Meniu

Nefrologie Satu Mare

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Daca trebuie sa te prezinti la o consultatie de nefrologie in Satu Mare, in mediul privat de sanatate, probabil nu cunosti exact aceasta piata, mai ales daca nu ai mai avut de a face cu ea pana acum. In acest articol iti facem cunostinta cu o clinica apreciata de pacienti pentru activitatea medicala si pentru buna organizare si care pune la dispozitie servicii de nefrologie.

Nu doar persoanele cu simptome specifice trebuie sa apeleze la un nefrolog (dureri lombare, modificari ale cantitatii de urina, umflaturi, oboseala, niveluri crescute de creatinina sau uree in sange), ci si cele care au istoric familial de boli renale. Afla din acest articol la ce unitate medicala privata sa te programezi in Satu Mare pentru consultatii si investigatii de nefrologie. 

Ce tarife au serviciile de nefrologie din Satu Mare

Pretul serviciilor de nefrologie din Satu Mare pot fi vizualizate in tabelul de mai jos!

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Check Med
Clinica-Verificata
150 Ron
  • Pret Consultatie 150 Ron
  • 9 specialitati medicale
  • Medic primar nefrolog cu experienta
  • Mediu curat si primitor
  • Aparatura moderna
  • Personal amabil la receptie
  • Buna comunicare medic-pacient
  • Buna organizare a activitatii
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinica privata cu servicii de nefrologie in Satu Mare

In continuare, iti prezentam o clinica din Satu Mare care se bucura de multa apreciere in randul pacientilor si care ofera si servicii de nefrologie, la standarde inalte de calitate.

Centrul Check Med

Centrul Check Med este un nume important pe piata serviciilor de nefrologie din municipiul  Satu Mare.  In cabinetul de nefrologie, sunt puse la dispozitie numeroase servicii de specialitate: consultatii, controale, ecografii de rinichi, administrare de medicamente, testarea glicemiei, interpretare analize RMN, CT, RX si ecografice, masurarea tensiunii arteriale. Aceste servicii sunt asigurate de dr. Mariana Ciorba-Pop, medic primar nefrologie. Din 2015, acest medic activeaza si la Compartimentul de Nefrologie al Spitalului Judetean de Urgenta din Satu Mare. Medicul a absolvit Facultatea de Medicina a UMF „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca, iar din 2020 este medic primar nefrolog. La Centrul Check Med sunt noua specialitati medicale, printre ele aflandu-se si: pediatrie, pneumologie, gastroenterologie, medicina interna, oncologie.

Consultatia de nefrologie costa 150 de lei la Check Med Satu Mare, iar o ecografie de rinichi si de organe anexe costa tot 150 de lei. 

Acest centru medical este foarte bine vazut in randul pacientilor si apartinatorilor, din mai multe motive. In primul rand, oamenii spun ca activitatea medicala este centrata pe nevoile lor, dispunand de medici de exceptie, de numeroase specialitati medicale, de un mediu curat si primitor si de personal amabil si empatic la receptie. Cuvintele de apreciere nu mai contenesc in mediul online, cu privire la profesionalismul si implicarea cadrelor medicale in rezolvarea problemelor de sanatate ale satmarenilor. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Check Med
Vezi Pareri

Concluziile noastre

Chiar daca nu sunt numeroase serviciile private de nefrologie in Satu Mare, in clinica in care acestea sunt puse la dispozitie, oamenii au trait experiente pozitive, exprimate in recenzii incarcate de recunostinta la adresa medicilor si a intregului personal.

Satmarenii spun despre medicii de aici ca sunt devotati meseriei si cu empatie fata de fiecare pacient, iar ca aparatura medicala moderna. Aceste doua avantaje sunt excelente pentru tratarea pacientilor cu afectiuni nefrologice, acute sau cronice.