Meniu

Nefrologie Sibiu

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Ai fost diagnosticat cu pietre la rinichi, tulburari ale metabolismului mineralelor sau insuficienta renala acuta si cronica, asa ca vrei sa gasesti un medic nefrolog in Sibiu care sa te trateze in mod corespunzator? Tulburarile rinichilor pot duce la aparitia mai multor afectiuni, printre care se numara si hipertensiunea arteriala. Tocmai de aceea, medicul de specialitate isi intreaba pacientul daca se confrunta cu probleme ale aparatului urinar atunci cand sufera de o hipertensiune incontrolabila. De asemenea, deficitul de vitamina D poate proveni tot din cauza unei slabe functionari a rinichilor, ceea ce ar trebui investigat cat mai curand, inainte ca afectiunea sa declanseze in corp si alte probleme de sanatate.

Daca locuiesti in Sibiu si nu stii exact care este clinica de nefrologie la care sa apelezi, te incurajam sa citesti in continuare pentru a afla mai multe detalii despre fiecare unitate medicala in parte. Stim cat de important este pentru tine sa apelezi la un medic competent si cu o buna pregatire in domeniu, tocmai de aceea, in randurile de mai jos, ti-am prezentat unele dintre cele mai frecventate clinici din orasul tau.

Cat costa o consultatie de nefrologie in Sibiu?

Daca ai luat hotararea de a apela la o clinica de nefrologie din Sibiu, dar nu stii exact care sunt preturile practicate, te incurajam sa parcurgi tabelul de mai jos in care iti vom afisa toate tarifele actualizate. Iata, de asemenea, care sunt si denumirile clinicilor la care te incurajam sa mergi:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Diaverum
Clinica-Verificata
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Activitate ireprosabila
 • Servicii de calitate
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Diagnostic corect
 • Atmosfera primitoare
 • Clinica moderna
 • Atitudine pozitiva
Gineko Pro
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Act medical ireprosabil
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Investigatii precise
 • Diagnosticare corecta
 • Plan personalizat de tratament
 • Atmosfera primitoare
 • Clinica moderna
 • Nerespectarea programarilor
Clinica Misan Med
210 Ron
 • Pret Consultatie 210 Ron
 • Servicii de calitate
 • Aparaturi de ultima generatie
 • Diagnostic corect
 • Plan personalizat de tratament
 • Rezultate excelente
 • Atmosfera primitoare
RMN Diagnostica
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Interactiune medic-pacient excelenta
 • Diagnosticare corecta
 • Aparatura de ultima generatie
 • Investigatii precise
 • Medici amabili
 • Implicare si empatie
 • Atmosfera placuta
Clinica Carpe Diem
270 Ron
 • Pret Consultatie 270 Ron
 • Implicare si empatie
 • Profesionalism si buna pregatire
 • Interactiune medic-pacient excelenta
 • Diagnostic corect
 • Aparaturi moderne
 • Investigatii precise
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in nefrologie in Sibiu

Afectiunile renale pot degenera in complicatii de-a dreptul severe daca nu sunt tratate la timp, tocmai de aceea, te incurajam sa apelezi la ajutorul unui medic nefrolog din Sibiu atunci cand te confrunti cu simptome specifice, cum ar fi: nevoia constanta de a urina, durere la urinare, prezenta sangelui in urina, senzatie constanta si permanenta de oboseala in corp, hipertensiune arteriala incontrolabila. Din fericire, in orasul tau exista o multime de medici cu o buna pregatire in domeniu care te pot trata corect in functie de patologiile de care suferi. Citeste in continuare si afla care sunt acestia:

1. Diaverum

Diaverum, centrul de dializa si nefrologie din Sibiu, este optiunea catre care multi dintre pacienti isi indreapta atentia pentru a beneficia de un ajutor de specialitate din partea medicului de specialitate. Echipa este formata din: dr. Daniela Moro, medic sef, Gabriela Bothazan, asistent sef, dr. Sorin Ioan Mitea, dr. Andreea Maria Terec, dr. Doru Bogdan Goina si dr. Catalin Ungureanu, medici specialisti. Unitatea medicala este echipata cu aparaturi de ultima generatie, printre care se numara si cele 35 de aparate de dializa. Pacientii care apeleaza la aceasta unitate medicala au sansa de a beneficia de urmatoarele tratamente: hemodializa, dializa peritoneala, tratarea pacientilor cu HIV, cu hepatita B si C.

Pretul pentru o consultatie de nefrologie este de 300 lei.

Unitatea medicala a primit o multime de aprecieri din partea pacientilor, acestia fiind multumiti de activitatea ireprosabila a medicilor, dar si de serviciile calitative de care au beneficiat. Multumita aparaturilor de ultima generatie care se afla in dotarile unitatii medicale, fiecare pacient are posibilitatea de a obtine un diagnostic corect, dar si de a se trata in mod corespunzator. Atmosfera este primitoare, clinica moderna, iar atitudinea medicilor este intotdeauna pozitiva. 

Vezi parerile pacientilor despre Diaverum
Vezi Pareri

2. Gineko Pro

Gineko Pro este o unitate medicala multidisciplinara din Sibiu pe care multi pacienti cu afectiuni nefrologice o iau in considerare, datorita serviciilor de inalta calitate de care beneficiaza. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Mirela Popa, medic cu o buna pregatire in diagnosticarea corecta si tratarea eficienta a fiecarui pacient in parte. Printre serviciile pe care le ofera se numara si: consiliere nutritionala pentru pacientii cu boala cronica de rinichi, depistarea precoce a tumorilor rinichiului si cailor urinare, diagnosticul si tratamentul colicii renale, diagnosticul si tratamentul infectiilor urinare (cistite, pielocistite, pielonefrite, prostatite), diagnosticul si tratamentul sindromului edematos de etiologie renala de etiologie renala, stabilirea etiologiei hipertensiunii arteriale, supravegherea pacientilor cu boala cronica de rinichi, urmarirea pacientilor in predializa.

