Meniu

Nefrologie Craiova

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Rinichii au un rol foarte important in buna functionare a organismului, iar, atunci cand acestia se confrunta cu anumite tulburari, este posibil ca sanatatea sa le fie pusa in pericol, situatie in care te incurajam sa apelezi cu incredere la un medic nefrolog din Craiova. Pe langa faptul ca regleaza nivelul lichidelor din organism si ca filtreaza toxinele din sange, rinichii au si capacitatea de a elibera un hormon care regleaza tensiunea arteriala. De asemenea, acestia sunt responsabili  si cu activarea vitaminei D in corp, cea care este responsabila cu mentinerea oaselor cat mai sanatoase. Asa ca, daca ai sesizat in ultima vreme ca ai intampinat dificultati de urinare, picioare umflate oboseala si senzatie de slabiciune, cel mai bine ar fi sa apelezi la cabinetul de nefrologie.

Din fericire, in Craiova exista o multime de cabinete medicale cu aceasta specialitate catre care iti poti indrepta atentia cu incredere. Daca nu stii totusi la ce medic sa mergi, te indrumam sa citesti mai departe, pentru ca in cele ce urmeaza iti vom prezenta un top cinci al celor mai frecventate si apreciate clinici din orasul tau.

Cat costa o consultatie de nefrologie in Craiova?

Inainte de a merge la un cabinet de nefrologie din Craiova, este bine sa fii informat cu precizie in legatura cu tarifele practicate pentru o consultatie de specialitate. Pentru ca vrem sa fii la curent cu cele mai noi informatii, te invitam sa parcurgi tabelul de mai jos in care sunt afisate atat preturile, cat si denumirile clinicilor:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
NephroCare
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Interactiune medic-pacient excelenta
 • Profesionalism si seriozitate
 • Implicare si empatie
 • Aparaturi de inalta performanta
 • Act medical ireprosabil
 • Atmosfera primitoare
 • Cabinet curat
Diaverum
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Buna pregatire
 • Experienta vasta
 • Profesionalism
 • Echipamente moderne
 • Aparaturi performante
 • Diagnosticare corecta
 • Tratament personalizat
 • Atmosfera primitoare
 • Cabinet modern
Centrul Camen
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Buna pregatire si implicare
 • Amabilitate si seriozitate
 • Diagnosticare corecta si rapida
 • Plan personalizat de tratament
 • Nerespectarea programarilor
Medsan
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Activitate ireprosabila
 • Aparaturi moderne
 • Buna pregatire
 • Diagnostic corect
 • Tratament personalizat
 • Programari nerespectate
Policlinica EndoLife
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Activitate ireprosabila
 • Aparaturi moderne si performante
 • Diagnostic corect
 • Diagnostic corect
 • Tratament personalizat
 • Rezultate excelente
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in nefrologie in Craiova

Stim ca este dificil sa gasesti o unitate medicala de incredere, tocmai de aceea ti-am pregatit acest top cinci al celor mai renumite clinici de nefrologie din Craiova catre care iti poti indrepta atentia. Multe dintre recenziile postate in mediul online sunt pozitive, ceea ce denota faptul ca unitatile medicale sunt echipate in mod corespunzator, dar si ca dispun de medici cu o buna pregatire in domeniu. Iata care sunt acestea si ce trebuie sa stii despre fiecare:

1. Fresenius NephroCare

Fresenius NephroCare este o unitate medicala specializata in dializa si nefrologie din Craiova catre care pacientii isi pot indrepta atentia cu incredere daca vor sa beneficieze de servicii de inalta calitate. Departamentul medical este reprezentat de medici care asigura un impact pozitiv pentru toata lumea, indiferent cat de severe sunt problemele de sanatate. Printre acestia se numara si: dr. Mihaela Davitoiu, dr. Roxana Stoeni Putureanu si dr. Nicoleta Dumitru, medici specialisti, competenta in ecografie generala. Avand la dispozitie aparaturi de inalta performanta, consultatiile de specialitate si investigatiile sunt precise, acestea avand ca scop diagnosticarea corecta a pacientului.

Pretul pentru o consultatie de nefrologie este de 200 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, multi dintre pacientii care au ales Fresenius NephroCare s-au declarat multumiti de interactiunea cu echipa medicala. Aceasta da dovada de profesionalism, implicare, empatie si seriozitate avand la dispozitia aparaturi de inalta performanta prin intermediul carora actul medical desfasurat este unul ireprosabil. De asemenea, atmosfera este primitoare, iar cabinetul curat.

Vezi parerile pacientilor despre Fresenius NephroCare
Vezi Pareri

2. Diaverum

Diaverum este o alta unitate medicala specializata in dializa si nefrologie din Craiova la care poti apela cu incredere daca suspectezi ca te confrunti sau ai fost diagnosticat cu afectiuni nefrologice. Echipa medicala este formata din doctori cu experienta vasta in domeniu, competenta in asigurarea unui diagnostic corect si a unui tratament corespunzator. Printre acestia se numara si: dr. Cristina Vaduva, medic sef, Daniela Raduica, asistent sef, dr. Cristina Daniela Cana Ruiu, Lorena Tamara Stoic, medici primari, dr. Victoria Maria Chirita, dr. Adela Marcela Mirescu, medici specialisti, dr. Carmen Dumitru si dr. Maria Magdalena Olteanu, medici rezidenti. Avand la dispozitie aparaturi de ultima generatie, toate investigatiile si serviciile puse in aplicare sunt ireprosabile.

