la conditiile de munca necesare unor categorii de persoane. 

Angajatorii sunt obligati sa ofere viitorilor angajati sau angajatilor existenti acces la servicii de medicina muncii. In Ploiesti, exista mai multe cabinete medicale pe care angajatorii le pot alege pentru o colaborare pe termen lung, tinand cont de faptul ca trebuie sa asigure examinarea medicala a viitorilor angajati si examinarea medicala periodica a salariatilor. 

Ce cabinete medicale ofera servicii de medicina muncii in Ploiesti?

In Ploiesti sunt situate mai multe clinici medicale, iar cateva dintre ele ofera si servicii din specialitatea medicina muncii. Referitor la tarif, acesta variaza in functie de examinarile care trebuie efectuate, ele fiind mai complexe in cazul unor meserii. Mai jos poti vedea care e intervalul de preturi in cadrul celor mai apreciate clinici medicale din orasul tau: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Medicina Muncii
Rating
Website
Medis Work
Clinica-Verificata
60 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii porneste de la 60 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Echipa amabila si profesionista
 • Investigatii rapide
 • Diversitate de abordari medicale
 • Atmosfera primitoare
 • Locatie ultracentrala
Valahia Medical
70 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii porneste de la 70 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici bine pregatiti
 • Amabilitate din partea intregului personal
 • Deplasare la sediul firmelor pentru examenul de medicina muncii
Policlinica cu Plata
60 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii porneste de la 60 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Empatie si spirit organizatoric
 • Investigatii rapide
Centrul Panaceea
60 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii porneste de la 60 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism si buna organizare
 • Amabilitate
 • Controale amanuntite
 • Explicatii clare pentru pacient
Munmedica
60 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii porneste de la 60 Ron
 • Servicii de foarte buna calitate
 • Explicatii pe intelesul pacientilor
 • Amabilitate si profesionalism
 • Seriozitate si promptitudine
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce clinici se fac examene de medicina muncii in Ploiesti?

Medicii specializati in medicina muncii care profeseaza in Ploiesti vor verifica daca angajatii tai sunt apti din punct de vedere medical pentru ocuparea unui post si daca eventualele afectiuni de care acestia sufera ii impiedica sa profeseze. 

Pentru servicii de calitate si oferte avantajoase ca pret, te poti orienta catre una dintre urmatoarele clinici pentru servicii de medicina muncii:

1. Clinica Medis Work

Deschisa in anul 2000, clinica Medis Work a devenit o optiune principala pentru angajatorii din Ploiesti interesati de servicii de medicina muncii. Aceasta clinica ofera posibilitatea deplasarii echipelor de medici in teren la sediul companiilor si asigura o gama complexa de servicii, printre care si investigatii de laborator moderne. Clinica detine un portofoliu generos de certificari si de peste doua decenii asigura pachete de servicii integrate de medicina muncii, organizand inclusiv cursuri de prim ajutor si educatie sanitara. Misiunea clinicii este de a promova sanatatea la locul de munca si de a aduce un avantaj competitiv in mediul de afaceri. 

La clinica Medis Work, costurile pe care le implica examenul de medicina muncii pornesc de la 60 lei.

Cei care au beneficiat de serviciile clinicii se declara placut impresionati de profesionalismul si amabilitatea echipei. Investigatiile decurg rapid si eficient, iar in cadrul controalelor pentru medicina muncii pacientii sunt tratati cu rabdare si respect. Clientii mai apreciaza ca Medis Work se afla intr-o locatie ultracentrala si ca ofera o diversitate de abordari medicale. Serviciile sunt de inalta calitate si controlul se efectueaza cu atentie. Atmosfera e primitoare si nu se sta la coada. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Medis Work
Vezi Pareri

2. Valahia Medical

In Ploiesti, pentru servicii complete de medicina muncii poti alege Centrul Medical Valahia. Acesta reuneste mai multe specialitati medicale, printre care gastroenterologia, urologia si chirurgia generala. Se ofera investigatii si analize de laborator, precum si servicii de medicina muncii si educatie medicala. Pentru examinarile medicale ale angajatilor, acest centru se adreseaza companiilor din orice domeniu de activitate si ofera consiliere de specialitate. Colectivul este format din medici cu experienta, care se deplaseaza la sediul companiilor solicitante. 

