Meniu

Medicina muncii Severin

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Protejarea sanatatii angajatilor este o prioritate pentru orice antreprenor responsabil si preocupat pentru dezvoltarea durabila a afacerii sale, in acest sens serviciile de medicina muncii din Severin asigurand controale de specialitate si examinari periodice ale salariatilor in cadrul unor cabinete specializate si clinici de top. Daca nu stii unde sa obtii adeverinta de aptitudine pentru angajare sau sa inchei un contract de colaborare prin care sa ai parte de cele mai bune conditii pentru monitorizarea sanatatii angajatilor tai, acest articol iti ofera exact informatiile de care ai nevoie.

Parcurge-l pana la capat si vei afla care sunt unitatile medicale din Drobeta-Turnu Severin specializate in medicina muncii si la ce ar trebui sa te astepti in ceea ce priveste serviciile oferite, preturile practicate si opinii ale clientilor si pacientilor care le-au trecut pragul.

Cat costa examinarile de medicina muncii in Severin?

Vrei sa iti rezolvi rapid problema legata de dosarul de angajare sau de sanatatea salariatilor si ai nevoie de informatii legate de costul serviciilor de medicina muncii din Severin. Trebuie sa stii ca legea are prevederi diferite in ceea ce priveste investigatiile si examinarile necesare exercitarii diferitelor profesii. De aceea, in tabelul de mai jos vei gasi intervalul de preturi pentru prestatiile de medicina muncii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Medicina Muncii
Rating
Website
Elixir Medical
Clinica-Verificata
50-100 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 50-100 Ron
 • Calitatea ireprosabila a serviciilor
 • Profesionalismul medicilor
 • Amabilitatea personalului
 • Interior curat si modern
 • Dotari cu aparatura performanta
Policlinica Medchim
50-120 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 50-120 Ron
 • Cea mai buna policlinica din Severin
 • Servicii 100 % profesioniste
 • Personal amabil
 • Medici cu experienta
 • Serviciul call center raspunde greu la telefon
Clinic Invest
40-120 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 40-120 Ron
 • Medici profesionisti, cu experienta
 • Rabdarea si empatia cadrelor medicale
 • Calitatea analizelor, consultatiilor si investigatiilor
 • Timp mare de asteptare
 • Serviciul call center nu raspunde la telefon
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor si cabinetelor cu servicii de medicina muncii din Severin

Pentru a alege sa mergi la unul/una dintre cabinetele sau clinicile cu servicii de medicina muncii din Severin, ai nevoie de informatii suplimentare pentru o decizie bine intemeiata rational. In sectiunea urmatoare a articolului pot citi scurte prezentari ale unitatilor medicale din top, care cuprind detalii despre calitatea serviciilor, dotarile cu echipamente, competentele personalului si parerile persoanelor care au beneficiat aici de examinari si consultatii si au ales sa isi impartaseasca experienta in recenzii.

1. Elixir Medical Clinic

Elixir Medical Clinic din Drobeta-Turnu Severin este un centru medical polivalent, care asigura mehedintenilor diagnostic si tratament in cardiologie, dermatologie, endocrinologie, medicina interna, ginecologie, neurologie, oftalmologie, ORL, ortopedie, pediatrie, pneumologie, reumatologie, urologie, chirurgie plastica, examinari de specialitate in medicina muncii. Dr. Nicoleta Stoica, medic primar medicina muncii, se ocupa cu examenul medical la angajarea in munca si eliberarea fisei de aptitudini, examenul medical de adaptare in munca, examenul medical periodic, examenul medical la reluarea activitatii (pentru persoanele care au intrerupt serviciul mai mult de 30 de zile din motive medicale), rapoarte privind starea fiziologica de graviditate pentru angajatele insarcinate, investigatii specifice – EKG, glicemie, viziotest, audiometrie, spirometrie (prin colaborare cu un laborator de analize medicale), testare psihologica de catre un psiholog colaborator acreditat.

Tarifele cabinetului sunt afisate pe site-ul web al clinicii. Pentru servicii de medicina muncii, vei plati intre 50 lei si 100 de lei.

Pacientii centrului apreciaza calitatea ireprosabila a serviciilor, profesionalismul medicilor, amabilitatea cu care au fost abordati de personal, interiorul curat si modern si dotarile cu aparatura performanta ale clinicii.

