Meniu

Medicina muncii Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti angajator si cauti o clinica specializata in medicina muncii in Targoviste? Atunci ai intrat pe articolul potrivit, pentru ca, in cele ce urmeaza, ti-am pregatit o selectie de clinici din orasul tau pe care sa te poti baza si care sa iti puna la dispozitie servicii la standarde superioare. Antreprenorii trebuie sa se asigure ca le ofera angajatilor lor servicii de medicina muncii, prin intermediul carora acestia sunt examinati in mod regulat de un medic specialist, cu scopul prevenirii aparitiei bolilor profesionale. 

Cu toate ca Targoviste nu este tocmai un oras atat de bine dezvoltat din punct de vedere medical, tot ai sansa de a gasi o institutie medicala in cadrul careia sa isi desfasoare activitatea un personal specializat in medicina muncii. Controalele si examinarile efectuate in anumite momente, cum ar fi in momentul angajarii, la reluarea activitatii sau atunci cand pacientul sufera de o boala profesionala sunt de-a dreptul importante pentru ca acesta sa fie sanatos.

Cat costa serviciile de medicina muncii in Targoviste?

Inainte de a incepe sa colaborezi cu o clinica specializata in medicina muncii in Targoviste, trebuie sa te asiguri ca stii care sunt preturile aplicate. Din fericire, de cele mai multe ori, serviciile acestea presupun cheltuieli minime pentru angajator. Citeste mai departe si consulta-te cu tabelul de mai jos pentru a vedea care sunt tarifele aplicate in orasul tau pentru un pachet de servicii de medicina muncii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Medicina Muncii
Rating
Website
Dr. Alina Nita
Clinica-Verificata
35-80 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 35-80 Ron
 • Echipamente de ultima generatie
 • Investigatii precise
 • Medic experimentat in medicina muncii
 • Consiliere de specialitate
 • Servicii multiple si la standarde inalte
Medlife Polimed
35-80 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 35-80 Ron
 • Echipa profesionista de medici
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Act medical de calitate
 • Nerespectarea programarilor
 • Preluarea dificila a apelurilor
Valleriana Med
35-70 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 35-70 Ron
 • Echipa medicala de exceptie
 • Aparaturi si echipamente moderne
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici specializate in medicina muncii in Targoviste

Sanatatea angajatilor ar trebui sa se numere printre prioritatile fiecare companii, motiv pentru care serviciile de medicina muncii in Targoviste nu trebuie sa fie neglijate. In cele ce urmeaza ti-am pregatit o lista cu unele dintre cele mai populare clinici din orasul tau, care au dotari superioare, dar care dispun si de echipe medicale profesioniste:

1. Dr. Alina Nita Dragomir

Cabinetul medical individual al dr. Alina Nita Dragomir a fost infiintat in anul 2016 si este specializat in medicina muncii in Targoviste. Dr. Alina Nita Dragomir isi desfasoara activitatea in prezenta asistentei medicale Raluca Elena Stefanescu, la standarde superioare. Printre serviciile pe care le ofera se numara si: examenul medical la angajarea in munca si eliberarea fisei de aptitudini, examenul medical de adaptare, periodic, la reluarea activitatii, raport privind starea fiziologica de graviditate pentru angajatele insarcinate, EKG, glicemie, viziotest, audiometrie, spirometrie, examinare psihologica. De asemenea, echipamentele si aparaturile folosite in cadrul clinicii sunt de ultima generatie, ceea ce inseamna ca investigatiile si procedurile medicale efectuate sunt ireprosabile.

Pretul pentru un pachet de servicii de medicina muncii incepe de la 35 lei si poate ajunge la 80 lei, in functie de beneficiile incluse. 

Rating-ul maxim pe care cabinetul medical individual l-a primit denota activitatea ireprosabila desfasurata de cadrele medicale experimentate. De asemenea, echipamente si aparaturile din dotarile clinicii sunt de ultima generatie, ceea ce ofera o acuratete ridicata in privinta investigatiilor si procedurilor medicale. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Alina Nita Dragomir
Vezi Pareri

2. Medlife Polimed

Medlife Polimed este un centru medical cu multiple specialitati din Targoviste care ofera si servicii de medicina muncii la standarde superioare. In ceea ce priveste dotarile acestui departament, cabinetul dispune de aparaturi si echipamente de ultima generatie, pentru o monitorizare eficienta si corecta a angajatilor, in functie de profesia pe care o practica. De asemenea, echipa medicala este specializata in acest domeniu, avand cunostinte elaborate despre investigatiile si examinarile pe care trebuie sa le efectueze. Printre acestea se numara si: examen medical la angajare, control periodic, examen de adaptare, la reluarea activitatii, reorientarea profesionala in caz de accident de munca, monitorizarea afectiunilor profesionale ale angajatilor, vizarea concediilor medicale, urmarirea evolutiei pacientilor, eliberarea fiselor de aptitudini. 

Tariful aplicat pentru un pachet de servicii de medicina muncii incepe de la 35 lei si poate ajunge la 80 lei.

Clinica Medlife Polimed a obtinut peste o suta de recenzii, ceea ce inseamna ca a dobandit un nivel ridicat de popularitate in randul pacientilor. Personalul este format din cadre medicale experimentate si profesioniste, care desfasoara un act medical ireprosabil, iar echipamentele folosite in dotarile clinicii sunt de ultima generatie. Cu toate acestea, au existat si nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor, dar si la preluarea apelurilor.

3. Valleriana Med

Valleriana Med este o clinica multidisciplinara din Targoviste in cadrul careia se efectueaza si servicii de medicina muncii. Echipa de medici din cadrul acestui departament este specializata, avand competenta de a efectua toate investigatiile si examinarile necesare pentru angajatii cu diverse profesii, iar echipamentele si aparaturile utilizate sunt moderne si performante. Specialistii au calificarea de a efectua sedinte de consiliere pentru pacienti, dar si de a elibera acte doveditoare ca acestia sunt apti pentru a activa intr-o anumita profesie.

Pretul pentru serviciile de medicina muncii porneste de la 35 lei si poate ajunge la 70 lei.

Profesionalismul si atentia la detalii sunt principalele aspecte pentru care clinica Valleriana Med este apreciata. Pe langa echipa de medici si asistente care isi desfasoara activitatea ireprosabil, cabinetele sunt dotate cu toate aparaturile si echipamentele necesare pentru efectuarea unor investigatii si examinari precise. Din pacate, personalul de la receptie nu are o atitudine adecvata, iar programarile nu sunt respectate de fiecare data.

Concluzii

Daca esti un angajator din Targoviste si vrei sa gasesti o clinica de medicina muncii pentru a le asigura angajatilor tai toate controalele si examinarile necesare, iti poti indrepta atentia catre clinicile amintite mai sus, care au fost selectate cu atentie. Profesionalismul si implicarea de care medicii dau dovada sunt calitatile principale de care ai nevoie pentru a te bucura de angajati sanatosi si productivi in activitatea pe care o desfasoara.