Meniu

Medicina muncii Vaslui

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca te afli in cautarea unui cabinet de medicina muncii in Vaslui, o sa observi repede ca optiunile pe care le ai la dispozitie sunt limitate, motiv pentru care multe persoane sunt tentate sa aleaga un oras din apropiere pe care sa il viziteze in acest scop. Totusi, acest lucru nu inseamna ca nu poti obtine serviciul de care ai nevoie si aici. 

Principalul obiectiv al serviciilor de medicina muncii este, pe de-o parte, de a evalua sanatatea angajatilor si pe de alta parte, de a mentine capacitatea de munca. Inainte de a vizita un cabinet din Vaslui pentru a beneficia de unul din serviciile din aceasta categorie, ideal este sa te interesezi in privinta investigatiilor ce pot fi efectuate acolo. 

Care este pretul serviciilor de medicina muncii in Vaslui? 

Pe langa portofoliul de care dispune un cabinet de medicina muncii din orasul Vaslui, un alt aspect pe care ar trebui sa-l ai in vedere este suma de la care pornesc preturile investigatiilor respective. Noi ti-am pregatit tabelul de mai jos, in care au fost incluse informatii legate de servicii si preturi, in scopul de a facilita intregul proces: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Medicina Muncii
Rating
Website
Dr. Raluca Bura
Clinica-Verificata
50 Ron
  • Pretul pentru Medicina Muncii porneste de la 50 Ron
  • Medic specialist
  • Deplasare la firma
  • Program flexibil
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La ce clinica te poti duce pentru servicii de medicina muncii in Vaslui? 

Pentru a beneficia de servicii de medicina muncii in orasul Vaslui, pacientii interesati au ca optiune cabinetul prezentat in randurile de mai jos. Informatiile selectate nu se refera doar la tipul de servicii pe care medicul specialist le efectueaza in cadrul lui, ci si la modul in care acesta isi desfasoara activitatea:

Dr. Raluca Bura 

Cabinetul Dr. Raluca Bura, medic specialist in medicina muncii din Vaslui, pune la dispozitia pacientilor diverse servicii pentru asigurarea supravegherii sanatatii angajatilor. Pacientii care aleg serviciile acestui cabinet nu au de-a face cu intermediari, ci intra in legatura directa cu medicul care urmeaza sa se ocupe de cazul lor. In ceea ce priveste deplasarea la o firma, aceasta se realizeaza fara vreun cost suplimentar. Consultatiile se acorda de luni pana vineri, pe baza de programare, asa ca ideal este ca persoanele care doresc sa beneficieze de investigatiile de aici sa sune din timp, sau sa completeze un formular de cerere oferta. 

Preturile serviciilor de medicina muncii incep de la suma de 50 de lei. 

Activitatea Dr. Raluca Bura este apreciata pe diverse retele de socializare de pacientii care i-au vizitat cabinetul, ceea ce scoate in evidenta calitatea serviciilor pe care le presteaza. Mai mult decat atat, medicul specialist pune la dispozitia tuturor celor interesati informatii utile cu privire la medicina muncii. 

Vezi parerile pacientilor despre Dr. Raluca Bura 
Vezi Pareri

Concluzii

Prin urmare, in cazul in care ai nevoie de servicii de medicina muncii in Vaslui, o programare la cabinetul de mai sus iti va fi de mare folos! Beneficiile efectuarii serviciilor de acest tip sunt numeroase, iar unul din cele mai importante dintre ele este acela ca asigura securitatea angajatilor la nivel individual si colectiv.