Vezi parerile pacientilor despre Elixir Medical Clinic
Vezi Pareri

2. Policlinica Medchim

Policlinica Medchim din Drobeta-Turnu Severin se adreseaza locuitorilor din judetul Mehedinti cu analize in laboratorul propriu acreditat, consultatii în specialitatile medicale: ginecologie, dermatologie, ORL, endocrinologie, medicina muncii, medicina de familie, cardiologie, ortopedie -traumatologie, chirurgie, alergologie si urologie, precum si cu investigații cu aparatura medicala moderna: ecografie, EKG, spirometrie, audiograme, holter tensiune arteriala. Cabinetul de medicina muncii se ocupa cu eliberarea actelor medicale necesare dosarului de angajat al fiecarei persoane, de examinarile specifice privind aptitudinea in munca, sanatatea angajatilor, prin examen de adaptare, control periodic, supravegherea sanatatii unor categorii vulnerabile de persoane in decursul exercitarii profesiei, consilierea angajatorilor pentru asigurarea masurilor de protectie a sanatatii salariatilor si pastrarea echilibrului intre performanta in munca si nevoile de sanatate ale angajatilor. Te vei adresa dr. Nicoleta Stoica, medic primar medicina muncii. Medchim activeaza pe piata privata medicala din Severin din anul 2007, cand a debutat cu laboratorul de analize, iar din 2012 functioneaza si ca policlinica cu specializari multiple.

Pentru serviciile de medicina muncii, tarifele practicate de Medchim sunt cuprinse intre 50 lei si 120 de lei.

Pacientii considera ca Medchim este cea mai buna policlinica din Severin, cu servicii 100 % profesioniste, personal amabil, aparatura moderna si medici cu experienta. Sunt si pacienti nemultumiti de faptul ca serviciul call center raspunde foarte greu la telefon.

3. Clinic Invest

De peste 20 de ani pe piata medicala privata din judetul Mehedinti, Clinic Invest pune la dispozitia pacientilor analize mediciale si servicii preventie si diagnostic in urmatoarele specialitati: medicina de familie, medicina interna, pediatrie, obstetrica – ginecologie, reumatologie, cardiologie, urologie, dermatovenerologie, diabet si boli de nutritie, endocrinologie, psihologie, centru de permanenta, medicina alternativa (homeopatie, ozonoterapie), osteodensitometrie si medicina muncii. Pe langa controalele, examinarile si eliberarea documentelor necesare, cabinetul de medicina muncii a dezvoltat programe specifice de monitorizare a starii de sanatate a angajatilor companiilor client si programe de educatie preventiva privind bolile profesionale sau a celor legate de profesie.

Tarifele pentru examinarile de medicina muncii variaza intre 40 lei si 120 de lei.

Pacientii clinicii au multe cuvinte de lauda pentru medicii carora li s-au adresat aici. Se mentioneaza profesionalismul, experienta, rabdarea si empatia cadrelor medicale si calitatea analizelor, consultatiilor si investigatiilor. Pe pe alta parte, centrul medical are de imbunatatit aspecte legate de organizarea programarilor, a caror gestionare deficitara genereaza timp de asteptare mare. Totodata, se inregistreaza nemultumiri date de faptul ca serviciul call center nu raspunde la telefon.

Concluzii

Municipiul resendinta a judetului Mehedinti este locul in care se dezvolta numeroase afaceri, societati comerciale diverse care functioneaza cu angajati care asigura productia sau activitatile de comert sau prestari servicii, iar salariatii si antreprenorii au deopotriva nevoie de sanatate si siguranta in munca, pentru verificarea si monitorizarea carora se pot adresa cabinetelor de medicina muncii din Severin. Acestea functioneaza in cadrul unor clinici de top, care dispun de intrumentar medical modern si in care activeaza medici specialisti cu experienta. 

Te poti adresa in Drobeta-Turnu Severin unuia dintre cabinetele din centrele medicale incluse in clasamentul de mai sus si prezentate in acest articol, atat pentru servicii individuale de medicina muncii, cum ar fi eliberarea adeverintei de aptitudine in munca, cat si pentru pachete de servicii de care poti beneficia ca firma si care includ toate controalele periodice prevazute de lege, examene de adaptare si alte servicii in circumstante speciale, pe care legea le reglementeaza pentru anumite situatii si categorii de anagajati.