Meniu

Medicina muncii Slatina

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In contextul schimbarilor permanente ale pietei muncii si al cerintelor tot mai stricte ale legii, medicina muncii din Slatina vine in intampinarea nevoilor companiilor cu servicii personalizate si eficiente, in cadrul unor clinici de top din oras. Poti conta aici pe medici specialisti cu experienta si competente atat in lucrul cu pacientii, cat si in privinta reglementarilor in vigoare privind sanatatea angajatilor si prevenirea bolilor profesionale si a celor legate de profesie.

Daca nu stii incotro sa te indrepti pentru a obtine o adeverinta de aptitudine in munca sau pentru a te asigura, ca antreprenor, ca angajatii tai au parte de monitorizarea sanatatii in cele mai bune conditii, acest articol iti poate servi drept ghid de orientare pe piata medicala din Slatina.

Cat costa un control la medicina muncii din Slatina?

In functie de locul de munca pe care vrei sa te angajezi sau de domeniul in care activeaza firma pe care o conduci, legea prevede conditii specifice pentru sanatatea angajatilor si, din acest motiv, preturile serviciilor de medicina muncii din Slatina pot sa difere. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor care au astfel de cabinete in structura lor si intervalul in care se situeaza tarifele practicate.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Medicina Muncii
Rating
Website
Adomedica
Clinica-Verificata
50-150 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 50-150 Ron
 • Servicii ireprosabile
 • Medici profesionisti
 • Instrumente de diagnostic moderne
 • Efect terapeutic prompt
 • Personal amabil
Policlinica Alexmed
40-120 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 40-120 Ron
 • Servicii de calitate
 • Cabinete moderne
 • Dotari cu aparatura performanta
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil
 • Promptitudine si seriozitate
Policlinica Promed
50-140 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 50-140 Ron
 • Clinica moderna si curata
 • Aparatura de ultima generatie
 • Medici bine pregatiti, cu experienta
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de amabilitate din partea personalului de la receptie
Lisimed
50-150 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 50-150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Rezolvarea eficienta a problemelor de sanatate
 • Personalul de la receptie nu este foarte bine informat
 • Dificultatea inregistrarii programarilor mai devreme de doua saptamani
Unimed
50-150 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 50-150 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Aparatura performanta
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de medicina muncii din Slatina

Pentru ca nu esti genul care sa se orienteze strict dupa recomandari si vrei sa iti faci propria parere despre cabinetele de medicina muncii din Slatina, pentru a sti caruia dintre ele sa te adresezi pentru examinari de calitate si promptitudine in eliberarea actelor, sectiunea urmatoare a articolului vine cu lamuriri. Parcurge textul pana la capat si vei afla detalii importante despre standardele in activitatea clinicilor din top, despre dotarile cu aparatura, despre competentele medicilor si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Centrul Adomedica

Centrul Medical Adomedica este o policlinica din Slatina care se adreseaza locuitorilor judetului Olt cu servicii diversificate, consultatii de pneumologie, ORL adulti, ORL copii, neurologie adulti, psihiatrie pediatrica, chirurgie generala, psihologie clinica adulti si copii, medicina muncii, lame in consult anatomie patologica, investigatii pentru preventie si patologii variate: bronhoscopie FBS, gastroscopie EDS, colonoscopie EDI, laringoscopie, elastografie ecograf Hitachi, audiometrie, ecografie, electrocardiograma, spirometrie, electroencefalograma si somnografie. Pentru examinarile de medicina muncii, clinica are colaborari cu medici din specialitatile medicina de familie/medicina generala/medicina de intreprindere, oftalmologie/ORL/neurologie/psihiatrie/cardiologie/medicina de laborator si cu psihologi acreditati pentru efectuarea examenului psihologic in psihologia muncii.

Tarifele percepute pentru serviciile de medicina muncii sunt cuprinse intre 50 si 150 de lei.

Clinica inregistreaza un nivel de multumire foarte ridicat pentru prestatiile sale. Pacientii apreciaza serviciile ireprosabile ale centrului, medicii profesionisti, amabilitatea personalului, instrumente de diagnostic moderne, de ultima generatie si efectul terapeutic prompt.

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Adomedica
Vezi Pareri

2. Policlinica Alexmed

Policlinica Alexmed a luat fiinta in Slatina in anul 2017 si reuneste cabinete medicale de medicina interna, oftalmologie, neurologie, psihiatrie, ORL, ortopedie, medicina muncii, explorari functionale si ginecologie. In cadrul clinicii se pot realiza dosare medicale pentru angajare, consultatii medicale de specialitate, fişe medicale pentru obtinerea sau schimbarea permisului de conducere, a permisului de port arma, precum si o evaluare psihologica precisa.

Preturile pentru examinarile de medicina muncii sunt cuprinse intre 40 si 120 de lei.

Pacientii clinicii recomanda serviciile de calitate, cabinetele moderne si dotate cu aparatura performanta, medicii profesionisti, amabilitatea personalului, promptitudinea si seriozitatea cu care centrul raspunde la solicitarile pe probleme medicale.

