Meniu

Medicina muncii Targu Jiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Nevoia de sanatate a angajatilor in orice camp profesional este un drept garantat de lege si o obligatie pentru institutiile si companiile angajatoare de a veghea la prevenirea bolilor profesionale sau a celor legate de profesie, in acest sens cabinetele specializate de medicina muncii din Targu Jiu asigurand controale si examinari pentru aptitudinea in munca si pentru verificarea permanenta a concordantei intre conditiile de la locul de munca si starea de sanatate a salariatilor.

Daca nu stii unde ai putea gasi rapid servicii de medicina muncii pentru obtinerea adeverintei necesare la angajare sau pentru incheierea unui contract, ca firma, pentru controalele periodice ale salariatilor tai, articolul acesta este dedicat cabinetelor specializate din Targu Jiu.  

Cat costa o examinare de medicina muncii in Targu Jiu?

Fiecare profesie are cerintele si conditiile ei, prevazute de lege, in ceea ce priveste starea de sanatate si aptitudinea pentru un anumit loc de munca, de aceea preturile pentru serviciile de medicina muncii din Targu Jiu pot fi diferite in functie de examinarile necesare. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor in care exista cabinete specializate si intervalurile de preturi practicate de fiecare dintre acestea.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Medicina Muncii
Rating
Website
Clinic Life
Clinica-Verificata
50-150 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 50-150 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Profesionalismul si experienta medicilor
 • Punctualitate in onorarea programarilor
 • Solutii eficiente de tratament
Medserv Min
40-120 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 40-120 Ron
 • Servicii de calitate
 • Cadru modern
 • Aparatura performanta
 • Medici profesionisti si amabili
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru servicii de medicina muncii in Targu Jiu?

Ai de ales intre doua clinici cu servicii de medicina muncii din Targu Jiu si vrei sa te asiguri ca iei cea mai buna decizie prin care sa iti poata fi satisfacute exigentele. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi informatii relevante despre calitatea serviciilor, dotarile clinicilor din top, competentele personalului si opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Clinic Life

Clinic Life este centrul medical din Targu Jiu care reuneste servicii de medicina muncii, imagistica medicala performanta, depistarea cancerului mamar, ginecologie, cardiologie, urologie, chirurgie generala, diabet zaharat si boli de nutritie, medicina interna, gastroenterologie, ortopedie, anestezie si terapia durerii. La cabinetul de medicina muncii vei putea beneficia de preventia si diagnosticul bolilor profesionale si a celor legate de profesie, evaluarea riscurilor pentru sanatatea angajatilor, monitorizare periodica si consiliere acordata angajatorilor cu privire la organizarea muncii, amenajarea ergonomica a locului de munca, adaptarea activitatii la posibilitatile de munca ale angajatului aflat in circumstante mai vulnerabile: femei gravide, mame in perioada de alaptare, adolescenti, varstnici si persoane cu handicap, determinarea riscurilor profesionale si a investigatiilor necesare prevazute de lege, corespunzatoare fiecarui loc de munca in parte si intocmirea rapoartelor catre autoritatile competente conform legislatiei in vigoare. Il vei gasi aici pe dr. Dragos-Laurentiu Sorop, medic primar medicina muncii.

Preturile clinicii pentru serviciile de medicina muncii sunt cuprinse intre 50 si 150 de lei.

Pacientii acestui centru medical il apreciaza pentru calitatea serviciilor, profesionalismul si experienta medicilor, punctualitatea in onorarea programarilor si solutiile eficiente de tratament.

Vezi parerile pacientilor despre Clinic Life
Vezi Pareri

2. Medserv Min

Medserv Min SA este prestatorul de servicii medicale care se situeaza de cativa ani in primele locuri pentru domeniul in care activeaza si pune la dispozitia locuitorilor din Targu Jiu 18 cabinete medicale in mai multe specialitati si medicina muncii, servicii de urgenta prespitaliceasca si transport sanitar, asistenta medicala continua si de urgenta cu personal bine pregatit, servicii de recuperare medicala si kinetoterapie. Cabinetul de medicina muncii asigura examenul medical la angajarea in munca, examenul medical de adaptare la locul de munca, controlul medical periodic, examenul medical la reluarea activitatii, participarea la sedintele Comitetului de Securitate si Sanatate in Munca (CSSM) la nivelul firmelor, intocmind rapoarte privind analiza starii de sanatate a angajatilor, in conformitate cu reglementarile in vigoare.

Pentru examinarile specifice de medicina muncii poti plati la acest centru medical intre 40 si 120 de lei.

Pacientii considera ca acesta clinica ofera servicii de calitate, intr-un cadru modern, cu aparatura performanta si medici profesionisti si amabili. Sunt si pacienti nemultumiti de lipsa de solicitudine a personalului de la receptie.

Concluzii

Cabinetele de medicina muncii din Targu Jiu, care functioneaza in incinta unor clinici de top din oras, pun la dispozitia gorjenilor examinari si controale in acord cu legislatia muncii in vigoare. Acestea sunt dotate cu aparatura performanta si personal specializat pentru diferite teste care au ca obiect verificarea aptitudinii pentru munca a persoanelor care vor sa se angajeze, pentru monitorizarea starii de sanatate a angajatilor si pentru prevenirea bolilor profesionale si a celor legate de profesie. Medici bine pregatiti asigura totodata consilierea angajatorilor cu privire la adaptarea conditiilor de munca la starea de sanatate a salariatilor si la pastrarea echilibrului intre performanta la locul de munca si conservarea sanatatii angajatilor.

Dupa parcurgerea acestui articol, ai la dispozitie toate informatiile necesare despre clinicile din Targu Jiu cu servicii de medicina muncii si vei putea lua cea mai buna si documentata alegere pentru nevoile tale ca angajat sau angajator.