Meniu

Marire penis acid hialuronic Bucuresti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Vrei sa afli mai multe despre procedura de marire penis acid hialuronic Bucuresti? Aceasta interventie se adreseza barbatilor care isi doresc augmentarea penisului printr-o procedura care nu presupune incizii si care este rapida. Injectiile cu acid hialuronic reprezinta o optiune terapeutica naturala, intrucat nu se folosesc substante artificiale si dispare din start riscul de alergii. Scopul interventiei este de a mari circumferinta penisului si de a oferi barbatilor mai multa incredere in sine.  

Acest articol prezinta mai multe informatii despre clinicile din Capitala spre care te poti indrepta daca te intereseaza augmentarea penisului cu acid hialuronic, o procedura rapida, simpla si mai putin costisitoare decat interventia chirurgicala de marire a penisului. 

Top clinici unde se face marire de penis cu acid hialuronic in Bucuresti

Bucurestiul gazduieste o multime de clinici la care poti apela pentru marirea pensiului cu acid hialuronic. Preturile pot sa difere de la o unitate medicala la alta, cantitatea de acid hialuronic injectat fiind definitorie. De retinut este si faptul ca procedura trebuie repetata la un interval de cateva luni, deoarece acidul hialuronic va fi resorbit de organism. Mai jos, poti vedea care sunt cele mai bune clinici din Capitala si care este pretul pentru injectarea cu acid hialuronic:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Marire penis acid hialuronic
Rating
Website
Programare Online
Centrokinetic
1 Clinica-Verificata
8.000 Ron
 • Pret Marire penis cu acid hialuronic 8.000 Ron
 • Servicii medicale de calitate
 • Profesionalism, dedicare si rabdare
 • Empatie si amabilitate
 • Echipa bine organizata
 • Comunicare eficienta personal-pacient
 • Aparatura moderna
Swiss Clinics
2
3.000 Ron
 • Pretul pentru Marirea penisului cu acid hialuronic porneste de la 3.000 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Medici profesionisti, empatici si amabili
 • Rezultate conform asteptarilor
 • Consiliere in alegerea interventiei potrivite
 • Informatii complete despre procedura
 • Confort si locatie moderna
Clinica Pogany
3
3.000 Ron
 • Pret Marire penis cu acid hialuronic 3.000 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici cu experienta
 • Atentie la nevoile pacientului
 • Amabilitate, rabdare si atitudine pozitiva
 • Rezultate pe masura asteptarilor
 • Clinica ingrijita
Dr. Pascal Dameh
4.500 Ron
 • Pretul pentru Marirea penisului cu acid hialuronic porneste de la 4.500 Ron
 • Act medical de calitate
 • Profesionalism si amabilitate
 • Atentie la detalii si la dorintele pacientului
 • Optiuni variate de interventii
Dr. Diana Gheorghita
3.000 Ron
 • Pretul pentru Marirea penisului cu acid hialuronic porneste de la 3.000 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medic profesionist si pasionat de meserie
 • Atentie la nevoile, cererile si particularitatile pacientului
 • Recomandari utile inainte si dupa interventii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici pentru procedura de marire penis cu acid hialuronic in Bucuresti

Marirea penisului cu acid hialuronic este o procedura disponibila in mai multe clinici renumite din Bucuresti, care gazduiesc medici cu experienta in domeniul chirurgiei si care ii ajuta pe barbati sa aleaga solutia care li se potriveste daca isi doresc augmentarea penisului. 

Urmatorul clasament reuneste detalii importante despre activitatea celor mai cunoscute clinici si despre tariful aferent acestei proceduri:

1. Centrokinetic

Centrokinetic este una dintre cele mai cunoscute clinici de ortopedie si recuperare medicala din Bucuresti, iar pe lista de servicii se regaseste inclusiv marirea de penis cu acid hialuronic. Clinica este dedicata tratamentului si gestionarii afectiunilor motorii si propune o abordare integrata, de la consultatii de specialitate, la terapii specifice. Fiecare pacient beneficiaza de un plan terapeutic personalizat si de solutii clare, oferite de catre o echipa experimentata din care fac parte medici specialisti si terapeuti aflati intr-o continua pregatire. La aceasta clinica se folosesc tehnologii de ultima generatie, care sunt la randul lor actualizate in permanenta. 

Infiltratiile cu acid hialuronic pentru ingrosarea penisului costa 8.000 lei. 

Sute de pacienti si-au relatat experienta avuta la Centrokinetic si recomanda clinica. Medicii explica in detaliu procedurile, sunt implicati, rabdatori, atenti si optimisti. Profesionalismul, empatia si dedicarea sunt alte cateva calitati definitorii ale acestora. Intreaga echipa este bine organizata si are o atitudine pozitiva, manifestand grija fata de pacient. Pe langa faptul ca personalul este foarte bine pregatit, cei care au ales Centrokinetic mai noteaza ca avantaj faptul ca se foloseste aparatura moderna. In plus, atmosfera care predomina in clinica este relaxanta. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrokinetic
Vezi Pareri

2. Swiss Clinics

Swiss Clinics din Bucuresti este una dintre clinicile carora te poti adresa pentru marirea penisului cu acid hialuronic. Aceasta clinica e specializata in medicina estetica si este prezenta de aproape un deceniu pe piata serviciilor medicale din acest domeniu. Procedurile sunt efectuate de medici specialisti cu experienta, care folosesc tehnici avansate si care au misiunea de a face pacientii sa capete o mai mare incredere in sine, sincronizand armonios procedurile cu trasaturile individuale ale acestora. Pentru a oferi in permanenta rezultatele dorite, medicii de la Swiss Clinic adopta si propun cele mai noi solutii din sfera esteticii. 