3. Policlinica Promed

Policlinica Promed a fost infiintata in Slatina in anul 2001 de dr. Victor Savin Traistaru, unic asociat, si pune la dispozitia oltenilor peste 20 de tipuri de consultatii de specialitate, analize complete de laborator, investigatii medicale si activitati paraclinice, precum si servicii de medicina muncii si intocmirea de fise medicale. La cabinetul de medicina muncii vei putea conta pe monitorizarea starii de sanatate a angajatilor prin examene medicale la angajare in munca, examen medical de adaptare, examen medical la reluarea muncii, comunicarea riscului profesional catre factorii implicati in procesul muncii in cazul firmelor, consilierea angajatorului privind adaptarea muncii la caracteristicile psihofiziologice ale angajatilor, pregatirea in vederea acordarii primului ajutor la locul de munca si altele.

Pentru serviciile de medicina muncii vei plati intre 50 si 140 de lei la aceasta clinica.

Pacientii considera ca Promed Slatina este o clinica moderna, curata, cu aparatura de ultima generatie si medici bine pregatiti, cu experienta. Pe de alta parte, in recenziile scrise, o parte dintre pacienti acuza lipsa de punctualitate in gestionarea programarilor si un comportament lipsit de amabilitate al personalului de la receptie.

4. Lisimed

Clinica Lisimed din Slatina este o unitate medicala privata fondata in 1994 de dr. Livia Simionescu si dr. Aurelian Simionescu, care se recomanda drept policlinica de familie, incluzand o paleta larga de specializari, medicina muncii, un centru de reabilitare medicala, un laborator de analize, imagistica medicala si aparatura medicala moderna. Cabinetul de medicina muncii este coordonat de dr. Floarea Stoica, medic primar medicina muncii, si asigura servicii atat in interiorul clinicii, cat si la solicitarea beneficiarului, la punctele de lucru indicate de acesta, fara a afecta activitatea de productie a firmei. Poti obtine aici examen clinic general si intocmirea dosarului medical, examen de medicina muncii si eliberarea fisei de aptitudini, examen medical periodic, evaluarea riscurilor pentru sanatatea angajatilor, participarea medicului la Comitetul de securitate si sanatate in munca.

Preturile cabinetului de medicina muncii variaza intre 50 si 150 de lei.

Majoritatea pacientilor considera ca au avut o experienta pozitiva la Lisimed, ca au beneficiat de servicii de calitate, de medici profesionisti, care le-au rezolvat eficient problemele de sanatate. Sunt si persoane nemultumite de activitatea personalului de la receptie, care nu le-au oferit informatiile de care au avut nevoie. Totodata, pacientii reclama dificultatea inregistrarii programarilor pe termen scurt, intr-un interval mai mic de doua saptamani.

5. Unimed

Unimed Clinic din Slatina ofera servicii medicale de diagnostic si tratament in neurologie, dermato-venerologie, ORL, chirurgie orala si maxilo-faciala, stomatologie, psihiatrie, pediatrie, medicina generala, nutritie si boli metabolice, psihologie, ortopedie urologie, laborator de analize, servicii de imagistica, servicii medicale generale si specializate si servicii de medicina muncii. Cabinetul de medicina muncii coordoneaza si realizeaza examinari, intocmind avize medicale, fise de control medical periodic, fise de aptitudine, fise auto si fisa de control medical la angajare.

Acestea se taxeaza diferit, in functie de tipurile de examinari cerute de lege pentru fiecare profesie sau domeniu de activitate, iar preturile se situeaza in intervalul 50-150 de lei.

Parerile pacientilor despre acesta clinica sunt impartite si depind de serviciul accesat si de cabinetul caruia s-au adresat. O parte a persoanelor care au trecut pragul centrului medical mentioneaza servicii de calitate, medici profesionisti si aparatura performanta. Pe de alta parte, in unele recenzii sunt criticate slaba organizare a programarilor, care genereaza timp de asteptare mare.

Concluzii

Cabinetele de medicina muncii din Slatina, care functioneaza sub umbrela unor clinici medicale apreciate de locuitorii judetului Olt, pun la dispozitia persoanelor care vor sa ocupe un loc de munca, a angajatilor si a angajatorilor, servicii complete pentru sanatatea si securitatea muncii si prevenirea bolilor profesionale si a bolilor legate de profesie. Vei gasi aici cadre medicale competente, specializate in aceasta ramura reglementata special de catre lege, precum si medici colaboratori cu experienta, care efectueaza examinarile necesare pentru intocmirea fiselor de aptitudine si a fiselor medicale rezultate in urma controlului medical periodic sau in alte situatii. 

De asemenea, ca firma, te poti adresa cabinetelor din Slatina, pentru pachete de servicii in sprijinul sanatatii salariatilor tai si pentru consultanta de specialitate si evaluarea riscurilor. Avand la dispozitie informatiile cuprinse in acest articol, vei putea alege cea mai buna clinica in care exista servicii de medicina muncii care iti pot satisface cat mai bine exigentele.