Meniu

Medicina muncii Timisoara

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Infiintarea unei firme vine la pachet, implicit, cu o serie de responsabilitati, printre care se numara si colaborarea cu o institutie medicala care ofera servicii de medicina muncii. In Timisoara, din fericire, exista o multime de clinici si cabinete medicale specializate in medicina muncii pe care le poti lua in considerare pentru afacerea ta. Prin intermediul lor, te asiguri ca angajatul beneficiaza de toate conditiile necesare pentru a-si desfasura munca intr-un mediu sigur. Medicii specialisti au rolul de a-l indruma, de a-l consilia, diagnostica si trata in cazul in care se confrunta cu o problema de sanatate survenita de la profesia pe care o practica.

Pentru ca Timisoara este un oras cu multiple oportunitati de munca, exista astfel si unitati medicale specializate in medicina muncii. Citeste mai departe si descopera care sunt acestea, dar si care sunt pachetele de servicii pe care le pun la dispozitie. 

Cat costa un pachet de servicii de medicina muncii in Timisoara?

Costurile care se aplica pentru un pachet de servicii de medicina muncii in Timisoara sunt, de regula, accesibile, pentru ca activitatea angajatorilor sa fie sustinuta. Astfel, prin cheltuieli minime, angajatul beneficiaza de servicii medicale de inalta calitate, pentru a-si efectua profesia in conditii sigure. Iata ce buget orientativ sa pregatesti, conform tabelului de mai jos:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Medicina Muncii
Rating
Website
Dr. Raluca Mirza
Clinica-Verificata
40-150 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 40-150 Ron
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Echipa medicala experimentata
 • Examinari precise
 • Atmosfera placuta si confortabila
 • Implicare si profesionalism
Centrul Alfamed
80-100 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 80-100 Ron
 • Dotari superioare
 • Echipe medicale profesioniste
 • Investigatii si proceduri precise
 • Atmosfera prietenoasa
 • Calitate ridicata a serviciilor
Centrul Misca
70-100 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 70-100 Ron
 • Echipamente si aparaturi moderne
 • Echipa medicala implicata, profesionista si experimentata
 • Act medical exemplar
 • Investigatii precise
 • Contract incheiat cu CAS
Centrul Profilaxia
65 Ron
 • Pret Medicina Muncii 65 Ron
 • Echipamente de aparaturi de inalta performanta
 • Echipa medicala profesionista si implicata
 • Rating ridicat
 • Medic primar in medicina muncii
 • Nerespectarea programarilor
Centrul Orthopedics
50-100 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 50-100 Ron
 • Echipament si aparate de ultima generatie
 • Medici cu experienta si o buna pricepere
 • Act medical ireprosabil
 • Servicii complete si calitative
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in medicina muncii in Timisoara

Fiind un oras dezvoltat din punct de vedere medical, ai ocazia sa gasesti o multime de clinici si cabinete medicale specializate in medicina muncii in Timisoara. Pentru a-ti simplifica decizia, ti-am pregatit o lista cu cinci institutii medicale de incredere din orasul tau, pe care sa te poti baza in incheierea unei colaborari de lunga durata. Iata care sunt pachetele de beneficii pe care le pun la dispozitie, dar si cat de bine dotate sunt:

1. Dr. Raluca Mirza

Cabinetul medical al dr. Raluca Mirza din Timisoara este activ din anul 2009 si ofera servicii de medicina muncii pentru antreprenori. Scopul activitatii desfasurate de echipa medicala este sa previna, diagnosticheze si trateze bolile sau afectiunile profesionale, accidentele de munca, dar si sa promoveze sanatatea. Sub coordonarea dr. Raluca Mirza se afla un colectiv dinamic, tanar, capabil sa desfasoare un act medical de calitate. De asemenea, echipamentele si aparaturile folosite sunt de ultima generatie, ceea ce ajuta la efectuarea unor servicii de calitate, printre care se numara si: examene de specialitate, examen psihologic, investigatii de laborator, audiometrie, spirometrie, electrocardiograma. Pentru o monitorizare a starii de sanatate a pacientului, medicul aplica urmatoarele: examen medical la angajare, control medical periodic, examen medical de adaptare, examen medical la reluarea activitatii si reorientarea si reinsertia profesionala in caz de accident de munca.

Pretul pentru serviciile de medicina muncii porneste de la 40 lei si poate ajunge la 150 lei.

Rating-ul maxim al clinicii denota implicarea si profesionalismul echipei medicale, care isi desfasoara activitatea spre folosul pacientului. Aceasta da dovada de calmitate, rabdare si intelegere in interactiunile cu pacientul, iar echipamentul medical utilizat este de ultima generatie, ceea ce ajuta la efectuarea unor examinari precise. In plus, atmosfera este placuta, oferind astfel un sentiment de confort tuturor persoanelor. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Raluca Mirza
Vezi Pareri

2. Centrul Alfamed

Centrul Medical Alfamed isi are sediul principal in Timisoara si activeaza in domeniul medicinei muncii. In cadrul echipei pluridisciplinare de profesionisti fac parte medici de medicina muncii, dar si psihologi avizati in psihologia muncii si organizationala. De asemenea, clinica este dotata si cu laboratoare pentru prelucrarea analizelor medicale, astfel incat angajatii tai sa beneficieze periodic de examinari de calitate. Printre serviciile de care vei beneficia se numara si: examen medical la angajare, la adaptare, la examinarea periodica, la reluarea muncii obligatorii in toate domeniile de activitate: curierat, paza si protectie, confectii, constructii, IT, HORECA, sector alimentar etc. De asemenea, echipamentul si aparaturile utilizare sunt de ultima generatie, ceea ce insemna ca investigatii complexe ca examen clinic general, EKG, audiometrie, glicemie pot fi realizate in conditii de maxima siguranta. 

