Meniu

Medicina muncii Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pentru efectuarea examenului medical la angajarea noului personal, angajatorii pot sa apeleze la servicii de medicina muncii in Sibiu, oras in care sunt situate mai multe clinici si cabinete medicale specializate in acest domeniu. Prin acest examen se determina daca o persoana este apta pentru desfasurarea muncii si se evalueaza periodic starea de sanatate a salariatilor dintr-o firma.

Obiectivul serviciilor de medicina a muncii este de a preveni, diagnostica si gestiona problemele de sanatate care pot sa apara in cadrul profesional. Fisa medicala este obligatorie nu numai la angajare, ci si la reluarea activitatii dupa o perioada lunga de pauza (cum ar fi dupa concediul de maternitate). In calitate de angajator, poti consulta oferta mai multor cabinete medicale pentru a alege una adaptata nevoilor si specificului companiei tale. 

Care este pretul unui examen de medicina muncii in Sibiu?

Pentru examenul de medicina muncii efectuat in cadrul clincilor specializate din Sibiu, angajatorul va trebui sa plateasca un tarif care depinde de domeniul de activitate al firmei sale. In unele cazuri, sunt necesare investigatii mai complexe, cum ar fi pentru joburile care presupun lucrul noaptea sau la inaltime. Mai jos, poti vedea intervalul de preturi in cadrul celor mai apreciate clinici de medicina muncii din acest oras:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Medicina Muncii
Rating
Website
Misan Med
Clinica-Verificata
60 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii porneste de la 60 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici profesionisti, implicati si amabili
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Aparatura de ultima generatie
 • Curatenie
 • Programarile nu se respecta intotdeauna
Diamed
50 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii porneste de la 50 Ron
 • Servicii de calitate
 • Personal atent, amabil si profesionist
 • Investigatii rapide
 • Programarile se respecta
Dr. Carmen Şanta
50 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii porneste de la 50 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Medic cu experienta
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Amabilitate si intelegere
OHS Medical
60 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii porneste de la 60 Ron
 • Servicii de calitate
 • Rapiditate in efectuarea investigatiilor
 • Asistenta medicala specializata
 • Grija fata de pacienti
Clinica Paltinul
40 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii porneste de la 40 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Personal amabil si bine pregatit
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Curatenie
 • Diversitate de servicii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top clinici pentru examenul de medicina muncii in Sibiu

Daca te numeri printre angajatorii din Sibiu care vor sa colaboreze pe termen lung cu un cabinet ce ofera servicii de medicina muncii, este important sa cunosti oferta cat mai multor clinici si sa alegi o unitate medicala ce iti ofera flexibilitate si calitate.

Iata cateva informatii utile despre cele mai bune cabinete medicale din Sibiu care ofera servicii in domeniul medicina muncii:

1. Misan Med

Optiunea de top a angajatorilor din Sibiu care vor sa beneficieze de servicii calitative de medicina muncii este clinica Misan Med. Aceasta ofera o gama complexa de servicii medicale, inclusiv de medicina de familie. In dotarea clinicii exista dotari care permit efectuarea de multiple explorari paraclinice, facandu-se constant investitii in aparatura moderna. Activitatea Misan Med a debutat in 2003, insa a urmat o extindere a listei de servicii si a echipei medicale, in 2012 fiind inaugurata clinica. Calitatea actului medical si diversificarea ofertei de servicii reprezinta prioritatile acestei clinici.

Pentru examenul de medicina muncii, tariful porneste de la suma de 60 lei.

Foarte multe persoane si-au relatat pe internet experienta avuta la Misan Med, unde spun ca au beneficiat de servicii de inalta calitate si au intalnit medici profesionisti, implicati, dedicati si amabili. Se foloseste aparatura de ultima generatie si clinica este foarte curata. Intregul personal este orientat catre pacient si atent la nevoie acestuia. Promptitudinea si rabdarea sunt alte doua calitati apreciate la personalul care isi desfasoara activitatea la Misan Med. In mare parte, parerile sunt pozitive, dar exista si pacienti care sustin ca programarile nu se respecta.

