Meniu

Nefrologie Ploiesti

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Pacientii cu hipertensiune arteriala, diabet, insuficienta renala, calculi renali primesc recomandarea de a se prezenta la un medic specialist in nefrologie din Ploiesti, pentru investigatii si tratament, astfel incat sa-si mentina sanatatea rinichilor la un nivel optim. 

In acest articol, te ajutam sa identifici un astfel de specialist in orasul tau. Iti spunem doar atat, pentru inceput: in Ploiesti sunt mai multi medici nefrologi cu experienta la care te poti programa, unii dintre ei activand atat in sectorul medical privat, cat si in cel de stat. 

Cat costa o consultatie de nefrologie in Ploiesti

Pretul pentru o consultatie de nefrologie variaza usor in Ploiesti. In unele dintre clinici ai chiar avantajul de a beneficia in mod gratuit de un consult, avand in vedere ca medicii respectivi sunt in contract cu Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Prahova. Asadar, in tabelul de mai jos poti vizualiza preturile practicate in cabinetele de nefrologie din municipiu.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
NephroCare
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Cabinet de nefrologie
 • 5 medici primari si specialisti nefrologi
 • Centru modern de dializa
 • Aparatura moderna
 • Servicii decontate de CAS
 • Medicii colaboreaza cu colegi din intreaga lume
MedComplet
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic nefrolog cu experienta
 • Ecografie renala
 • Serviciu de asistenta medicala la domiciliu
 • Tratamente personalizate
 • Aparatura performanta
 • Nu se respecta programarile
DiaNutriLife Medica
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Medic nefrolog cu experienta
 • Consultatii de nefrologie decontate de CAS
 • Ecografii si analize medicale
 • Materiale si echipamente moderne
 • Buna comunicare medic-pacient
 • Nu se respecta orele de programare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge la nefrologie in Ploiesti?

Pentru consultatii de nefrologie in municipiul Ploiesti, poti sa ai in vedere trei clinici private. Iata care sunt acestea, ce servicii ofera si ce medici nefrologi sunt prezenti in respectivele cabinete!

1. Fresenius NephroCare

La cabinetul de nefrologie de la Centrul de Dializa si Nefrologie Fresenius NephroCare din Ploiesti sunt cinci medici primari si specialisti cu experienta. Printre acesti profesionisti se numara dr. Sabina Grigorescu (medic sef)  si dr. Fauzi Mohamed Sunalla. Fresenius Medical Care este lider mondial in furnizarea de servicii si produse pentru pacientii diagnosticati cu insuficienta renala cronica. NephroCare este o companie a acestui grup, ce are centre in peste 40 de tari. Clinica din Ploiesti ofera atat servicii de dializa, cat si de nefrologie, programul cabinetului de nefrologie fiind in fiecare zi lucratoare a saptamanii. Pentru servicii precum hemodializa conventionala, dializa peritoneala, dializa peritoneala automata si hemodiafiltrare intermitenta online, tarifele sunt decontate de sistemul social de asigurari de sanatate.

Tariful unei consultatii de nefrologie este de 250 de lei. 

Pacientii vorbesc despre aceasta clinica in termeni apreciativi pe internet. Ei spun ca in centrul de dializa sunt conditii si echipamente la standarde europene, fiind un etalon pentru serviciile medicale din Ploiesti. Doctorii din aceasta locatie sunt si ei laudati pentru profesionalism, comunicarea eficienta si pentru implicarea cu care isi fac meseria. 

Vezi parerile pacientilor despre Fresenius NephroCare
Vezi Pareri

2. MedComplet

Servicii de nefrologie sunt furnizate, in Ploiesti, si la MedComplet, unde sunt asteptati si pacienti cu diabet zaharat, boli autoimune sau hipertensiune, boli care le pot afecta rinichii. In cadrul consultatiei din cabinetul de nefrologie, medicul poate detecta semne ale scaderii functiei rinichilor si propune un plan personalizat de tratament sau investigatii suplimentare, cum ar fi ecografia. Medicul din acest cabinet este dr. Calin Dengel, medic specialist nefrologie ce are competenta in ultrasonografie generala.

Pretul consultatiei de nefrologie este de 200 de lei.

Serviciile MedComplet sunt apreciate de pacientii din Ploiesti, in general. Cei mai multi dintre cei care au postat o recenzie in mediul online sustin ca medicii sunt atenti la detalii si profesionisti, iar personalul auxiliar este amabil. In schimb, sunt persoane care sustin ca nu se respecta orele de programare si ca, din aceasta cauza, timpul de asteptare este mare.

3. DiaNutriLife Medica 

Dr. Ecaterina Sandulescu, medic primar nefrologie la aceasta clinica din Ploiesti, are o bogata experienta in tratarea pacientului renal. Mai mult, consultatiile pot fi gratuite in acest cabinet, pe baza contractului cu CJAS Prahova. Medicul activeaza si la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti, unde este medic coodonator al departamentului de hemodializa. Pe langa cabinetul de nefrologie, in aceasta clinica mai functioneaza si alte specialitati medicale utile pacientilor din Prahova: diabetologie, gastroenterologie, neurologie, ecografie, psihologie, analize medicale.

Pretul unei consultatii de nefrologie este de 200 de lei. 

Pentru ca au fost multumiti de comunicarea cu medicii si de profesionalismul acestora, pacientii din Ploiesti recomanda clinica pentru consultatii de: diabet, nefrologie, nutritie, gastroenterologie si pentru examinarile ecografice. Se mai precizeaza in review-uri ca exista o buna comunicare intre medic si pacient, dar si ca nu se respecta intotdeauna orele de programare. 

Concluziile noastre

Daca suferi de probleme renale sau de afectiuni ale aparatului urinar, stii poate deja ca trebuie sa te adresezi unui medic specializat in nefrologie, in Ploiesti fiind mai multi profesionisti cu experienta in acest domeniu.

In cabinetele de nefrologie din municipiu sunt puse la dispozitie consultatii si investigatii, care ajuta atat la diagnosticare, cat si la monitorizarea afectiunilor din aceasta sfera. Nu ezita sa mergi la medic daca suspectezi ca ai o problema la rinichi sau daca ai fost diagnosticat cu alte boli sistemice care pot deteriora functia acestui organ.