Meniu

Nefrologie Baia Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Esti in cautarea unei medic care sa te ajute cu servicii de nefrologie in Baia Mare? Ei bine, daca raspunsul este unul pozitiv, atunci ai ajuns la articolul potrivit, intrucat prin parcurgerea randurilor de mai jos vei obtine informatii utile cu privire la clinicile din oras! Mai mult decat atat, vei afla care sunt tarifele practicate si care este modalitatea cea mai usoara prin care te poti programa. 

La clinicile din Baia Mare isi desfasoara activitatea medici specialisti bine pregatiti, care dispun de cunostintele necesare pentru a oferi un diagnostic concret tuturor pacientilor, indiferent de simptomele afectiunii de care sufera. Daca ai nevoie de raspunsuri pentru mai multe intrebari, atunci consultatia initiala reprezinta momentul oportun in care le poti adresa. 

Cat costa o consultatie de nefrologie in Baia Mare 

Exista mai multi factori care pot, de regula, sa influenteze preturile serviciilor de nefrologie din Baia Mare. Spre exemplu, tarifele consultatiilor cu medici primari tind sa fie putin mai costisitoare, spre deosebire de cele cu medici specialisti. Tabelul de mai jos iti sta la dispozitie cu mai multe informatii, care-ti vor fi de folos in alegerea celei mai potrivite clinici: 

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
NephroCare
Clinica-Verificata
180 Ron
 • Pret Consultatie 180 Ron
 • Aparatura moderna
 • Personal calificat
 • Program flexibil
 • Program sambata
 • Curatenie
Policlinica Sf. Maria
160 Ron
 • Pret Consultatie 160 Ron
 • Personal calificat
 • Experienta in domeniu
 • Colaborare CAS
 • Atmosfera placuta
 • Curatenie
 • Programari nerespectate
 • Timp ridicat de asteptare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

La care clinici te poti duce pentru servicii de nefrologie in Baia Mare? 

Alege una din cele doua clinici de mai jos pentru a te programa la o consultatie de nefrologie in orasul Baia Mare! In cazul in care iti este dificil sa iei o decizie, ti-am pregatit mai multe detalii despre modul in personalul medical de la aceste clinici isi desfasoara activitatea. Un alt aspect pe care ar trebui sa-l iei in calcul este experienta prin care au trecut alti pacienti inaintea ta: 

1. Fresenius NephroCare 

In cadrul Centrului de Dializa Fresenius isi practica meseria o echipa bine pregatita, care te poate ajuta cu efectuarea serviciilor de nefrologie de care ai nevoie in Baia Mare. Mai exact, personalul medical este alcatuit din Dr. Claudia Lavinia Bistran, Dr. Vasile Bonat, Dr. Florina Chereches si Dr. Aamir Shahzad. Medicul sef este Dr. Mariana Pop. Centrul este dotat cu aparatura corespunzatoare pentru realizarea unor servicii complexe, precum aparatul 5008S CorDiax, care permite realizarea HighVolumeHDF. Programul centrului este unul flexibil, de luni pana sambata, intre orele 6:30 si 22:30. 

Pretul consultatiei de nefrologie este de 180 de lei. 

Ratingul ridicat pe care l-a obtinut Centrul de Dializa Fresenius se datoreaza serviciilor de calitate prestate in cadrul lui. Acest lucru ii determina pe oameni sa revina la centru de fiecare data cand au nevoie de sprijin medical, intrucat stiu ca experienta va fi una pe masura asteptarilor.  

Vezi parerile pacientilor despre Fresenius NephroCare
Vezi Pareri

2. Policlinica Sfanta Maria  

Cel de-al doilea loc spre care isi pot indrepta atentia persoanele care isi doresc sa beneficieze de servicii de nefrologie si nu numai, in Baia Mare este Policlinica Sfanta Maria. Unitatea medicala si-a inceput activitatea inca din anul 1999, iar odata cu trecerea timpului, aceasta a cunoscut o dezvoltare constanta. De ramura de servicii mentionata anterior se ocupa Dr. Camelia Carajan. De asemenea, policlinica se afla in contract cu CAS, asa ca persoanele care se programeaza prin intermediul biletului de trimitere au posibilitatea sa beneficieze de servicii decontate. Programarile se pot face fie la telefon, fie prin completarea formularului online. 

O consultatie de specialitate costa 160 de lei. 

Mai multe persoane au trecut pragul Policlinicii Sfanta Maria pe parcursul anilor sai de activitate, iar impresia pe care si-au facut-o a fost una foarte buna: medicii sunt amabili, empatici si dau dovada de profesionalism. Curatenia este una exemplara, ceea ce contribuie la crearea unei atmosfere placute si sigure. Exista si aspecte negative, precum faptul ca programarile nu sunt mereu respectate, iar timpul de asteptare poate fi destul de ridicat. 

Concluzii

In cele din urma, daca ai nevoie de servicii de nefrologie chiar in Baia Mare, cele doua clinici de mai sus iti stau la dispozitie in acest sens. Programeaza-te folosind fie numarul de telefon, fie formularul disponibil pe site-ul unitatilor medicale respective. Urmatorul pas este sa te prezinti la clinica pentru a putea purta un dialog cu medicul care urmeaza sa se ocupe de cazul tau.