Meniu

Nefrologie Bacau

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Intr-un cabinet de nefrologie din Bacau se diagnosticheaza si se trateaza numeroase probleme de sanatate care afecteaza rinichii. Printre cele mai frecvente afectiuni cu care oamenii se prezinta la nefrolog sunt: infectiile, calculii renali, nefropatia diabetica, hematuria, boala renala cronica, glomerulonefrita, boala polichistica a rinichilor, hipertensiunea arteriala.

Daca trebuie sa ajungi la un medic nefrolog din Bacau, iti venim in ajutor cu informatii utile, in cadrul acestui articol. Vei putea afla, in continuare, ce medici din aceasta specialitate activeaza in clinicile private din oras si cat costa o consultatie de nefrologie.

Cat costa serviciile de nefrologie in Bacau?

Daca esti interesat de cat costa serviciile de nefrologie in municipiul Bacau, iti recomandam sa urmaresti informatiile din tabelul de mai jos, in care sunt cuprinse tarifele consultatiilor. 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Medical Prof
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic nefrolog cu experienta
 • Ecografia aparatului urinar
 • Echipamente medicale performante
 • Personal amabil la receptie
 • Nu se respecta programarile
Clinica Dr. Grigoriu
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Specializari multiple
 • Medic cu experienta in nefrologie
 • Echipamente performante
 • Conditii moderne
 • Personal amabil
 • Tarife accesibile
 • Solutii personalizate de tratament
Clinica MedicalTop
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic nefrolog cu experienta
 • Peste 35 de specialitati medicale
 • Aparatura performanta si moderna
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici care au in oferta servicii de nefrologie in Bacau

Iata care sunt cele trei clinici medicale private din Bacau care au in oferta de servicii si nefrologia! 

1. Medical Prof

In cabinetul de nefrologie al Clinicii Medical Prof din Bacau primesc diagnostic si tratament persoane cu diverse afectiuni: insuficienta renala acuta, insuficienta renala cronica, hematurie, proteinurie, infectii urinare, tulburari hidroelectrolitice si acidobazice, litiaza renala, neoplasm renal – in acest caz pacientul fiind indrumat catre urolog, iar tratamentul sau este decis de o echipa formata din: urolog, oncolog, anatomopatolog si radiolog. In cabinetul de nefrologie se ofera atat consultatii, cat si indicatii terapeutice, efectuandu-se inclusiv ecografii ale aparatului urinar. Serviciile din aceasta specialitate sunt asigurate de dr. Catalina Lupu, medic primar nefrologie. 

Tariful consultatiei de nefrologie este de 200 de lei.

Pacientii Medical Prof au postat in mediul online numeroase aprecieri la adresa acestei clinici, spunand ca aici au fost tratati cu atentie si respect de fiecare data si ca medicii sunt profesionisti. Bacauanii mai declara si ca personalul de la receptie este amabil. In schimb, au fost notate si cateva nemultumiri, printre care aceea ca nu se respecta programarile.

Vezi parerile pacientilor despre Medical Prof
Vezi Pareri

2. Clinica Dr. Grigoriu

Clinica Dr. Grigoriu din Bacau a fost infiintata in anul 1992, fiind primul cabinet medical particular infiintat in Moldova,  si dispune si de servicii de nefrologie. Acestea sunt oferite de dr. Radu Grigoriu, medic specializat in medicina interna. Serviciile din acest cabinet includ: istoric medical si evaluare, analize de laborator (pentru masurarea nivelului de uree si creatinina din sange, analiza proteinelor, teste de filtrare glomerulara si alti indicatori specifici rinichiului), evaluarea tensiunii arteriale, imagistica renala sau recomandarea unei biopsii renale, in functie de caz. Pe langa nefrologie, in Clinica Dr. Grigoriu mai sunt si alte specialitati: cardiologie, medicina interna, neurologie, diabet-nutritie, stomatologie.

Pretul consultatiei de nefrologie este de 180 de lei.

Locuitorii din Bacau, care au apelat la serviciile clinicii, au, in mare parte, opinii apreciative la adresa medicilor, despre care spun ca au experienta, disponibilitate si isi desfasoara activitatea cu profesionalism. De asemenea, oamenii spun ca serviciile au tarife accesibile, iar personalul de la receptie ofera indrumari si informatii utile. Unii pacienti se declara incantati si de modul cum arata clinica, din punct de vedere al designului, dar si de echipamentele performante.

3. Clinica MedicalTop

La cabinetul de nefrologie al Clinicii MedicalTop din Bacau profeseaza dr. Alina Loredana Chirculescu, medic primar nefrologie, care ofera consultatii in fiecare marti, intre orele 17:00-19:00.  Echipa clinicii este formata din specialisti din peste 35 de domenii medicale, printre care: alergologie, boli infectioase, endocrinologie, cardiologie, ginecologie, medicina de familie, gastroenterologie, neurologie, oftalmologie, oncologie etc.

O consultatie de nefrologie are un tarif de 200 de lei.

Se poate spune ca parerile sunt impartite in ceea ce priveste activitatea medicala de la aceasta clinica din Bacau. Unii pacienti au notat faptul ca au avut parte de experiente placute, de medici care i-au tratat cu profesionalism si amabilitate si de servicii prompte la receptie. In schimb, sunt la fel de multi oameni care spun ca nu se respecta programarile, nu se raspunde la telefonul pentru programari sau ca tarifele sunt destul de mari.

Concluziile noastre

Chiar daca este mai cunoscuta in randul publicului activitatea urologului, in detrimentul celei de nefrologie, in privinta tratarii afectiunilor urinare, in Bacau te poti programa la o consultatie si investigatii din aceasta specialitate. 

Nefrologia este recomandata in special pentru problemele la rinichi. Astfel, daca ai o afectiune renala o poți trata la una dintre clinicile prezentate in acest articol, unde sunt medici cu experienta si aparatura moderna, cu rol esential in diagnosticare si monitorizare, dar mai ales in ingrijirea pacientilor.