Pretul pentru o consultatie de nefrologie la Diaverum este de 250 lei.

Centrul de dializa este apreciat de pacientii care i-au pasit pragul, datorita faptului ca echipa medicala da dovada de o buna pregatire in domeniu, experienta vasta si profesionalism. Pentru ca are la dispozitie echipamente moderne si aparaturi performante, diagnosticarea pacientilor este corecta, iar elaborarea planului de tratament este atent personalizata in functie de necesitatile fiecaruia. De asemenea, atmosfera este primitoare, iar cabinetul modern si curat.

3. Centrul Camen

Centrul Camen este o institutie medicala multidisciplinara din Craiova la care iti recomandam sa mergi daca te confrunti cu afectiuni nefrologice. Departamentul este reprezentat de dr. Amelia Genunche, medic primar medicina interna, medic specialist in nefrologie, competenta ecografie, are asigura un act medical ireprosabil. Avand la dispozitie aparaturi si echipamente de ultima generatie, doamna doctor reuseste sa stabileasca un diagnostic corect, dar si un plan corespunzator de tratament. 

Pretul pentru o consultatie de nefrologie in Craiova este de 200 lei.

Clinica este puternic frecventata de pacienti, dovada stand in cele peste 100 de recenzii publicate in mediul online cu privire la activitatile acestei unitati medicale. Echipa da dovada de o buna pregatire, implicare, amabilitate si seriozitate, asigurand rezultate excelente. Pentru ca are la dispozitie o aparatura moderna si performanta, diagnosticarea pacientilor este corecta si rapida, aceasta fiind urmata de elaborarea unui plan personalizat de tratament. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate.

4. Medsan

Medsan este o alta clinica medicala catre care iti poti indrepta atentia in Craiova, unde poti intra in legatura cu medici specializati in nefrologie. Unitatea medicala a fost infiintata in anul 2001 si inca de atunci medicii au acordat o atentie sporita procesului de vindecare a pacientilor, asigurand un diagnostic corect si un plan personalizat de tratament. In cadrul departamentului de nefrologie, echipa medicala care isi desfasoara activitatea da dovada de profesionalism. Aceasta a participat la numeroase cursuri postuniversitare si de perfectionare a abilitatilor, dar si la congrese sau conferinte. Pentru ca unitatea medicala pune la dispozitia medicilor aparaturi de ultima generatie, pacientii beneficiaza de consultatii de specialitate si investigatii precise.

Pretul pentru o consultatie de nefrologie este de 220 lei.

Clinica medicala a avut un impact pozitiv asupra pacientilor care i-au pasit pragul, datorita activitatii ireprosabile pe care medicii o desfasoara cu fiecare ocazie. Departamentul de nefrologie este echipat cu aparaturi moderne si dispune de medici cu o buna pregatire in domeniu, asigurandu-se astfel un diagnostic corect si un tratament personalizat, indiferent cat de severa este afectiunea renala. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate de fiecare data, ceea ce poate fi un inconvenient pentru multi dintre pacientii acestei unitati medicale.

5. Policlinica EndoLife

Policlinica EndoLife este o alta unitate medicala catre care iti poti indrepta atentia daca locuiesti in Craiova si vrei sa beneficiezi de o consultatie de nefrologie. In cadrul acestui departament medical isi desfasoara activitatea dr. Daniela Cana Ruiu, medic primar, cu o buna pregatire in domeniu care stie exact cum sa isi diagnosticheze pacientii, dar si cum sa le elaboreze un plan eficient de tratament in functie de problemele cu care se confrunta. Aceasta poate efectua consultatii de specialitate si ecografie renovezicala pentru obtinerea unui diagnostic clar. De asemenea, poate asigura spitalizare pe perioada investigatiilor medicale si asistenta permanenta pe toata durata spitalizarii.

Pretul pentru o consultatie de specialitate este de 250 lei.

Multi dintre pacientii care au apelat la serviciile policlinicii Endolife au fost multumiti de activitatea medicilor, laudand actul medical. Pentru ca departamentul de nefrologie este echipat cu aparaturi moderne si performante, medicii au posibilitatea de a stabili un diagnostic corect, dar si de a planifica un tratament personalizat, astfel incat rezultatele obtinute sa fie pe masura asteptarilor. Din pacate, au existat nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor.

Concluzii

Te temi ca ai putea sa suferi de afectiuni nefrologice si vrei sa iei legatura cu un medic specialist din Craiova pentru a afla concret daca te confrunti cu astfel de probleme? Atunci cele cinci clinici pe care ti le-am prezentat anterior ar putea sa-ti fie de un real ajutor. Stim cat de important este pentru tine sa ai parte de ajutorul unui medic de specialitate, tocmai de aceea variantele pe care ti le-am propus anterior in articol sunt apreciate de pacienti, judecand dupa numarul ridicat de recenzii pozitive postate. Daca si tu vrei sa afli un verdict clar cu privire la starea de sanatate a rinichilor tai, nu ezita sa ceri sfatul sau indrumarea unui medic nefrolog.