La Swiss Clinic, ingrosarea penisului cu acid hialuronic costa intre 3.000 si 4.500 lei. 

Serviciile Swiss Clinic au fost alese deja de foarte multe persoane, iar feedback-ul este in mare parte pozitiv. Medicii ofera toate informatiile necesare cu privire la interventii si asigura sprijin pacientilor in perioada de dinainte si dupa operatie. Acestia sunt pasionati de meseria pe care o practica si dau dovada de calitati precum empatia, profesionalismul si disponibilitatea de a oferi consiliere in alegerea celei mai bune variante de tratament. Intregul personal este amabil si prietenos. Pacientii spun ca s-au simtit confortabil la aceasta clinica si ca locatia este una inedita. Serviciile sunt de calitate si rezultatele sunt pe masura asteptarilor. Exista si cateva persoane care sunt de parere ca unele cadre medicale nu sunt suficient de pregatite.

3. Clinica Pogany

In Bucuresti, o alta clinica renumita pentru succesul procedurii de marire a penisului cu acid hialuronic este Clinica Pogany. Lista de servicii cuprinde proceduri de chirurgie estetica, menite sa ofere pacientilor o imbunatatire a aspectului fizic si oportunitatea de a corecta anumite imperfectiuni. Chirurgia estetica masculina, chirurgia estetica feminina si chirurgia fetei sunt cateva dintre domeniile pe care se concentreaza aceasta clinica. Pe langa serviciile chirurgicale de inalta performanta, Clinica Pogany pune la dispozitia pacientilor consultatii si investigatii din mai multe arii terapeutice, cum ar fi dermatologia si cardiologia. Echipa este formata din chirurgi care au o experienta cumulata de peste 19 ani si care folosesc tehnologii de varf, cu ajutorul carora asigura o calitate superioara a actului medical. 

Pentru marirea penisului cu acid hialuronic, tariful este de 3.000 lei. 

Multe persoane recomanda aceasta clinica si se declara extrem de multumite de rezultatele obtinute. Mediul este placut si intreaga echipa este atenta la nevoile pacientului. Personalul este bine pregatit, amabil, rabdator si are o atitudine pozitiva. Serviciile sunt de calitate, iar medicii sunt profesionisti si au experienta vasta in domeniul esteticii. Numerosi pacienti spun ca au ales aceasta clinica pentru interventii multiple si au fost de fiecare data satisfacuti de rezultatul obtinut. Clinica este frumoasa, ingrijita si curata. 

4. Dr. Pascal Dameh

Marirea penisului cu acid hialuronic este doar una dintre interventiile pe care dr. Pascal Dameh le pune la dispozitia pacientilor in Bucuresti. Medicul efectueaza numeroase proceduri de imbunatatire a aspectului fizic, atat chirurgicale, cat si non-chirurgicale. Experienta profesionala a chirurgului estetician este completata si sustinuta de folosirea aparaturii de ultima generatie, care asigura obtinerea unor rezultate care se ridica la nivelul asteptarilor. Dr. Pascal Dameh este ambasador si membru in Consiliul Stiintific Anti-Aging din Romania, iar pe parcursul anilor de activitate a fost speaker la mai multe conferinte nationale si internationale. 

Pentru ingrosarea penisului cu acid hialuronic, pretul este cuprins in intervalul 4.500-12.400 lei.  

Persoanele care au ales serviciile dr. Pascal Dameh apreciaza faptul ca acesta tine cont de dorintele pacientului si ofera numeroase optiuni de imbunatatire a aspectului fizic. Medicul este caracterizat de profesionalism, atentie la detalii si amabilitate. 

5. Dr. Diana Gheorghita

Topul celor mai buni medici din Bucuresti care efectueaza procedura de marire a penisului cu acid hialuronic include si serviciile dr. Diana Gheorghita. Medic specialist in chirurgie plastica, estetica si microchirurgie reconstructiva, dr. Diana efectueaza numeroase operatii si proceduri din aceasta ramura medicala. Protocolul de tratament este conceput in raport cu trasaturile si dorintele fiecarui pacient. Pe lista de servicii sunt prezente numeroase proceduri de remodelare a siluetei, proceduri de chirurgie a fetei si tratamente cu acid hialuronic. 

Injectarea cu acid hialuronic in penis costa intre 3.000 si 4.500 lei. 

Parerile despre dr. Diana Gheorghita sunt in mare parte pozitive, oamenii care i-au ales serviciile spunand ca este o adevarata profesionista. Aceasta e atenta la nevoile si cererile pacientilor, fiind amabila si oferind recomandari utile inainte si dupa orice interventie efectuata. Pasionata de meserie, dr. Diana pune pe primul loc siguranta pacientului.

Concluzii

Acestia sunt cei mai buni medici din Bucuresti la care poti apela daca esti interesat de procedura de marire a penisului cu acid hialuronic. Aceasta metoda eficienta este preferata de barbatii care isi doresc rezultate rapide si carora nu le surade ideea de a trece printr-o interventie chirurgicala complexa pentru augmentarea penisului.