Meniu

Nefrologie Braila

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Diagnosticarea afectiunilor rinichilor, monitorizarea si tratamentul acestora, precum si o serie de investigatii specifice fac obiectul activitatii unui cabinet de nefrologie din Braila, de expertiza caruia ai nevoie in momentul de fata, in care ai accesat cautarea dupa acest serviciu medical. Daca nu stii unde sa mergi pentru rezolvarea problemelor de sanatate de care suferi, citeste pana la capat articolul si afla care sunt cele mai bune optiuni pentru tine.

Municipiul Braila dispune de cabinete specializate, in cadrul unei clinici de top din oras, dotata cu echipamente medicale performanta si deservita de medici nefrologi profesionisti. In textul ce urmeaza vei afla care sunt conditiile de accesare a serviciilor medicale de nefrologie in orasul tau.

Cat costa o consultatie de nefrologie in Braila?

Poate ca pretul unei consultatii de nefrologie in Braila nu este cel mai important aspect al vizitei la un medic specialist in bolile rinichiului, insa cunoasterea tarifelor te ajuta sa iti organizezi mai bine bugetul alocat ingrijirii medicale. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicii catre care ar trebui sa te indrepti, precum si pretul perceput pentru o consultatie.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Diaverum
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pret Consultatie 200 Ron
  • Standarde inalte de calitate
  • Clinica moderna
  • Medici profesionisti
  • Aparatura performanta
  • Curatenie ireprosabila
  • Personal amabil
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru servicii de nefrologie in Braila?

Chiar daca nu ai multe optiuni in mediul privat in ceea ce priveste serviciile de nefrologie in Braila, vrei sa te incredintezi ca faci cea mai buna alegere pentru sanatatea ta. Pentru aceasta, ai nevoie de informatii suplimentare despre activitatea clinicii specializate prezentate in acest articol. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul intrebarilor tale legate de standardele de lucru, de competentele medicilor, de dotarile de care dispun, precum si de opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

Diaverum

Centrul medical de nefrologie si dializa Diaverum Braila 1 si-a inceput activitatea in anul 2008 si functioneaza azi cu 34 de aparate de hemodializă si 34 de paturi pentru spitalizare de zi. Pacientii beneficiaza de o experienta holistica a ingrijirii renale, incluzand aici si programul d. HOLIDAY – dializa de vacanta, prin care persoanele care calatoresc au dializa asigurata in orice oras, in clinici partenere ale Diaverum. Echipa de specialisti a clinicii este formata din dr. Gabriela Voicu, medic specialist nefrolog, medic sef, dr. Mirela-Amalia Iancu, medic specialist nefrolog, si dr. Cornelia-Mihaela Tite, medic specialist nefrolog. Diaverum este unul dintre liderii mondiali in furnizarea de servicii medicale de ingrijire a pacientilor cu boli renale si activeaza in Romania cu 26 de centre medicale de nefrologie si dializa.

O consultatie de nefrologie in acest centru are pretul de 200 lei.

Pacientii sunt incantati de experienta la Diaverum, de standardele inalte de calitate, de clinica moderna, de medicii profesionisti, de aparatura performanta, de curatenie si igiena, precum si de amabilitatea cu care au fost abordati de intregul personal.

Vezi parerile pacientilor despre Diaverum
Vezi Pareri

Concluzii

Serviciile de nefrologie din Braila sunt disponibile pacientilor cu probleme renale intr-un centru ultramodern, specializat in diagnosticul, tratamentul bolilor de rinichi si in dializa, dotat cu aparatura performanta si deservit de un colectiv de medici bine pregatiti. Clinica face parte dintr-o retea internationala cu 26 clinici de nefrologie si dializa in tara noastra, in care pacientii primesc ingrijire medicala de cea mai buna calitate.