Meniu

Medicina muncii Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sanatatea si siguranta in viata profesionala este un aspect important in materia drepturilor salariatilor, pe care statul il protejeaza prin legi riguros intocmite si de care se ocupa si cabinetele de medicina muncii din Targu Mures. Aici poti obtine servicii atat in calitate de persoana fizica interesata de emiterea unui certificat de aptitudine pentru a ocupa un loc de munca, in calitate de angajat, cat si in calitate de firma preocupata de sanatatea angajatilor, dar si de respectarea reglementarilor in vigoare.

Daca nu stii care ar fi cea mai buna optiune de clinica sau cabinet din Targu Mures pentru nevoile tale de controale sau certificate de medicina muncii, acest articol iti sta la dispozitie cu informatii importante, cu ajutorul carora vei reusi sa te orientezi pe piata medicala din oras.

Cat costa serviciile de medicina muncii din Targu Mures?

In functie de profesie, legea prevede diferite tipuri de controale pentru stabilirea aptitudinii pentru un anumit loc de munca si controale periodice specifice, de aceea si preturile pentru serviciile de medicina muncii din Targu Mures difera in functie de tipurile de examinari mentionate de legislatie. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor si cabinetelor care se ocupa cu sanatatea angajatilor si prevenirea bolilor profesionale si a celor legate de profesie si tarifele orientative practicate de fiecare dintre ele.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Medicina Muncii
Rating
Website
Neomedis
Clinica-Verificata
50-150 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 50-150 Ron
 • Ambientul primitor al clinicii
 • Experiente pozitive
 • Servicii ireprosabile
 • Medicul de la medicina muncii este un profesionist desavarsit
 • Personal amabil
Algo Medical
40-120 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 40-120 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Personal amabil
 • Solutii medicale eficiente
Centrul Empatia
50-150 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 50-150 Ron
 • Cabinete moderne
 • Aparatura performanta
 • Medici profesionisti
 • Amabilitate si disponibilitate
 • Buna organizare a programarilor
Nova Vita Medical
50-150 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 50-150 Ron
 • Medici profesionisti, cu experienta
 • Probleme medicale rezolvate
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de amabilitate a personalului de la receptie
Carit-San Medical
50-150 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 50-150 Ron
 • Medici buni, cu experienta
 • Aparatura performanta
 • Intarzieri mari in onorarea programarilor
 • Personalul de la receptie este lipsit de solicitudine
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru un control de medicina muncii in Targu Mures?

Nu este suficient sa te orientezi dupa pretul serviciilor sau dupa recomandarile de clinici si cabinete specializate in medicina muncii in Targu Mures, ci ai nevoie si de alte informatii din activitatea unitatilor medicale din top pentru a sti ca iei cea mai buna decizie si o alegi pe aceea care sa iti satisfaca exigentele legate de calitate, de aparatura moderna si de personal medical competent. Citeste pana la capat sectiunea urmatoare a articolului si vei gasi raspunsul la multe dintre intrebarile tale.

1. Neomedis

Clinica Neomedis se adreseaza locuitorilor din Targu Mures cu servicii medicale de laborator, medicina muncii, imagistica ultrasonografica, si diagnostic si tratament pentru specializarile neonatologie, medicina interna, psihiatrie, obstretica-ginecologie, medicina de familie si homeopatie. La cabinetul de medicina muncii, dr. Ana-Maria Sopterean, medic specialist medicina muncii, dr. Silvia Dinoiasi, medic primar medicina de familie, avand competente in medicina de urgenta si in ecografie, si psihologul Alina Goga, specializat in medicina muncii si a transporturilor, considera ca munca incepe cu sanatatea psihica si fizica a individului in cadrul societatii in care isi desfasoara activitatea. Clinica pune la dispozitia targmuresenilor examinare medicala la angajare, control periodic, examinare pentru readaptare/reluarea muncii, electrocardiografie, examinare oftalmologica cu viziotest pentru vedere de aproape sau vedere la distanta, examinare audiometrica, spirometrie, testare psihologica, raport risc maternal, raport anual de sanatate al angajatilor societatii, analize laborator (uzuale, toxicologie) si evaluarea riscurilor la locul de munca.

Pretul serviciilor de medicina muncii la aceasta clinica sunt cuprinse intre 50 si 150 de lei.

Pacientii clinicii apreciaza ambientul primitor al clinicii, experientele pozitive inregistrate aici si serviciile ireprosabile. Despre medicul de la cabinetul de medicina muncii, dr. Ana-Maria Sopterean se afirma ca este un profesionist desavarsit. De asemenea, in recenzii, pacientii scriu ca intreg personalul clinicii este amabil.

