Meniu

Medicina muncii Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cateva dintre clinicile care ofera servicii complete de medicina muncii in Satu Mare au devenit optiuni de top in randul angajatorilor, iar din acest articol vei afla care sunt aceste clinici si mai multe informatii despre ele. Examenul de medicina muncii stabileste daca o persoana este apta din punct de vedere medical pentru practicarea unei anumite meserii. 

In Satu Mare, exista clinici care pun la dispozitia angajatorilor oferte personalizate pentru examenele de medicina muncii. Unii angajati au nevoie de examinari mai detaliate, asa ca si pretul fisei medicale va fi mai mare. Firma este cea care suporta aceste costuri, iar angajatul nu poate sa ocupe postul respectiv daca nu este apt din punct de vedere medical.

Unde se fac examene de medicina muncii in Satu Mare?

Experienta personalului si disponibilitatea ofertelor personalizate sunt principalele aspecte pe care le urmaresc angajatorii din Satu Mare cand aleg un cabinet pentru medicina muncii. Pretul variaza in functie de complexitatea examinarilor efectuate si poate scadea pe masura ce numarul de angajati este mai mare. Iata un tabel in care figureaza pretul sau intervalul de preturi pentru un examen de medicina muncii la cele mai apreciate cabinete:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Medicina Muncii
Rating
Website
Sanmun
Clinica-Verificata
40 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii porneste de la 40 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic cu experienta in domeniul medicina muncii
 • Profesionalism
 • Amabilitate
 • Personalul inspira incredere
 • Aparatura moderna
Cezar Med
40 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii porneste de la 40 Ron
 • Servicii de calitate
 • Profesionalism
 • Medici bine pregatiti
 • Empatie, rabdare si seriozitate
 • Investigatii rapide si eficiente
 • Personalul de la receptie are o atitudine neprofesionista
Star Medica
60 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii porneste de la 60 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici profesionisti, rabdatori si amabili
 • Comunicare eficienta medic-pacient
 • Explicatii amanuntite
 • Aparatura performanta
 • Uneori programarile nu se respecta
Clinica Korall
60 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii porneste de la 60 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti si implicati
 • Varietate de servicii
 • Aparatura moderna
 • Grija fata de pacienti
Dr. Coica
40 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii porneste de la 40 Ron
 • Act medical de calitate
 • Medici cu experienta vasta
 • Personal amabil si incurajator
 • Atitudine calma
 • Implicare in tratamentul pacientilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Cum alegi cel mai bun cabinet pentru examenul de medicina muncii in Satu Mare?

Pentru a beneficia de o oferta buna si servicii de calitate, poti sa alegi unul dintre cabinetele medicale din Satu Mare apreciate la capitolul medicina muncii. Acestea au devenit optiuni de top in randul celor care au firme si trebuie sa asigure angajatilor acces la examinarea medicala pentru angajare, datorita flexibilitatii si calitatii serviciilor.

Poate stii deja care clinici din Satu Mare ofera servicii de medicina muncii, dar inainte de a alege trebuie sa afli mai multe informatii despre ele. Varietatea de examene medicale efectuate, raportul calitate-pret si disponibilitatea de a se deplasa la firma, in caz ca te intereseaza aceasta optiune, sunt principalele criterii de alegere. Iata topul cabinetelor medicale:

1. Sanmun

Sanmun este un cabinet de medicina muncii situat in Satu Mare, pe care il poti alege pentru servicii de calitate. Aici isi desfasoara activitatea dr. Claudia Balanean, care este medic specializat in medicina muncii. Misiunea acesteia este de a asigura o examinare medicala corecta a angajatilor si de a contribui la relatia dintre acestia si angajator. La cabinetul Sanmun se efectueaza o serie de examinari clinicice si paraclinice, menite sa depisteze sau sa previna afectiunile care pot aparea in cadrul profesional. 

Pretul unui examen medical porneste de la 40 lei.

Persoanele care au ales acest cabinet de medicina muncii, din postura de pacienti sau colaboratori, se declara multumite de serviciile sale. Acestea mentioneaza ca personalul este bine pregatit, amabil, de incredere si ca foloseste aparatura moderna. 