Vezi parerile pacientilor despre Misan Med
Vezi Pareri

2. Diamed 

Deschisa in anul 2004, clinica Diamed din Sibiu este una dintre clinicile pe care le poti alege pentru servicii de medicina muncii. Echipa este instruita in permanenta pentru a isi desfasura activitatea in conformitate cu legea si dispune de calificarile profesionale necesare pentru a asigura examinarea medicala a angajatilor din diverse domenii de activitate. Clinica ofera tratamente moderne si ingrijiri medicale rapide, fiind echipata cu aparatura de ultima generatie. 

Consultul pentru medicina muncii are un tarif incepand de la 50 lei.

Diamed se bucura de feedback pozitiv din partea unui numar mare de pacienti. Acestia recomanda clinica pentru ca serviciile oferite sunt de calitate si personalul este atent, amabil, rapid si profesionist. Programarile se respecta, iar angajatii au o atitudine respectuoasa atat fata de pacienti, cat si fata de colaboratori. 

3. Dr. Carmen-Simona Santa

Cabinetul individual Dr. Carmen-Simona Santa se inscrie pe lista celor mai bune optiuni pe care le au angajatorii din Sibiu interesati de o colaborare pentru servicii de medicina muncii. Cabinetul este specializat in medicina de familie si medicina muncii, iar medicul are experienta indelungata in aceste domenii. Dr. Carmen a obtinut titlul de medic primar in 2009 si pe cel de medic specialist in 2010.

Pentru un examen de medicina muncii, pretul porneste de la 50 lei.

Pacientii o descriu pe dr. Carmen Santa ca fiind un medic excelent, bine pregatit si comunicativ. De asemenea, este amabila si intelegatoare. Aceasta ofera toate explicatiile necesare, intr-un limbaj usor de inteles pentru pacient.

4. OHS Medical

Specializat in medicina muncii, cabinetul OHS Medical din Sibiu asigura servicii variate din acest domeniu. Indiferent de specificul companiei, angajatorii pot alege acest cabinet unde se asigura oferte flexibile si servicii adaptate la nevoile clientului. Siguranta la locul de munca si cresterea productivitatii sunt cateva dintre obiectivele la care contribuie personalul acestui cabinet medical. Sunt disponibile atat servicii de medicina muncii, cat si asistenta medicala profilactica, investigatii paraclinice uzuale si activitate de consultanta. 

Ofertele sunt personalizate, iar pretul unui examen de medicina muncii porneste de la 60 lei.

Persoanele care au trecut pragul acestui cabinet il recomanda atat pe partea de asistenta medicala specializata, cat si pentru serviciile de medicina muncii. Personalul are experienta vasta, acorda atentie deosebita relatiei om-munca si adaptarii acestuia la conditiile de lucru. Serviciile sunt rapide si de calitate.

5. Clinica Paltinul

Clasamentul celor mai bune cabinete din Sibiu care ofera servicii de medicina muncii este completat de Clinica Paltinul, unde se asigura consultatii de specialitate, analize medicale si o gama variata de investigatii paraclinice. Din colectiv fac parte medici specialisti in medicina muncii, care efectueaza toate examinarile necesare pentru a stabili starea de sanatate a angajatiilor si impactul condiitilor de munca asupra acesteia. 

Pentru examenul de medicina muncii, tariful porneste de la 40 lei.

In mediul online, clinica se bucura de feedback pozitiv. Investigatiile se desfasoara eficient si personalul este amabil, bine pregatit, atent si respectuos. Clinica este curata si ofera o diversitate de servicii.

Concluzii

Serviciile de medicina muncii trebuie sa reprezinte o prioritate pentru angajatori, iar Sibiu este unul dintre orasele in care oferta de servicii este variata. Daca ai o firma, poti sa gasesti destul de rapid un cabinet specializat unde preturile sunt avantajoase si unde calitatea examenului de medicina muncii este superioara.