Pentru fisa de medicina muncii, tariful porneste de la 70 lei.

Conform persoanelor care au fost la aceasta clinica, medicii sunt foarte bine pregatiti si amabili. Acestia ofera explicatii detaliate si ofera servicii de calitate. Clinica este apreciata inclusiv pentru faptul ca echipa se deplaseaza la sediul firmelor pentru controalele de medicina muncii.

3. Policlinica cu Plata

Policlinica cu Plata a fost deschisa in Ploiesti in anul 1984 si este una dintre clinicile pe care le poti alege pentru controalele de medicina muncii. Pe parcursul anilor de activitate, lista de servicii s-a extins semnificativ si cuprinde la momentul actual o varietate de specialitati medicale: cardiologie, neurologie, ginecologie, ortopedie etc. Serviciile de medicina muncii au fost introduse in 2007, conturand oferte adaptate la solicitarile profesionale de pe piata si la specificul fiecarei companii solicitante. 

Examenul pentru medicina muncii are un pret cuprins intre 60 si 120 lei.

In mediul online au fost impartasite mai multe impresii despre Policlinica cu Plata, cele mai multe fiind pozitive. La capitolul personal, sunt apreciate calitati ca profesionalismul, amabilitatea, spiritul organizatoric si empatia. Investigatiile pentru fisa medicala decurg rapid, iar pacientii beneficiaza de suport, incurajare si intelegere. 

4. Centrul Panaceea

In cadrul centrului medical Panaceea din Ploiesti exista si departament de medicina muncii, unde se asigura servicii medicale complete pentru firmele solicitante. Acestea beneficiaza de consultanta de specialitate din partea unei echipe medicale formate din profesionisti si personal stiintific inalt calificat. In componenta clinicii exista un numar mare de cabinete specializate in diverse arii terapeutice, fiecare dintre ele fiind dotate cu echipamente medicale ultramoderne.  

In ceea ce priveste pretul, un examen de medicina muncii porneste de la 60 lei.

Pacientii spun ca merg de fiecare data cu incredere la centrul Panaceea, unde se ofera servicii de calitate. Programarile se respecta, iar personalul da dovada de profesionalism, amabilitate si buna organizare. Medicii ofera toate explicatiile necesare si efectueaza controale amanuntite.

5. Munmedica

Medicina muncii este una dintre numeroasele specialitati medicale disponibile la clinica Munmedica din Ploiesti, unde se efectueaza inclusiv examinari de laborator si explorari functionale. Cardiologia, ginecologia si endocrinologia sunt cateva dintre domeniile acoperite in lista de servicii. Clinica a fost deschisa in anul 2002, avand ca principal obiect de activitate medicina muncii. Ulterior, oferta a fost extinsa si s-au facut investitii semnificative in aparatura moderna. 

Pretul unui examen de medicina muncii porneste de la 60 lei.

Serviciile de la Munmedica sunt de foarte buna calitate si medicii ofera explicatii pe intelesul pacientilor. Asa reiese din recenziile oferite in mediul online, unde persoanele care au trecut pragul clinicii mentioneaza ca personalul este caracterizat de profesionalism, seriozitate, promptitudine si amabilitate. 

Concluzii

Medicina muncii este un serviciu la care trebuie sa asiguri acces angajatilor, iar daca firma ta este situata in Ploiesti ai la dispozitie mai multe optiuni de clinici si cabinete medicale pe care le poti alege pentru o colaborare pe termen lung. Raportul calitate-pret este unul dintre criteriile care primeaza, la fel si profesionalismul medicilor care se ocupa de controale.