Meniu

Nefrologie Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Exista un centru de nefrologie in Galati care pune la dispozitie servicii medicale decontate prin Casa de Asigurari de Sanatate, dar si cu plata. Poti vedea mai jos despre ce clinica privata este vorba si cum si-a castigat o reputatie impecabila in randul pacientilor cu afectiuni renale, implicit cu Boala Renala Cronica.

Citeste acest articol pentru a afla la ce unitate medicala privata sa te programezi pentru servicii profesioniste de nefrologie, care sa te ajute sa-ti imbunatatesti sau sa-ti mentii sanatatea rinichilor!

Cat costa o consultatie la nefrologie in Galati?

Tariful unei consultatii de nefrologie realizate in Galati poate fi vizualizat in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Diaverum
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pret Consultatie 200 Ron
  • Numerosi medici specializati in sanatatea rinichilor
  • Hemodializa
  • Program de monitorizare si tratament al BCR
  • Aparatura de ultima generatie
  • Servicii in contract cu CAS
  • Program d.Holiday (dializa in vacanta)
  • Parcare gratuita
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde te poti programa la nefrologie in Galati

Te poti programa la nefrologie in municipiul Galati intr-un centru privat modern si dotat la standarde europene. Iata despre ce este vorba!

Diaverum

Diaverum este un centru medical din Galati specializat in nefrologie si dializa. Acest centru a fost inaugurat in 2009, iar in incinta sa functioneaza 44 de aparate de hemodializa, fiind disponibile 44 de paturi, pentru spitalizare de zi. In cabinetele de nefrologie se ofera consultatii pentru pacientii cu boli cronice de rinichi, iar serviciile mai includ: hemodializa, dializa peritoneala, tratamente pentru pacientii cu HIV, hepatita B sau hepatita C. Cabinetul dispune de un program de depistare, monitorizare si tratament al Bolii Cronice de Rinichi (BCR). Consultatiile de nefrologie pot fi gratuite, pe baza biletului de trimitere, dar sunt si contra cost. Echipa clinicii este alcatuita din medici primari si specialisti in nefrologie, medicina de urgenta, medicina interna si medicina generala, condusi de dr. Roxana Stavar, medic sef. Conditiile oferite de acest centru pentru pacientii sai sunt unele moderne si utile: gustare, televizor, WiFi gratuit, parcare gratuita, transfer, aparate de dializa. 

Pretul unei consultatii de nefrologie este de  200 de lei.

Pacientii clinicii sunt de parere ca personalul este primitor si prietenos, iar acest lucru ii ajuta sa se simta confortabil in timpul vizitelor sau al spitalizarii de zi. Cuvinte de apreciere se indreapta si catre echipa de medici de la Diaverum Galati, pentru profesionalismul si experienta formata in slujba ingrijirii persoanelor cu boala cronica de rinichi. 

Vezi parerile pacientilor despre Diaverum
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Acest centru medical privat este un nume de referinta pe piata serviciilor de nefrologie din Galati. Fiind dotat cu aparatura de ultima generatie si dispunand de medici cu experienta, centrul ofera diverse servicii, printre care tratamente nefrologice pentru pacienti cu HIV, hepatita B si hepatita C.