Pretul pentru un pachet de servicii de medicina muncii porneste de la 80 lei si poate ajunge la 100 lei per angajat.

Centrul Alfamed este apreciata pentru serviciile pe care le ofera, dovada fiind si rating-ul ridicat obtinut de-a lungul timpului. Echipele medicale sunt de exceptie, tratandu-si pacientii cu amabilitate, respect, atentie si multa implicare in cadrul actului medical. Dotarile clinicii sunt superioare, asigurand investigatii si proceduri la standarde superioare, iar atmosfera din cabinet este prietenoasa.

3. Centrul Misca

Centrul Misca este, la fel ca cele amintite anterior, localizat in Timisoara, si pune la dispozitia celor interesati servicii avantajoase de medicina muncii. Echipa de medici, formata din dr. Mihail Breaz (medic specialist in medicina muncii) si dr. Cecilian Badea Misca (medic primar in medicina de familie si medic specialist in medicina muncii) este experimentata, efectuand un act medical ireprosabil. Multumita contractului incheiat cu CAS, pacientii au chiar si posibilitatea de a opta pentru servicii medicale decontate. In plus, echipamentele si aparaturile aflate in dotarile clinicii sunt la standarde europene, fiind folosite in desfasurarea investigatiilor, procedurilor si serviciilor medicale la o calitate superioara. 

Tariful aplicat pentru pachetul de servicii de medicina muncii porneste de la 70 lei si ajunge la 100 lei.

Insumand peste doua sute de recenzii, centrul Misca se bucura de un grad ridicat de popularitate, multumita serviciilor medicale ireprosabile. Echipa de medici si asistente da dovada de profesionalism, grija fata de pacient si implicare. Aceasta desfasoara un act medical exemplar cu ajutorul aparaturii si echipamentelor de ultima generatie folosite pentru efectuarea investigatiilor.

4. Centrul Profilaxia

Centrul Profilaxia din Timisoara este multidisciplinar, oferind astfel si servicii de medicina muncii in conditii optime si la standarde inalte. Departamentul de medicina muncii este reprezentat de dr. Cristina Nica (medic primar in medicina muncii), care este competenta in desfasurarea unei game variate de servicii medicale, cum ar fi: analize de laborator, electrocardiograma, spirometrie, audiometrie, examinari psihologice, examen clinic, acuitate vizuala, test HIV, Ag HBs si Ac HCV. De asemenea, se pot efectua si urmatoarele demersuri: evaluarea riscurilor ocupationale, intocmirea dosarelor medicale la angajare si control periodic, cat si eliberarea fisei de aptitudine. Performanta aparaturilor si echipamentelor medicale este inalta, astfel incat medicul sa poata efectua proceduri si examinari precise.

Pretul pentru un pachet de servicii de medicina muncii este de 65 lei.

Centrul Profilaxia este caracterizat prin servicii de calitate, profesionalism, atentie la detalii, implicare si amabilitate. Medicul primar in medicina muncii cunoaste metode eficiente si elaborate de abordare a pacientului pentru a oferi un diagnostic precis si un tratament personalizat. De asemenea, clinica a dobandit un rating ridicat si multumita aparaturilor performante pe care le are in dotare. Din pacate, exista nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor.

5. Centrul Medical Orthopedics

Centrul Medical Orthopedics isi desfasoara activitatea de peste 10 ani in peisajul medical autohton este multidisciplinar, oferind si servicii de medicina muncii in Timisoara. Cabinetul colaboreaza cu peste 1100 de firme/intreprinderi, insumand peste 10.000 de abonati la serviciile de medicina muncii. De asemenea, este renumit pentru aparaturile, echipamentele si tehnologiile de ultima generatie utilizate pentru redarea unui act medical ireprosabil, dar si pentru o diagnosticare precisa, astfel incat medicul sa indice un plan sigur si eficient de tratament. Personalul medical este competent in efectuarea urmatoarelor servicii: determina aptitudinea fizica si emotionala a angajatului prin realizarea unor examinari clinice periodice, ofera consiliere angajatorului in vederea preventiei bolilor legate de locul de munca, respecta confidentialitatea relatiei medic/pacient, efectueaza proceduri medicale personalizate in functie de profesia angajatului etc.

Pretul pentru serviciile de medicina muncii incepe de la 50 lei si poate ajunge la 100 lei.

Profesionalismul, implicarea si seriozitatea sunt principalele aspecte pentru care centrul medical Orhopedics a obtinut un rating ridicat, dar si aprecierea pacientilor. Cadrele medicale dau dovada de fiecare data de intelegere si o buna pricepere, iar aparaturile care se afla in dotarea institutiei medicale sunt de ultima generatie, contribuind la un act medical ireprosabil. Cu toate acestea, unii pacienti au fost nemultumiti de faptul ca programarile nu sunt respectate intotdeauna.

Concluzii

Lista de mai sus cu clinici de medicina muncii in Timisoara are menirea de a te ajuta sa gasesti una dintre cele mai potrivite institutii medicale pentru angajatii tai. Asigura-le un loc adecvat in care sa isi desfasoare activitatea, in care sa nu isi puna sanatatea in pericol si in care sa beneficieze de examinari clinice periodice, pentru un randament crescut in activitatea pe care o desfasoara.