Meniu

Nefrologie Constanta

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Cabinetele de nefrologie din Constanta sunt numeroase si, cel mai important, sunt locatii in care ai acces la servicii de ultima generatie in acest domeniu. 

Sunt mai mult simptome care pot anunta o afectiuni nefrologica: modificari ale culorii urinei, dureri in zona lombara, retentia de lichide, tensiune arteriala crescuta, infectii urinare recurente, oboseala excesiva. Daca ai primit recomandare de la medicul de familie sa mergi la nefrolog sau te ingrijoreaza ca ai putea avea o problema de sanatate, nu ezita sa mergi la un specialist din Constanta pentru a primi ingrijirea de care ai nevoie. In acest articol vei afla care sunt cele mai bune clinici din municipiu ce ofera astfel de servicii medicale.

Cat costa serviciile de nefrologie in Constanta

Serviciile de nefrologie din Constanta au costuri diferite. In tabelul de mai jos sunt cuprinse tarifele pentru consultatia la nefrolog, astfel incat sa stii ce buget sa aloci in acest scop.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Medical Cermed
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medic primar nefrolog cu experienta
 • Consultatii nefrologice gratuite, prin CAS
 • Buna organizare
 • Mediu primitor si curat
 • Numeroase specialitati medicale
 • Analize medicale, printre care si pentru evaluarea functiei rinichiului
 • Nu se respecta programarile
ABC Medical Center
270 Ron
 • Pret Consultatie 270 Ron
 • Servicii medicale pentru intreaga familie
 • Medic nefrolog cu experienta
 • Ecografii renale
 • Tehnologie de ultima ora
 • Multe servicii sunt in contract cu CAS, inclusiv nefrologia
 • Nu se respecta programarile
Aqua Clinic
200 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 200 Ron
 • Trei medici nefrologi
 • Ecografii renale
 • Personal amabil si empatic
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
 • Programari nerespectate
Ovidius Hospital
270 Ron
 • Pretul Consultatiei porneste de la 270 Ron
 • Spitalizare de zi si spitalizare continua in nefrologie
 • Doi medici nefrologi
 • Servicii de nefrologie in contract cu CAS
 • Ecografii renale
 • Personal amabil la receptie
 • Nerespectarea programarilor
Clinica 360
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Medic nefrolog cu experienta
 • Ecografie abdominala totala sau de abdomen inferior
 • Servicii de nefrologie decontate de CAS
 • Dotari de ultima generatie
 • Personal amabil la receptie
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Topul cabinetelor de nefrologie din Constanta

Am identificat in Constanta cinci cabinete de nefrologie, in clinici private bine cotate. Afla in continuare care sunt acestea!

1. Medical Cermed

Medical Cermed este o prima optiune in materie de servicii de nefrologie in Constanta. In cabinetul cu aceasta specialitate sunt oferite consultatii gratuite, in sistem CAS. Medicul nefrolog poate solicita numeroase teste si investigatii, care se pot efectua si in cadrul centrului medical: analize complete de urina, clearence-ul creatininei, raportul albumina-creatinina, rata de filtrare glomerulara, masurarea nivelului de azot ureic din sange, creatinina serica. Pentru a beneficia de o consultatie gratuita la nefrolog, ai nevoie de biletul de trimitere de la medicul de familie si de cardul de sanatate. Serviciile de nefrologie sunt asigurate de dr. Raluca Zica, medic primar nefrologie.

Pretul unei consultatii de nefrologie este de 250 de lei.

Sute de persoane si-au exprimat opinia pe internet in legatura cu serviciile acestui centru medical si de recuperare, iar majoritatea sunt foarte multumiti de experienta traita. Constantenii au notat ca profesionalismul echipei si mediul primitor, bine organizat si curat sunt plusuri ale Cermed pe piata serviciilor medicale din judet. Printre atatea aprecieri sunt si cateva nemultumiri, una dintre ele fiind aceea ca nu se respecta programarile.

Vezi parerile pacientilor despre Medical Cermed
Vezi Pareri

2. ABC Medical Center

Si la ABC Medical Center Constanta sunt puse la dispozitie servicii de nefrologie, prin dr. Gianina Gabriela Sotila, medic primar nefrologie. Consultatiile si investigatiile medicale de nefrologie si din multe alte specialitati sunt gratuite aici, fiind in contract cu CAS Constanta. Pe lista de servicii de nefrologie se afla, pe langa consultatii si  ecografiile de abdomen inferior. Aceasta clinica a fost inaugurata in 2003 si acopera toate ramurile medicale, incepand de la medicina de familie si pediatrie, pana la endocrinologie, diabetologie, neurologie si reumatologie.

Tariful consultatiei de nefrologie este de 270 de lei.

