Meniu

Nefrologie Iasi

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Orice problema de functionare a rinichiului, dureri, infectii trebuie semnalate fara intarziere medicului specialist, in cazul tau la un cabinet de nefrologie din Iasi. Ai nevoie de o anamneza a simptomelor clinice si de investigatii specifice pentru un diagnostic corect si un tratament adecvat, servicii pe care le poti gasi la clinici de top din oras, dotate cu aparatura performanta si personal competent.

Daca nu stii unde sa mergi la un nefrolog bun in Iasi, acest articol te va ajuta sa te orientezi pe o piata medicala privata vasta, cum este cea din municipiul in care locuiesti.

Cat costa o consultatie de nefrologie in Iasi?

Inainte de a suna la orice clinica pentru programarea unei consultatii, te interesezi de obicei cat costa acel serviciu, si nici situatia de fata, respectiv vizita la un cabinet de nefrologie din Iasi, nu face exceptie. In tabelul de mai jos vei afla numele centrelor medicale catre care ar trebui sa te indrepti, precum si tarifele practicate pentru o consultatie, de fiecare dintre ele.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Arcadia
Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Interventii reusite
 • Conditii bune de spitalizare
 • Timp de asteptare mare
Consultmed
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii calitative
 • Medici profesionisti si experimentati
 • Investigatii de acuratete
 • Solutii eficiente de tratament
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
HermaMed Center
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Consultatii riguroase
 • Echipamente moderne
 • Rezultate bune ale tratamentelor
 • Timp de asteptare mare
Elytis Hospital
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medici profesionisti, cu experienta
 • Interventii salvatoare
 • Tratamente cu rezultate bune
 • Timp de asteptare mare
 • Organizare deficitara
Spitalul Providenta
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Medici profesionisti
 • Cabinete bine dotate
 • Spatiu modern si curat
 • Posibilitatea decontarii serviciilor prin CAS
 • Gestionarea slaba a programarilor
 • Comunicarea personalului de la receptie cu pacientii necesita imbunatatiri
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de nefrologie din Iasi

Iti doresti, desigur, cele mai bune servicii de nefrologie din Iasi, pentru rezolvarea eficienta a problemei de sanatate de care suferi. Pentru a te hotari insa care dintre clinicile din clasament ar fi cea mai potrivita pentru nevoile tale, ar trebui sa cunosti mai multe informatii despre activitatea lor. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi amanunte lamuritoare despre standardele de lucru, despre echipamentele de care dispun, despre competentele medicilor si despre opiniile pacientilor care le-au trecut pragul.

1. Arcadia

Pentru consultatii de specialitate, controale, ecografie abdominala totala, ecografie reno-vezicala, ecografie vezicala pre- si post-mictionala, cateterism uretro-vezical simplu sau complex si tratamente moderne te poti adresa cabinetului de nefrologie de la Clinica Arcadia Medical din Iasi. Poti conta aici pe doi medici competenti, cu experienta clinica vasta: dr. Costel Mugurel Apetrii, medic primar nefrolog, si dr. Irina Mititiuc, medic primar nefrolog. Reteaua medicala Arcadia este lider pe piata de sanatate din regiunea de nord-est a tarii, functionand din anul 2008, cu servicii medicale integrate, in cadrul mai multor unitati: un Spital Multidisciplinar, un Spital de Cardiologie Interventionala, 3 Centre de Imagistica Medicala, Maternitate, 6 Centre Medicale si un Spital de Recuperare Medicala.

O consultatie de nefrologie la clinica te va costa 220 de lei.

Experientele pacientilor la Arcadia Medical Iasi au fost diferite, ceea ce se reflecta si in gradul de multumire exprimata prin recenziile din mediul online. O mare parte dintre persoanele care s-au adresat personalului medical pentru rezolvarea unor problemele de sanatate vorbesc despre servicii de calitate, de medici profesionisti, de conditii bune de spitalizare si de tratamente si de interventii eficiente. Pe de alta parte, multi pacienti sustin ca partea organizatorica ar putea fi imbunatatita, ca timpul de asteptare este mare, iar personalul de la receptie este slab informat.

Vezi parerile pacientilor despre Arcadia
Vezi Pareri

2. Consultmed

Consultmed Iasi este un centru medical specializat in diabet si boli de nutritie, care ofera servicii in ambulatoriu si cu spitalizare de zi, consultatii si investigatii de neurologie, dermatologie, cardiologie, alergologie, nefrologie, medicina interna, diagnosticul si tratamentul obezitatii, diagnosticul si tratamentul diabetului zaharat. Clinica ofera consultatii si analize gratuite, in baza contractului de colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate, pacientilor cu bilet de trimitere. Cabinetul de nefrologie este deservit de dr. Ionut Nistor, medic primar cu experienta in cadrul Spitalului Clinic „Dr. C. I. Parhon” din Iasi, doctor in medicina, sef de lucrari in la UMF „Gr. T. Popa”. Cabinetele si clinicile Consultmed din judetul Iasi au o activitate de peste 20 de ani si au fost infiintate de dr. Ella Pintilei, medic primar diabet, nutritie si boli metabolice.

O consultatie contra-cost are aici pretul de 200 de lei.

