Meniu

Nefrologie Piatra Neamt

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Banuiesti ca te confrunti cu afectiuni renale, situatie in care medicul specializat in nefrologie din Piatra Neamt iti recomanda sa faci o ecografie renala, urmata de examenul sumar de urina si investigatii sanguine specifice? Toate acestea au ca scop diagnosticarea corecta, astfel incat atat medicul, cat si tu sa stiti exact despre care afectiune este vorba. Daca diagnosticul este unul precis, ai toate sansele ca si tratamentul pe care il primesti sa fie unul adaptat in functie de necesitatile tale. Pentru a beneficia de ingrijirile medicale necesare, te incurajam sa apelezi la o clinica de nefrologie cel mai scurt imposibil, mai ales daca sesizezi ca simptomele pe care le experimentezi avanseaza de la o zi la alta. 

Din fericire, in Piatra Neamt exista trei unitati medicale catre care iti poti indrepta atentia si care iti vor asigura ingrijirile medicale necesare. Citeste in continuare si descopera informatii valoroase despre fiecare clinica in parte, dar si despre medicii care isi desfasoara activitatea in cadrul acestora.

Cat costa o consultatie de nefrologie in Piatra Neamt?

Nu este nimic gresit in dorinta de a te informa corect inainte de a merge la o consultatie de nefrologie in Piatra Neamt cu privire la preturile practicate pentru acest serviciu medical. Tocmai de aceea, in tabelul de mai jos iti vom prezenta care sunt tarifele precise, pentru a sti care este suma pe care trebuie sa o pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Katimed
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Personal amabil
 • Profesionalism si seriozitate
 • Amenajare placuta
 • Curatenie impecabila
 • Aparatura moderna
 • Echipamente performante
 • Rezultate excelente
 • Atitudine pozitiva
 • Nivel ridicat confort
MedLife
120 Ron
 • Pret Consultatie 120 Ron
 • Atitudine prietenoasa
 • Amabilitate si profesionalism
 • Atmosfera primitoare
 • Aparatul si echipamente performante
 • Act medical ireprosabil
 • Nerespectarea programarilor
Clinica Sf. Andrei
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Personal implicat si empatic
 • Atentie la detalii
 • Echipamente performante
 • Diagnostic corect
 • Plan personalizat de tratament
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 3 clinici medicale specializate in nefrologie in Piatra Neamt

Ai fost de curand la medicul de familie si ai primit recomandarea de a merge la cabinetul de nefrologie in Piatra Neamt pentru a beneficia de investigatii mult mai amanuntite? Atunci te incurajam sa tii contul de sfatul medicului si sa efectuezi toate analizele necesare, astfel incat sa primesti un diagnostic corect si sa afli care este solutia catre care iti poti indrepta atentia. Pentru ca vrem sa fii la curent cu cele mai noi informatii, in cele ce urmeaza ti-am pregatit un top trei al celor mai apreciate unitati medicale din orasul tau:

1. Katimed

Centrul medical Katimed din Piatra Neamt desfasoara o activitate multidisciplinara, asigurand si servicii de nefrologie la standarde ridicate. In cadrul acestei sectii isi desfasoara activitatea o echipa medicala bine pregatita care are la dispozitie o aparatura moderna, special conceputa pentru efectuarea tuturor investigatiilor necesare. Principalul scop al acestora este de a obtine un diagnostic corect, indiferent cat de complexa este afectiunea de care pacientul sufera, diagnostic pe baza caruia se stabileste si un plan de tratament. Printre investigatiile care se desfasoara se numara si: ecografia abdominala, cistoscopia, urografia, analize de laborator si uro CT.

Pretul pentru o consultatie de nefrologie este de 250 lei.

Personalul amabil, profesionist si serios, locul placut amenajat si curatenia impecabila sunt principalele motive enuntate in cadrul recenziilor pentru care pacientii continua sa revina la serviciile acestei clinici. Avand in vedere ca este dotata cu aparaturi moderne si echipamente performante, rezultatele obtinute sunt excelente, iar actul medical desfasurat este unul ireprosabil. De asemenea, atitudinea medicilor este una pozitiva, optimista si prietenoasa, ceea ce contribuie semnificativ la asigurarea unei stari de confort atat psihice, cat si fizice pentru pacienti. 

Vezi parerile pacientilor despre Katimed
Vezi Pareri

2. MedLife

O alta clinica din Piatra Neamt la care iti recomandam sa mergi este centrul MedLife, specializata in activitati multidisciplinare, printre care se numara si nefrologia. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Cornelia Grosu, medic specialist si competent in desfasurarea dializei. Datorita faptului ca are la dispozitie aparaturi de ultima generatie, actul medical desfasurat este unul corect si adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. In seria sa de atributii intra: consultatia de specialitate, controlul, investigatii diagnostice, elaborarea unui plan de tratament, identificarea unor solutii personalizate, eliberarea retetelor medicale.

Pretul pentru o consultatie de nefrologie este de 120 lei, iar controlul este de 80 lei.

In cele peste o suta de recenzii postate in mediul online, pacientii se declara multumiti de actul medical, dar si de atitudinea prietenoasa a medicilor. Echipa da dovada de amabilitate, profesionalism si empatie, ceea ce contribuie semnificativ la desfasurarea unei atmosfere primitoare. Pentru ca are la dispozitie aparaturi si echipamente performante, personalul reuseste sa contureze un act medical ireprosabil. Cu toate acestea, au fost sesizate nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor. 

3. Clinica Sf. Andrei

Clinica Sf. Andrei, ultima, dar nu cea din urma, este o alta optiune pe care o poti lua in considerare daca locuiesti in Piatra Neamt si vrei sa beneficiezi de o consultatie de nefrologie. In cadrul acestui departament medical isi desfasoara activitatea dr. Mugurel Apetrii, medic primar sef lucrari UMF Iasi, cu experienta vasta in domeniu. Avand competenta de a manevra cu profesionalism aparaturile si echipamentele moderne din cadrul acestei sectii medicale, medicul primar reuseste sa obtina rezultate precise, sa stabileasca un diagnostic corect pentru fiecare pacient in parte indiferent cat de complexa este problema de care sufera, dar si sa elaboreze un plan personalizat de tratament.

Pretul pentru o consultatie este de 250 lei, iar un control este de 125 lei.

Unitatea medicala a primit o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor, multumita actului medical desfasurat de personalul implicat, empatic si atent la detalii. Pentru ca medicii au la dispozitie echipamente performante, diagnosticul stabilit este unul corect, iar planul de tratament elaborat este personalizat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie, iar personalul de la receptie nu este suficient de implicat. 

Concluzii

Indemnat de medicul de familie, ai luat hotararea de a merge la un cabinet de nefrologie din Piatra Neamt pentru a beneficia de investigatii precise? Daca da, dar nu stii la care unitate medicala sa apelezi, iti recomandam sa iei in considerare cele trei clinici amintite mai sus, in cadrul carora isi desfasoara activitatea medici cu o buna pregatire si o experienta vasta.