Meniu

Nefrologie Resita

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Dificultatile de concentrare, oboseala, scaderea poftei de mancare, inflamatiile care apar la nivelul mainilor, picioarelor sau gleznelor sunt cateva dintre simptomele care pot anunta prezenta unor afectiuni renale, situatii in care iti recomandam sa apelezi cu incredere la cabinetul de nefrologie din Resita. Bolile de rinichi pot fi de-a dreptul periculoase pentru intreaga sanatate a organismului, situatie in care cel mai bine ar fi sa apelezi la ajutorul unui specialist pentru a primi un tratament personalizat, dar si pentru a invata cum sa previi aparitia lor. Asigura-te ca iti reglezi stilul alimentar si ca excluzi mezelurile, produsele afumate, bauturile carbogazoase etc. care pot avea un impact de-a dreptul negativ pentru sanatatea rinichilor tai.

Daca si tu locuiesti in Resita, dar nu stii exact la care unitate medicala ar trebui sa mergi pentru a primi ajutorul necesar, iti recomandam sa citesti in continuare pana la final pentru a descoperi care este clinica pe care te incurajam sa o iei in considerare. Afla cat de bine pregatiti sunt medicii din cadrul sau, dar si cat de performante sunt aparaturile folosite pentru o diagnosticare corecta.

Care este pretul unei consultatii de nefrologie in Resita?

La fel ca in cazul oricarei consultatii, si pretul celei de nefrologie in Resita este influentat de renumele clinicii, dar si de competenta cadrelor medicale. Pentru a sti exact care este pretul pe care il vei plati, ti-am pregatit mai jos un tabel cu informatii precise despre unitatea medicala din orasul tau:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Vestmed
Clinica-Verificata
280 Ron
  • Pret Consultatie 280 Ron
  • Atmosfera primitoare
  • Curatenie impecabila
  • Amabilitate si implicare
  • Profesionalism si competenta
  • Investigatii precise
  • Diagnosticare corecta
  • Tratament personalizat
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de nefrologie in Resita? 

Daca ai ajuns la concluzia ca cel mai bine ar fi sa mergi la o consultatie de nefrologie in Resita la un cabinet de specialitate, iti recomandam sa te informezi cu atentie pentru a descoperi cat de bine pregatiti sunt medicii, dar si cat de bine echipata este clinica. Din fericire, in cele ce urmeaza, iti vom afisa o scurta descriere, dar cuprinzatoare a acesteia:

Vestmed

Vestmed este o clinica privata multidisciplinara din Resita catre care iti poti indrepta atentia daca te confrunti cu afectiuni nefrologice si esti in cautarea unui medic specialist. In cadrul departamentului isi desfasoara activitatea dr. Alexandru Lazar Chisavu, medic primar, cu o buna pregatire in domeniu. Acesta are competenta de a efectua urmatoarele servicii: consultatie de specialitate, consultatie de control, ecografie renala, diagnosticare corecta, elaborarea unui plan eficient de tratament, eliberarea retetelor medicale. Avand la dispozitie aparaturi si echipamente performante, medicul reuseste sa indeplineasca un act medical ireprosabil, atent personalizat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte.

Pretul pentru o consultatie de nefrologie este de 280 lei.

Vestmed este o unitate medicala multidisciplinara din Resita apreciata de aproape toti pacientii care i-au pasit pragul, acest lucru fiind dovedit in cadrul celor peste o suta de recenzii pozitive publicate in mediul online. Atmosfera este primitoare, curatenia desavarsita, personalul de la receptie da dovada de amabilitate si implicare, iar personalul medical raspunde prompt tuturor necesitatilor pacientilor. Investigatiile sunt efectuate cu precizie, multumita dotarilor moderne, diagnosticarea este corecta, iar tratamentul pacientilor este prioritizat. 

Vezi parerile pacientilor despre Vestmed
Vezi Pareri

Concluzii

Daca si tu te confrunzi cu afectiuni nefrologice si esti in cautarea unui medic din Resita care sa iti acorde ajutorul de care ai nevoie, clinica pe care ti-am prezentat o mai sus este exact ce ai nevoie. Fa-ti programare pentru consultatie de specialitate si afla daca suferi sau esti predispus la manifestarea afectiunilor renale, dar si cum poti sa le previi.