In general, pacientii sunt multumiti de experienta la Consultmed si recomanda serviciile de calitate, profesionalismul si experienta medicilor, investigatii de acuratete si solutiile eficiente de tratament. Pe de alta parte, deficientele de organizare sunt aspecte care genereaza nemultumiri. Unii pacienti semnaleaza lipsa de punctualitate in onorarea programarilor si un comportament neprofesionist al personalului de la receptie.

3. HermaMed Center

Cabinetul de nefrologie de la HermaMed Center din Iasi este locul in care poti solicita consultatii de specialitate, ecografie renala, examen pentru sumar de urina si investigatii sanguine specifice, diagnostic si tratament pentru afectiuni precum infectii urinare, litiaza renala, guta, insuficienta renala, boli chistice ale rinichiului, glomerulonefrite si tumori renale. Dr. Gabriel Veisa, medic primar nefrolog, ofera atat consultatii in regim privat, cat si consultatii gratuite, prin Casa de Asigurari de Sanatate, pacientilor cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la un medic specialist in contract cu CAS. HermaMed Center este o clinica medicala privata pluridisciplinara cu o activitate de peste 15 ani vechime, fondata de dr. Hermina Schvam, medic cu experienta de peste 40 de ani in lucrul cu pacientii.

Tarifele clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pretul unei consultatii la nefrologie este de 200 de lei.

Pacientii au consemnat in recenziile din mediul online in general aspecte favorabile ale interactiunii cu aceasta clinica. Se amintesc serviciile de calitate, profesionalismul medicilor, consultatiile riguroase, echipamentele moderne si rezultatele bune ale tratamentelor. Sunt semnalate insa deficiente in organizarea programarilor, care genereaza timp de asteptare mare, si faptul ca receptia nu raspunde la telefon.

4. Elytis Hospital

Pentru insuficienta renala acuta si cronica, hematurie, proteinurie, litiaza renala, neoplasm renal, infectii urinare, hipertensiune care nu raspunde la medicamente hipertensive, tulburari hidroelectrolitice si acidobazice, poti gasi servicii de diagnostic si tratament de calitate in nefrologie la Elytis Hospital Iasi. Echipa cabinetului de nefrologie este alcatuita din dr. Adrian Covic, medic primar nefrologie, medic primar medicina interna, si dr. Alexandra Balla, medic specialist nefrolog. Elytis Hospital ofera pacientilor din Iasi spitalizare de zi, consultatii in ambulatoriu, farmacie, sali de tratament, bloc operator, sectii clinice specializate pe diverse domenii: cardiologie, dermato-venerologie, diabet zaharat, endocrinologie, pneumologie, gastroenterologie, hematologie, nefrologie, neurologie si specializari chirurgicale multiple.

Pentru o consultatie de nefrologie vei plati aici suma de 200 de lei.

In mare parte, pacientii clinicii considera ca au gasit in acest centru medical profesionalism si experienta la multi dintre medicii carora li s-au adresat. De asemenea, sunt persoane care marturisesc ca au beneficiat de interventii salvatoare si de tratamente eficiente la Elytis Hospital. Pe de alta parte, exista, potrivit recenziilor, si aspecte care ar putea fi imbunatatite in activitatea spitalului privat, cum ar fi o mai buna organizare a programarilor, pentru eliminarea timpului de asteptare, comunicarea rezultatelor cu mai multa promptitudine si un comportament mai amabil al personalului de la receptie.

5. Spitalul Providenta

Pacientii cu boli renale se pot adresa cabinetului de nefrologie din cadrul Policlinicii Providenta din Iasi, pentru consultatii si scheme terapeutice. Vor gasi aici un medic dedicat, dr. Mihaela Dora Donciu, medic specialist nefrolog. Activitatea brandului de servicii medicale Providenta, proiect al Bisericii Ortodoxe Romane, a inceput in anul 2000 cu inaugurarea unei Centru de Diagnostic si Tratament, a continuat in anul 2008 cu un spital privat, urmata de mutarea Policlinicii, in anul 2012, intr-un spatiu nou, modern. Reteaua Providenta detine azi spitalul privat, policlinica in care activeaza 47 de medici din diferite specialitati medicale si o fundatie umanitara.

Preturile clinicii sunt afisate pe site-ul web. Pentru o consultatie de nefrologie vei plati suma de 200 de lei.

Parerile pacientilor sunt impartite in ceea ce priveste experienta avuta la Clinica Providenta. Recenziile favorabile mentioneaza ca serviciile sunt de calitate, medicii sunt profesionisti, cabinetele sunt bine dotate si spatiul este modern si curat. De asemenea, pacientii spun ca posibilitatea decontarii serviciilor prin CAS este un alt punct forte in activitatea clinicii. Pe de alta parte, se inregistreaza probleme cu personalul de la receptie, in gestionarea programarilor si comunicarea cu pacientii.

Concluzii

Specializarea nefrologie in Iasi este bine reprezentata prin cabinete de specialitate, in care pacientii au acces la consultatii, ecografii, investigatii si analize specifice, referat medical si solutii terapeutice pentru afectiunile rinichilor. Amplasate in clinici de top, dotate cu aparatura de ultima generatie si personal calificat, si apreciate de locuitorii judetului, cabinetele sunt deservite de medici nefrologi bine pregatiti, cu experienta clinica in spitalele publice si in centre medicale private. 

Cu ajutorul informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, cu siguranta vei putea lua cea mai buna decizie pentru sanatatea ta, alegand unitatea medicala din Iasi, care sa iti satisfaca in mod optim nevoile medicale si exigentele.