In recenziile din mediul online, constantenii au precizat ca aceasta clinica are un aspect elegant si ofera servicii pentru toata familia, motive pentru care este o optiune buna pentru cei care au nevoie de analize, consultatii, investigatii si servicii de medicina muncii. Oamenii sunt multumiti si de echipa de specialisti de la ABC Medical Center, spunand despre ei ca sunt bine pregatiti si ca ofera informatiile necesare cu calm si rabdare. S-a notat insa destul de des faptul ca nu se respecta programarile, iar preturile sunt nejustificat de mari.

3. Aqua Clinic

Trei medici primari si specialisti in nefrologie activeaza la Aqua Clinic Constanta: dr. Elena-Lucia Moldoveanu, dr. Cristina Cosor, dr. Camelia Pana. La cabinetul de nefrologie de la Aqua Clinic sunt efectuate consultatii, care pot fi completate de ecografie renala, sumar de urina si de investigatii sangvine specifice. Medicii pot diagnostica si trata diverse afectiuni: infectii urinare, guta, litiaza renala, insuficienta renala, tumori renale, boli chistice ale rinichiului, glomerulonefrite. Nefrologul poate sa precizeze utilitatea si momentul de incepere a dializei, monitorizand evolutia si tratand complicatiile. 

O consultatie de specialitate costa 200- 250 de lei, in functie de medicul nefrolog.

Consultatiile pe indelete, serviciile medicale variate, curatenia si organizarea sunt enumerate ca puncte forte ale clinicii in peisajul serviciilor medicale din oras. In plus, oamenii spun in recenziile de pe internet ca au fost intampinati si tratati cu empatie si amabilitate. Nu lipsesc insa nici unele nemultumiri:  preturi mari, aglomeratie, nu se raspunde la telefonul clinicii.

4. Ovidius Clinical Hospital

Si in cadrul Ovidius Clinical Hospital exista un departament de nefrologie. Acest serviciu medical este disponibil atat in regim de spitalizare de zi, cat si de spitalizare continua. Doi medici specialisti profeseaza la cabinetul de nefrologie, si anume asist. univ. dr. Elena Ciciu si asist. univ. dr. Dragos Fasie. Consultatiile pot fi completate, in functie de caz, si de o ecografie de aparat urinar. La Ovidius Clinical Hospital, consultatiile si controalele de nefrologie, ecografiile, analizele de laborator si tratamentele  pot fi gratuite, pe baza biletului de trimitere. 

O consultatie de nefrologie costa 270-275 de lei.

Despre acest spital, pacientii din tot judetul Constanta au impartasit pe internet numeroase impresii. Unii dintre ei spun ca aparatura este de ultima generatie, cu care se pot efectua diverse investigatii si proceduri noi, personalul de la receptie este amabil, iar medicii sunt bine pregatiti si comunica bine cu pacientii. Alte aspecte pozitive remarcate au fost: curatenia, numeroasele servicii in contract cu CAS, conditiile moderne din spital. Nu lipsesc insa nici aspectele negative punctate de pacienti, cum ar fi nerespectarea programarilor si tarifele mari.  

5. Clinica 360

Din echipa clinicii 360 din Constanta face parte si dr. Dragos Fasie, medic specialist nefrologie. Te poti programa la acest medic pentru o consultatie, dar si pentru ecografie de abdomen inferior si pelvis sau de abdomen total si pentru interpretarea analizelor. Medicul va recomanda, daca este cazul, si analize de laborator, de sange si de urina, pentru a evalua in mod corespunzator modul in care functioneaza rinichii si eventualele probleme. Serviciile de nefrologie sunt oferite si in regim de spitalizare de zi, caz in care sunt gratuite, prin contractul cu CAS.

O consultatie de nefrologie are un tarif de 250 de lei.

Clinica 360 este, in mare parte, bine vazuta in randul clinicilor medicale din judet, datorita: personalului medical experimentat si amabil, serviciilor decontate de CAS, diversitatii specialitatilor medicale, dotarilor de ultima generatie. Au fost amintite si cateva aspecte mai putin placute de pacienti: programari care nu sunt respectate, timp de asteptare de peste o ora, nu se raspunde la telefonul pentru programari, lipsa locurilor de parcare.

Concluziile noastre

Persoanele diagnosticate cu diabet zaharat, arteriopatie periferica, hipertensiune arteriala, cardiopatie ischemica sau cu o boala autoimuna trebuie sa mearga la o consultatie de nefrologie in Constanta cel putin o data pe an. In acest oras sunt clinici si spitale private moderne, dotate cu echipamente de ultima generatie, astfel ca investigatiile sunt concludente, iar tratamentele nefrologice eficiente, in consecinta.

Programeaza-te la medicul nefrolog in Constanta daca simti ca ai putea avea o problema renala, pentru a nu da voie afectiunilor sa se agraveze si sa-ti afecteze calitatea vietii!