Meniu

Nefrologie Slatina

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Te-ai confruntat in ultima perioada cu dureri la nivelul aparatului urinar si nu stii daca ar trebui sa te ingrijorezi, iar medicul de familie ti-a recomandat sa mergi la cabinetul de nefrologie din Slatina pentru a afla concret care este problema cu care te confrunti? Atunci cel mai bine ar fi sa ii asculti sfatul si sa iti faci programare intr-un timp cat mai scurt la un astfel de cabinet pentru a efectua investigatiile necesare, dar si pentru a primi tratamentul adecvat in functie de patologiile cu care te confrunti. Nu amana vizita la un medic de specialitate, mai ales daca sesizezi ca simptomele cu care te confrunti incep sa se agraveze de la o zi la alta. 

Daca locuiesti in Slatina si nu stii unde sa mergi pentru a beneficia de investigatiile nefrologice necesare, te incurajam sa citesti pana la final pentru a descoperi care este unitatea medicala din orasul tau pe care ti-o recomandam. Parcurge articolul pana la final si descopera si cat de competente sunt cadrele medicale.

Cat costa o consultatie de nefrologie in Slatina?

Inainte de a te adresa unui cabinet de specialitate care asigura servicii nefrologice in Slatina, cel mai bine ar fi sa te interesezi cu privire la preturile practicate pentru o consultatie. Stim ca sanatatea este nepretuita, insa, cu toate acestea, stim si cat de important este sa fii informat corect cu privire la unitatea medicala la care urmeaza sa mergi. Asadar, in cele ce urmeaza, ti-am pregatit un tabel cu tariful practicat:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Lisimed
Clinica-Verificata
250 Ron
  • Pret Consultatie 250 Ron
  • Personal bine pregatit
  • Empatie si rabdare
  • Aparaturi si echipamente performante
  • Implicare si profesionalism
  • Rezultate excelente
  • Atmosfera primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de nefrologie in Slatina?

Iti e teama ca simptomele pe care le manifesti ar putea sa avanseze tot mai mult, asa ca vrei sa mergi cat mai curand la cabinetul de nefrologie din Slatina? Sanatatea ar trebui sa fie pe primul loc pentru toata lumea, asa ca, pentru a-ti usura procesul de documentare, in continuare iti vom oferi mai multe detalii despre clinica din orasul tau la care urmeaza sa mergi. Iata tot ce trebuie sa stii despre dotari, dar si despre medicii care isi desfasoara activitatea in cadrul sau:

Lisimed

Lisimed este o unitate medicala multidisciplinara din Slatina catre care iti poti indrepta atentia daca suferi de probleme nefrologice. In cadrul acestui departament medical exista dotari de ultima generatie prin intermediul carora medicii pot efectua investigatie de specialitate cu rezultate precise. Echipa medicala este formata din: dr. Ileana Mihailescu, dr. Aurelian Simionescu, medici primari si dr. Tudor Simionescu, medic specialist. Acestia au competenta de a diagnostica si trata corect tulburarile de mictiune, polakiurie, durere lombara si bilaterala, infectii urinare, insuficienta renala.

Pretul pentru o consultatie de nefrologie este de 250 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, Lisimed este o policlinica cu un personal foarte bine pregatit si empatic cu pacientii, care asigura un timp de asteptare scurt si multa rabdare pentru fiecare persoana in parte. Avand peste o suta de recenzii, unitatea medicala este una puternic frecventata in oras, datorita faptului ca este dotata cu aparaturi si echipamente performante, dar si pentru ca dispune de echipe medicale implicate si profesioniste. Rezultatele obtinute sunt intotdeauna excelente, iar atmosfera primitoare. 

Vezi parerile pacientilor despre Lisimed
Vezi Pareri

Concluzii

Daca locuiesti in Slatina si esti in cautarea unui cabinet de nefrologie din oras la care sa apelezi cu incredere, noi avem solutia. In cele de mai sus ti-am pregatit o unitate medicala puternic frecventata, datorita rezultatelor ireprosabile obtinute, dar si datorita empatiei de care cadrele medicale dau dovada la fiecare interactiune cu pacientii. Nu mai sta pe ganduri si fa-ti programare cat mai curand la aceasta unitate medicala pentru a afla cat mai multe informatii despre starea de sanatate a rinichilor tai.