Vezi parerile pacientilor despre Neomedis
Vezi Pareri

2. Algo Medical

Algo Medical Targu Mures reuneste cabinete de medicina de familie, medicina muncii, diabetologie, nutritie si boli metabolice, medicina interna, dermatovenerologie si un laborator de analize medicale acreditat. La medicina muncii, dr. Natalia Delia Juncu, medic specialist in medicina de familie, asigura controale la angajare, controale de adaptare in munca, examinari pentru revenirea la locul de munca, verificarea sanatatii angajatei gravide si a conditiilor existente la locul de munca pentru pastrarea sanatatii acesteia, consultanta de specialitate si examinari medicale la cerere. 

Pentru serviciile de medicina muncii, preturile pot varia intre 40 si 120 de lei.

Pacientii spun despre acest aceasta clinica medicala ca ofera servicii de calitate, ca medicii sunt profesionisti, ca personalul este amabil, iar solutiile medicale pe care le-au primit au fost eficiente.

3. Centrul Medical Empatia

Centrul Medical Empatia din Targu Mures are in structura sa cabinete de medicina de familie si medicina muncii. Te poti adresa aici pentru eliberarea adeverintei de aptitudine in munca, controale periodice de medicina muncii, examinari de adaptare, controale la revenirea in munca, controale pentru categorii speciale de angajati si pachet de servicii de sanatatea muncii pentru firme. Iti stau la dispozitie dr. Zsuzsanna Darkó, dr. Anna Lorenzovici si dr. Annamária Tekse, medici specialisti in medicina de familie.

Pentru controalele specifice, va trebui sa achiti o suma care poate sa varieze intre 50 si 150 de lei.

Pacientii sunt multumiti de serviciile acestui centru medical si considera ca aici au intalnit cabinete moderne, dotate cu aparatura performanta, medici profesionisti, amabilitate si disponbilitate si o buna organizare a programarilor.

4. Nova Vita Medical

Centrul medical Nova Vita a fost infiintat in Targu Mures in anul 2008, pana in prezent evoluand continuu pana la stadiul de spital cu 150 de paturi pentru specialitatile cardiologie interventionala, medicina interna, chirurgie, clinica prevazuta cu servicii de ATI, imagistica medicala, laborator de analize, ambulatoriu cu 17 specializari si medicina muncii. Departamentul de Medicina Muncii acorda servicii complete pentru angajare sau control medical periodic la orice categorii de profesii. Pachetul de servicii cuprinde: examinari si eliberare de adeverinte si certificate medicale de medicina muncii, precum si consilierea angajatorului privind securitatea si sanatatea in munca.

Un control la medicina muncii la acest centru medical poate avea un pret situat in intervalul 50-150 de lei.

O buna parte a pacientilor apreciaza Nova Bita Medical pentru medicii profesionisti, cu experienta si tratamentele care au dus la rezolvarea problemelor de sanatate aici. Pe de alta parte, multi pacienti acuza o slaba organizare a programarilor, care genereaza timp de asteptare mare, si o lipsa de amabilitate a personalului de la receptie.

5. Carit-San Medical

Carit-Sat Medical este o policlinica medicala cu peste 30 de ani de experienta pe piata de sanatate din tara noastra si dispune de o echipa de specialisti in urmatoarele domenii medicale: hematologie, chirurgie, ORL, cardiologie, dermatologie, ginecologie, balneo-fizioterapie, neurologie, boli interne, medicina muncii, oftamologie, ortopedie, pediatrie, pneumoftiziologie, psihatrie, reumatologie, urologie, endocrinologie, psihologie, infectologie, diabet zaharat, alergologie, nutritie si dietetica. La cabinetul de medicina muncii o vei gasi pe dr. Enikő Bodó, medic primar, care se ocupa aici cu prevenire bolilor profesionale si a celor legate de profesiei si controalele de specialitate la angajare si in timpul exercitarii contractului de munca de catre angajati.

Serviciile de medicina muncii au preturi intre 50 si 150 de lei.

Parerile pacientilor sunt impartite in ceea ce priveste activitatea acestei clinici. Pe de o parte, sunt pacienti care declara ca au fost vazuti si tratati aici de medici buni, cu experienta si ca aparatura este performanta. Pe de alta parte, pacientii reclama in recenziile lasate ca sunt intarzieri mari in onorarea programarilor si ca personalului de la receptie este lipsit de solicitudine.

Concluzii

Cand iti doresti calitate a serviciilor, medici buni, consiliere si acte eliberate cu promptitudine de catre un cabinet de medicina muncii din Targu Mures, te poti adresa cu incredere uneia dintre clinicile cu servicii de top din clasamentul de mai sus. Unitatile medicale au deja experienta pe piata de sanatate din oras si au dobandit aprecierile pacientilor pentru standardele inalte ale prestatiilor. Consultatiile de medicina muncii se desfasoara intr-un cadru modern, cu aparatura performanta si personal specializat. Vei primi pachetul de servicii de care ai nevoie in functie de situatia din campul muncii sau de domeniul in care activezi, indiferent ca esti persoana fizica sau reprezentat al unei firme din judetul Mures.