Pretul pentru o consultatie de nefrologie este de 250 lei.

Majoritatea pacientilor care au apelat la serviciile acestei unitati medicale sunt multumiti, acestia avand parte de un act medical ireprosabil. Pentru ca unitatea medicala este echipata cu aparaturi de ultima generatie, investigatiile efectuate sunt precise, diagnosticarea corecta, iar planul de tratament elaborat este unul adaptat in functie de fiecare pacient in parte. De asemenea, atmosfera este primitoare, iar clinica moderna. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie. 

3. Clinica Misan Med

O alta varianta catre care iti poti indrepta atentia in Sibiu este clinica Misan Med, o unitate medicala cu activitate multidisciplinara, care se adreseaza si pacientilor cu probleme nefrologice.  In cadrul acestui departament medical isi desfasoara activitatea dr. Elena Agapi, medic specialist cu o buna pregatire in domeniu si cu experienta vasta, dobandita de-a lungul anilor de practica si de munca in unitati spitalicesti renumite. Printre afectiunile pe care le poate trata se numara si: insuficienta renala acuta, hematurie, litiaza renala, infectii urinare, insuficienta renala cronica etc. Pentru depistarea problemelor de sanatate, medicul are competenta de a efectua ecografii la nivelul aparatului renal, astfel incat diagnosticul stabilit sa fie unul corect.

Pretul pentru o consultatie de nefrologie este de 210 lei.

Unitatea medicala este puternic frecventata de pacienti, dovada stand in cele peste trei sute de recenzii postate in mediul online, prin intermediul carora majoritatea si-au exprimat multumirea pentru serviciile de care au beneficiat. Avand la dispozitie aparaturi de ultima generatie, medicul specialist are competenta de a stabili un diagnostic corect, dar si de a elabora un plan personalizat de tratament. In plus, rezultatele obtinute sunt excelente, iar atmosfera primitoare.

4. RMN Diagnostica

RMN Diagnostica este o unitate medicala multidisciplinara din Sibiu care are ca prioritate diagnosticarea corecta a pacientilor cu diverse probleme, printre care se numara si cele nefrologice, indiferent de complexitatea lor. In cadrul acestui departament medical isi desfasoara activitatea dr. Elena Romfilia Teodor, medic specialist, competenta in tratarea urmatoarelor patologii: boala renala cronica, sange in urina, pietre la rinichi, hipertensiune arteriala, boli renale acute etc. Printre investigatiile pe care le efectueaza se numara si ecografia renovezicala, prin intermediul careia afla concret daca te confrunti cu o afectiune renala sau nu. De asemenea, unitatea medicala este dotata cu aparaturi moderne, astfel incat rezultatele obtinute sa fie ireprosabile.

Pretul pentru o consultatie de nefrologie este de 220 lei.

Centrul medical de diagnostic imagistic din Sibiu a primit o multime de recenzii pozitive din partea pacientilor, acestia declarandu-se multumiti de interactiunea cu medicii. Pentru ca au la dispozitie aparaturi de ultima generatie, investigatiile efectuate sunt precise si diagnosticarea corecta, ceea ce contribuie semnificativ la facilitarea si eficientizarea vindecarii pacientului. De asemenea, cadrele medicale sunt amabile, prietenoase si implicate, asigurand o atmosfera placuta pentru toata lumea. 

5. Clinica Carpe Diem

Clinica Carpe Diem, ultima, dar nu cea din urma, este o unitate medicala din Sibiu cu specific multidisciplinar, in cadrul careia pacientii pot beneficia de consultatii de nefrologie la standarde ridicate.  In aceasta sectie activeaza dr. Elena Agapi, medic primar in nefrologie si medic specialist in medicina interna. Cu o buna pregatire in tratarea pacientilor si o experienta vasta dobandita in unitati medicale de renume, doamna doctor reuseste sa stabileasca un diagnostic corect, dar si un plan eficient de tratament pentru patologiile fiecarui pacient in parte. De asemenea, pentru ca are acces la aparaturi de ultima generatie, investigatiile efectuate sunt precise.

Pretul pentru o consultatie de nefrologie este de 270 lei.

Empatia, implicarea, profesionalismul si buna pregatire in domeniu sunt doar cateva dintre calitatile apreciate de pacienti atunci cand interactioneaza cu personalul medical. Investigatiile efectuate sunt precise, multumita aparaturilor de ultima generatie, ceea ce contribuie semnificativ si la stabilirea unui diagnostic corect. De asemenea, pacientii primesc tratamentul corespunzator in functie de patologiile de care sufera. Din pacate, gestionarea programarilor este deficitara, din cauza numarului ridicat de solicitari. 

Concluzii

A venit momentul sa iti faci o programare la un medic nefrolog din Sibiu si nu stii la cine sa apelezi? Din fericire, informatiile pe care ti le-am prezentat anterior in articol ar trebui sa-ti fie de ajutor, pentru ca ti-am afisat cinci cele mai apreciate clinici din oras in care vei gasi medici cu o buna pregatire si cu o experienta vasta in domeniu.