Meniu

Medicina muncii Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Gestionarea corecta a afectiunilor si bolilor profesionale se poate realiza prin serviciile puse la dispozitie de o clinica specializata in medicina muncii. In Valcea, exista suficiente optiuni catre care iti poti indrepta atentia, daca esti antreprenor si detii o companie cu un numar considerabil de de angajati. Conteaza foarte mult ca angajatii tai sa aiba parte de examinari periodice, astfel incat riscul de a se accidenta sau de a contacta o boala profesionala sa fie scazut. 

Cu toate ca in Valcea nu exista atat de multe optiuni disponibile, tot ai ocazia de a colabora cu o clinica in care activeaza un personal specializat in medicina muncii. Examinarile de rutina si controalele realizate in anumite momente cheie (cum ar fi cele la angajare, la reluarea activitatii etc.) sunt esentiale pentru ca angajatii tai sa fie sanatosi.

Ce buget sa pregatesti pentru serviciile de medicina muncii in Valcea?

Mai inainte de toate, trebuie sa stii ca preturile pentru serviciile de medicina muncii in Valcea sunt aplicate per angajat. Astfel, cheltuielile finale depind foarte mult de numarul de angajati, dar si de beneficiile incluse in respectivele pachete de servicii. Iata care sunt tarifele orientative pentru acestea, dar si care sunt cele mai frecventate clinici din orasul tau specializate in medicina muncii:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Medicina Muncii
Rating
Website
Balneomedcenter
Clinica-Verificata
40-100 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 40-100 Ron
 • Echipamente si dotari de ultima generatie
 • Act medical ireprosabil
 • Echipa medicala profesionista, amabila si experimentata
 • Investigatii precise
 • Decalarea programarilor
Doinamed
35-100 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 35-100 Ron
 • Colectiv medical priceput, implicat si experimentat
 • Aparatura de ultima generatie
 • Examinari precise
 • Servicii de inalta calitate
 • Nerespectarea programarilor
Rapitest
45-100 Ron
 • Pretul pentru Medicina Muncii variaza intre 45-100 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Echipamente de ultima generatie
 • Colectiv calificat de medici
 • Nerespectarea programarilor
 • Timpul indelungat de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici care ofera servicii de medicina muncii in Valcea

Fiecare angajat trebuie sa beneficieze de servicii de medicina muncii, conform reglementarilor legale, mai ales in cazul in care profeseaza intr-un domeniu cu risc ridicat de accidentare. In Valcea, iti prezentam un top trei al celor mai apreciate clinici si cabinete medicale din oras, in care poti opta pentru pachete avantajoase la preturi accesibile. Iata ce trebuie sa stii despre fiecare institutie medicala in parte, dar si care sunt impresiile celorlalti pacienti care le-au luat in considerare:

1. Balneomedcenter

Balneomedcenter este un centru medical multidisciplinar de prestigiu din Valcea, in care se desfasoara si servicii de medicina muncii la standarde superioare. In ceea ce priveste sectia medicinei muncii, echipamentele, tehnologiile si aparaturile folosite sunt de ultima generatie si pot obtine rezultate precise in cadrul investigatiilor si procedurilor medicale. Echipa de medici din cadrul clinicii este experimentata si profesionista, fiind competenta in efectuarea urmatoarelor servicii: examen clinic general, control medical periodic, examen medical pentru supraveghere speciala, examen medical de adaptare, examen medical pentru schimbarea locului de munca, examen medical la reluarea muncii, investigatii paraclinice, investigatii efectuate in conformitate cu legislatia in vigoare.

Tariful aplicat pentru un pachet de servicii de medicina muncii incepe de la 40 lei si poate ajunge la 100 lei.

Cu peste o suta de recenzii postate in mediul online, centrul medical Balneomedcenter se bucura de un rating ridicat, multumita serviciilor ireprosabile. Echipa de medici de la sectia de medicina muncii este experimentata, profesionista si amabila, fiind orientata catre un act medical ireprosabil. Dotarile clinicii sunt de ultima generatie, iar aparaturile folosite sunt de ajutor in efectuarea investigatiilor intr-o  maniera cat mai precisa. Din pacate, programarile nu sunt respectate in multe dintre cazuri.

Vezi parerile pacientilor despre Balneomedcenter
Vezi Pareri

2. Doinamed

Doinamed este un cabinet cu multiple specialitati medicale din Valcea, printre care se numara si medicina muncii, cu servicii avantajoase. Medicii specializati in medicina muncii au calificari de top si experienta indelungata in diagnosticarea si tratarea afectiunilor pe care pacientul le-a dobandit pe cale profesionala. Din cadrul echipei fac parte urmatoarele: dr. Camelia Crapatureanu si Raluca Elena Ionescu. Cele doua au competenta de a efectua urmatoarele servicii la standarde superioare: examen medical la angajare, examen medical periodic. examen medical de adaptare, examen medical la reluarea activitatii, supravegherea speciala a angajatilor din categorii vulnerabile si promovarea sanatatii la locul de munca. In plus, clinica dispuse si de o aparatura moderna, care este eficienta pentru medici, astfel incat acestia sa poata obtine un diagnostic corect si rapid.

Pretul pentru un pachet de servicii de medicina muncii porneste de la 35 lei si ajunge la 100 lei. 

Principalele aspecte care au fost apreciate la Doinamed sunt profesionalismul, implicarea cadrelor medicale si calitatea serviciilor medicale. Departamentul de medicina muncii dispune de o aparatura performanta si de un echipament de ultima generatie, prin intermediul carora medicii cu experienta pot efectua examinari si investigatii medicale precise. Din pacate, au fost sesizate intarzieri fata de ora programata.

3. Rapitest

Rapitest este o clinica medicala din Ramnicu Valcea, care ofera posibilitatea tuturor celor interesati sa beneficieze de servicii de medicina muncii. Dr. Irina Ciuca este medic specialist in medicina muncii in cadrul acestei clinici, fiind cea responsabila de efectuarea investigatiilor si examinarilor medicale pentru angajatii tai, astfel incat sa fie feriti de bolile profesionale. Printre investigatiile efectuate se numara si: examen medical la angajare, examen medical de adaptare, control medical periodic, examen medical la reluarea activitatii, intocmire si analiza dosar medical, intocmirea si eliberarea fisei de aptitudine, eliberare adeverinte de inscriere la curs, consultanta de medicina muncii, intocmire raport de audit de medicina muncii, intocmire raport de gravida, vizare concedii medicale si carnete de sanatate, indrumare a activitatii de reabilitare profesionala, intocmire si prezentare a rapoartelor de morbiditate etc. De asemenea, clinica dispune si de o aparatura de ultima generatie, folosita pentru obtinerea unui diagnostic rapid si corect.

Costurile pentru serviciile de medicina muncii pornesc de la 45 lei si pot ajunge la 100 lei.

Experienta vasta a cadrelor medicale si implicarea in actul medical sunt principalele motive pentru care pacientii apeleaza la serviciile acestei clinici. In plus, sectia de medicina muncii dispune de aparatura si echipamente de ultima generatie, care ajuta in efectuarea unor investigatii si proceduri eficiente. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate, iar timpul de asteptare este indelungat.

Concluzii

In cazul in care conduci o companie si vrei sa le asiguri angajatilor tai servicii de medicina muncii in Valcea, iti poti indrepta atentia cu incredere catre clinicile si cabinetele amintite anterior in articol. Bucura-te de angajati sanatosi si productivi, care stiu cum sa evite contactarea bolilor profesionale, dar si cum sa reduca riscul de accidentare.