Meniu

Medicina muncii Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

In cazul in care te afli in cautarea unei clinici la care sa te poti duce pentru a beneficia de servicii de medicina muncii in Suceava, ai ajuns la articolul potrivit! Parcurgand randurile de mai jos, nu vei descoperi doar care sunt optiunile pe care le ai in vederea efectuarii unui examen clinic general, ci si care sunt facilitatile pe care clinicile respective ti le pun la dispozitie. 

Aspectele pe care trebuie sa le ai in vedere in momentul in care alegi o clinica din Suceava sunt bugetul, gama de servicii la care ai acces si reputatia obtinuta de aceasta pe parcursul activitatii sale. In acest fel, te asiguri ca experienta de care vei avea parte o sa fie una cel putin satisfacatoare. 

Cat costa serviciile de medicina muncii in Suceava? 

Preturile serviciilor de tip medicina muncii din Suceava difera in functie de pachetul pe care o clinica il pune la dispozitia celor interesati. Scopul acestor pachete este de a le oferi oamenilor posibilitatea sa beneficieze de toate serviciile de care au nevoie, la preturi accesibile. Pentru a vedea care este suma la care trebuie sa te astepti, consulta tabelul de mai jos: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Medicina Muncii
Rating
Website
MedProClinic
Clinica-Verificata
45-160 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 45-160 Ron
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Diverse pachete
 • Deplasare la locul de munca
Pec Stoleru
10-100 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 10-100 Ron
 • Dotari diverse
 • Personal calificat
 • Gama variata de servicii
 • Preturi accesibile
Clinicbel
50 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii porneste de la 50 Ron
 • Gama variata de servicii
 • Atmosfera placuta
 • Conditii optime de confort
 • Curatenie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul clinicilor care ofera servicii de medicina muncii in Suceava 

La clinicile urmatoare poti gasi o gama de servicii variata, in ceea ce priveste medicina muncii in orasul Suceava. Fiecare prezentare include informatii legate de activitatea clinicilor, de la pregatirea si experienta personalului medical, la dotari. Tine cont de aceste aspecte, alaturi de opiniile persoanelor care au beneficiat deja de serviciile respective: 

1. MedProClinic 

Prima clinica la care oamenii pot apela pentru servicii de medicina muncii efectuate in Suceava este MedProClinic. Din echipa medicala fac parte Dr. Ciprian Vacareanu, a carui specialitate este chiar medicina muncii, dar si Dr. Adina Vacareanu, care se ocupa de medicina de urgenta, sau Dr. Mihaela Baban, care este psiholog. Serviciile la care pot apela oamenii sunt diverse, de la controlul medical la angajare, periodic, de adaptare si de reluarea activitatii, la dosarul de risc maternal si cursurile de prim ajutor. In plus, clinica pune la dispozitia pacientilor diverse pachete, in care sunt incluse mai multe servicii, precum este pachetul personal fara riscuri, care consta in dosarul medical, fisa de aptitudine si examenul clinic general. 

La aceasta clinica, preturile pachetelor de servicii variaza intre 45 si 160 de lei. 

Reputatia obtinuta de MedProClinic pe parcursul activitatii sale este una foarte buna, intrucat oamenii care au beneficiat de serviciile sale s-au declarat placut impresionati. Medicii sunt amabili si profesionisti, iar tarifele practicate aici, accesibile. Experienta placuta de care au avut parte i-a determinat pe multi pacienti sa recomande clinica si altor persoane care au nevoie de sprijin. Mai mult decat atat, clinica ofera posibilitatea de deplasare la locul de munca.  

Vezi parerile pacientilor despre MedProClinic 
Vezi Pareri

2. Pec Stoleru 

In cadrul cabinetului de medicina muncii Pec Stoleru din Suceava isi desfasoara activitatea o echipa medicala formata din medici specialisti. De aceasta ramura se ocupa Dr. Mariana Stoleru, in timp ce pe partea de psihologie, pacientii o pot gasi aici pe Dr. Oana Stoleru, iar in ceea ce priveste medicina generala, pe Dr. Octav Luchian si Dr. Zenovia Hutanu. Cabinetul este dotat cu diverse aparate, de la audiometre si spirometre, la visioteste. Echipamentul ofera posibilitatea efectuarii unui portofoliu impresionant de servicii: controale medicale la angajare si periodice, examene paraclinice, cursuri de prim ajutor la locul de munca, intocmirea documentatiei pentru concediile de risc maternal etc. Atat analizele de laborator, cat si examenele psihologice, se efectueaza in cadrul unor laboratoare, respectiv cabinete psihologice acreditate. 

Preturile serviciilor prestate variaza intre 10 si 100 de lei. 

In ceea ce priveste reputatia cabinetului Pec Stoleru, aceasta este una pozitiva, lucru care se poate vedea din ratingul pe care l-a obtinut. Tarifele practicate sunt accesibile oricarui tip de buget, asa ca oamenii pot beneficia de toate serviciile de care au nevoie.   

3. Clinicbel

Un ultim cabinet de medicina muncii la care se pot duce oamenii in Suceava este Clinicbel. Cei care aleg serviciile de aici pot opta pentru examenul clinic general, interpretarea analizelor si investigatiilor specifice, recomandari medicale, recomandari pentru imbunatatirea conditiilor de munca in relatie directa cu angajatorul etc. Scopul personalului medical din cadrul cabinetului este de a oferi fiecarui pacient atat servicii de calitate, cat si sprijinul de care are nevoie. 

Preturile serviciilor pornesc de la 50 de lei. 

Printre aspectele apreciate in mod deosebit de pacientii care au vizitat cabinetul Clinicbel se afla calitatea serviciilor, amabilitatea personalului medical si curatenia. Conditiile optime create de persoanele care isi desfasoara activitatea aici contribuie la mentinerea unei atmosfere placute, in care oamenii sa se poata relaxa. Datorita acestui aspect, multi dintre ei recomanda cabinetul. 

Concluzii

In cele din urma, clinicile prezentate in randurile de mai sus iti ofera posibilitatea sa beneficiezi de servicii de calitate de medicina muncii, chiar in Suceava. Indiferent ca ai nevoie de un control medical pentru angajare, sau de un dosar de risc maternal, echipele medicale iti stau la dispozitie.