Meniu

Nefrologie Botosani

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Sunt diferite simptome cu care oamenii se prezinta la cabinetul de nefrologie din Botosani, printre acestea aflandu-se in special: durerea la urinare, dureri in zona rinichilor, edeme cauzate de retinerea de lichide. Daca te ingrijoreaza unele simptome care ar putea anunta o afectiune renala, nu mai sta pe ganduri si programeaza-te la un medic nefrolog, pentru o evaluare completa a sanatatii rinichilor!

Prin articolul de fata, te ajutam sa identifici o unitate medicala la care vei gasi ajutorul de care ai nevoie in Botosani. Este vorba despre un spital de stat, in care functioneaza un compartiment de nefrologie, cu doi medici primari nefrologi. Descopera mai multe informatii care te-ar putea ajuta daca ai o afectiune nefrologica!

Cat costa o consultatie de nefrologie in Botosani

In spitalele de stat, de regula, consultatiile sunt gratuite, pe baza biletului de trimitere, ceea ce este valabil si pentru serviciile de nefrologie din judetul Botosani. In absenta biletului de trimitere, consultatiile sunt contra cost.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
S. Mavromati
Clinica-Verificata
150 Ron
  • Pret Consultatie 150 Ron
  • Compartiment de nefrologie cu 10 paturi
  • Doi medici nefrologi
  • Statie de hemodializa si dializa peritoneala
  • Consultatii interdisciplinare
  • Educatie sanitara in privinta bolilor renale
  • Aglomeratie
  • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de nefrologie in Botosani

In cele ce urmeaza iti prezentam un spital public din Botosani unde vei gasi doi medici specializati in nefrologie. 

Spitalul Judetean de Urgenta Mavromati

In cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Mavromati din Botosani, la sectia de medicina interna, se afla si un compartiment de nefrologie, caruia ii este alocat un numar de 10 paturi. Compartimentul este coordonat de dr. Carina Daniela Andrei, medic primar, si cuprinde, pe langa cele 10 paturi, un cabinet in ambulatoriul de specialitate si o statie de hemodializa cu patru aparate. Pe langa dr. Andrei, la acest compartiment se mai afla inca un doctor nefrolog, este vorba despre dr. Adriana Buhai, medic primar, alaturi de 5 asistenti medicali. Serviciile de nefrologie includ: recoltare de analize, ingrijirea si tratamentul pacientilor renali, a complicatiilor renale sau a urgentelor, ingrijirea pacientilor cronici care au nevoie de hemodializa si dializa peritoneala, consultatii interdisciplinare si educatie specifica bolilor renale.

Pretul unei consultatii de nefrologie pentru pacientii fara bilet de trimitere este de 150 de lei. 

Cum se intampla, de obicei, in cazul institutiilor medicale publice, sunt exprimate si opinii laudative, dar si numeroase nemultumiri in privinta serviciilor oferite. Unii botosaneni se arata multumiti de anumite cadre medicale, spunand ca sunt profesioniste, implicate si cu empatie fata de pacienti, dar si de curatenia si de conditiile civilizate. Alti pacienti si apartinatori sunt insa de alta parere, motivand ca au fost tratati cu superficialitate si aroganta, ca programarile se decaleaza cu orele si ca in saloane nu este aer conditionat.

Vezi parerile pacientilor despre Spitalul Judetean de Urgenta Mavromati
Vezi Pareri

Concluziile noastre 

In Botosani, nu sunt disponibile mai multe clinici cu servicii de nefrologie. De aceea, oamenii care au astfel de probleme medicale se pot adresa Spitalului Judetean de Urgenta Mavromati, unde exista un compartiment de nefrologie, ce functioneaza in cadrul sectiei de medicina interna. 

Sunt mai multe semne de alarma ce pot indica o afectiune renala: umflaturi in zona fetei, mainilor sau picioarelor, urinare frecventa sau rara, sange in urina, urina de culoare inchisa, anemie, durere la urinare. De asemenea, daca la analizele de sange au iesit niveluri crescute de creatinina sau uree in sange, trebuie sa te prezinti la nefrolog. Un tratament din timp, scade riscul complicatiilor si imbunatateste calitatea vietii.