Vezi parerile pacientilor despre Sanmun
Vezi Pareri

2. Cezar Med

Cezar Med este o clinica medicala din Satu Mare unde se ofera servicii din mai multe specialitati, medicina muncii fiind una dintre ele. Cardiologia, gastroenterologia si pediatria sunt cateva dintre disciplinele medicale cuprinse in lista de servicii. Din colectiv fac parte medici cu experienta vasta in domeniile lor de specializare, ce folosesc tehnici moderne de tratament si aparatura performanta. Obiectivul acestei clinici este de a asigura experiente medicale pe masura asteptarilor, calitatea serviciilor fiind o prioritate.

Pretul examenului pentru medicina muncii porneste de la 40 lei.

Pe diferite platforme online, pacientii si-au exprimat multumirea fata de serviciile de la Cezar Med, despre care spun ca sunt de calitate. Acestia se declara placut impresionati de atitudinea medicilor, care sunt bine pregatiti, empatici, rabdatori si seriosi. Investigatiile se desfasoara rapid si eficient. Cu toate ca majoritatea parerilor sunt bune, exista si cativa pacienti ce reclama atitudinea personalului de la receptie. 

3. Star Medica

In Satu Mare, o optiune foarte buna pentru angajatori o constituie clinica Star Medica, unde se ofera servicii complete de medicina muncii. In componenta clinicii se regasesc mai multe departamente, pentru diferite arii terapeutice: pediatrie, ginecologie, urologie, ortopedie, imagistica etc. Colectivul este format din medici primari si medici specialisti capabili sa gestioneze solicitari medicale complexe si sa ofere pacientilor solutii pentru diferite afectiuni. Calitatea actului medical este sustinuta atat de experienta echipei, cat si de aparatura de ultima generatie in care s-au facut investitii considerabile.

La Star Medica, tariful pentru examenul de medicina muncii porneste de la 60 lei. 

In mediul online, foarte multe persoane care au trecut pragul acestei clinici au ales sa isi impartaseasca opiniile. Majoritatea pacientilor au cuvinte de lauda pentru medici, pe care ii descriu ca fiind profesionisti, seriosi, rabdatori si amabili. Acestia folosesc aparatura performanta si ofera servicii de inalta calitate. Comunicarea medic-pacient este foarte buna, acesta din urma beneficiind de toate explicatiile de care are nevoie. Ca dezavantaje, cateva persoane sustin ca nu se respecta programarile. 

4. Clinica Korall

O echipa de medici specialisti in medicina muncii vei gasi si la Clinica Korall din Satu Mare. Lista de servicii cuprinde mai multe domenii medicale, intre care urologia, pediatria, chirurgia vasculara etc. In componenta clinicii intra si un laborator de analize medicale. Precizia in diagnostic si folosirea aparaturii performante asigura calitatea actului medical. Korall ofera servicii complete de medicina muncii, iar personalul este disponibil sa se deplaseze la sediul firmei solicitante.

Referitor la preturi, pentru un control de medicina muncii se va achita suma de 60 lei. 

Mai multe persoane recomanda serviciile acestei clinici, unde spun ca au intalnit medici amabili, profesionisti si implicati. Cateva persoane noteaza ca dezavantaj faptul ca unii medici nu vorbesc limba romana. 

5. Dr. Coica

Pentru servicii complete de medicina muncii, companiile din Satu Mare pot colabora cu centrul medical Dr. Coica, unde profeseaza o echipa care ofera servicii din mai multe discipline medicale: medicina muncii, medicina de familie, consultatii si ingrijire la domiciliu. Medicii asigura servicii de inalta calitate si folosesc tehnologii moderne, in lista de servicii fiind disponibile mai multe terapii moderne.

Pentru servicii de medicina muncii, tariful porneste de la 40 lei. 

Personalul de la acest cabinet este profesionist, calm, amabil, rapid si incurajeaza pacientii. Asa reiese din parerile exprimate pe internet, majoritatea pacientilor fiind de parere ca serviciile sunt de calitate. Medicii au experienta indelungata si sunt implicati in tratamentul pacientilor.

Concluzii

Putem concluziona ca in Satu Mare sunt disponibile servicii calitative de medicina muncii, oferite de clinici cu prezenta consolidata in aceasta regiune, care ofera un raport bun calitate-pret. In functie de experienta medicilor si preturile examenelor medicale, poti alege rapid o clinica specializata compatibila cu nevoile firmei tale.