Meniu

Nefrologie Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Infectiile renale, guta, tumorile, insuficienta renala si bolile chistice ale rinichiului sunt doar cateva dintre afectiunile pe care le poti trata in cadrul cabinetului de nefrologie din Suceava. Cu toate ca urologia si nefrologia sunt domenii medicale care vizeaza sanatatea rinichilor, nefrologia se preocupa mai mult cu tratarea afectiunilor cronice, medici avand o mai buna pregatire. Asa ca, daca te confrunti cu una sau mai multe dintre patologiile amintite anterior, cel mai bine ar fi sa te adresezi medicului specialist in acest domeniu pentru o tratare mai eficienta si pentru obtinerea rezultatelor dorite. 

Locuitorii din Suceava au posibilitatea de a apela la trei unitati medicale din oras cu aceasta specialitate, beneficiind de un plan de tratament corect elaborat, dar si de ingrijiri medicale personalizate. Parcurge articolul pana la final si afla cat de bine pregatit sunt medicii din orasul tau, dar si cat de bine echipate sunt clinicile.

Cat costa o consultatie de nefrologie in Suceava?

Atunci cand vine vorba de sanatate, pretul ar trebui sa fie cea mai mica grija, insa stim cat de important este sa fii informat cu privire la tarifele practicate pentru o consultatie de nefrologie in Suceava. Tocmai de aceea, in cele ce urmeaza ti-am pregatit un tabel cu toate tarifele actualizate din oras pentru a sti care este bugetul orientativ pe care sa il pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Clinica ICD
Clinica-Verificata
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Amabilitate si seriozitate
 • Profesionalism
 • Buna pregatire
 • Experienta vasta
 • Medic primar nefrologie
 • Diagnostic corect
 • Tratament eficient
 • Atmosfera primitoare
 • Rezultate excelente
Nephrocare
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de inalta calitate
 • Aparaturi si echipamente performante
 • Diagnosticare corecta
 • Plan de tratament adaptat
 • Atmosfera primitoare
Regina Maria
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Nivel ridicat de implicare
 • Echipamente si aparaturi moderne
 • Act medical fara greseala
 • Diagnostic corect
 • Tratament adaptat
 • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top trei clinici specializate in nefrologie in Suceava

Punctul de plecare al unui diagnostic corect obtinut la timp este cel realizat printr-o consultatie de nefrologie in Suceava la un medic cu o buna pregatire in domeniu. Atat investigatiile, cat si interpretarea rezultatelor acestora intra in atributiile medicului specialist, toate acestea avand ca scop obtinerea unui verdict clar cu privire la starea de sanatate a rinichilor. Mai departe, iti vom prezenta cele trei unitati medicale din orasul tau la care poti merge cu incredere pentru a-i comunica medicului simptomele cu care te-ai confruntat in ultima vreme.

1. Clinica ICD

Clinica ICD este o unitate medicala multidisciplinara din Suceava catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa beneficiezi de o consultatie de nefrologie la o calitate superioara. Departamentul este coordonat de dr. Adrian Botezan, medic primar cu o experienta vasta in domeniu, capabil sa trateze atat adulti, cat si copii. In paralel, acesta activeaza si in cadrul Spitalului Judetean de Urgenta „Sfantul Ioan cel Nou” din Suceava cu specializarea in medicina interna si nefrologie. De asemenea, are competenta de a trata infectii urinare, litiaza renala, guta, insuficienta renala, boli chistice, tumori, stabilind diagnosticul corect prin intermediul aparaturilor de ultima generatie din cadrul clinicii. In atributiile sale intra si sarcina de a elabora un plan adecvat de tratament, prioritizand insanatosirea pacientului.

Pretul pentru o consultatie de nefrologie este de 220 lei.

Aproape toate recenziile postate in mediul online pentru aceasta unitate medicala sunt pozitive, multumita faptului ca pacientii au fost tratati cu amabilitate, seriozitate si profesionalism. Personalul medical da dovada de o buna pregatire si o experienta vata in domeniu, departamentul de nefrologie fiind reprezentat de un medic primar, care are competenta de a stabili un diagnostic corect, dar si un tratament corespunzator. De asemenea, atmosfera este primitoare si prietenoasa, iar rezultatele obtinute sunt excelente. 

Vezi parerile pacientilor despre Clinica ICD
Vezi Pareri

2. Fresenius Nephrocare

Fresenius Nephrocare este un centru de dializa din Suceava specializat, de asemenea, si in nefrologie care acorda tuturor pacientilor cu afectiuni renale posibilitatea de a se trata intr-o clinica de specialitate. In cadrul acestui departament, isi desfasoara activitatea dr. Roxana Asiminei, medic sef, alaturi de Andrei Mircea Pascovici, care este asistent sef. Cei doi au competenta de a efectua un act medical ireprosabil si de a trata cat mai eficient pacientii care se confrunta cu afectiuni renale, asigurandu-le ingrijiri medicale personalizate. Datorita faptului ca au la dispozitie aparaturi de ultima generatie, rezultatele obtinute in urma actului medical sunt excelente.

Pretul pentru o consultatie de nefrologie este de 250 lei.

Toti cei care au apelat la serviciile acestui centru de dializa s-au declarat multumiti, avand in vedere faptul ca au beneficiat de servicii de inalta calitate. Pentru ca medicii au la dispozitie aparaturi si echipamente performante, diagnosticarea pacientilor decurge ireprosabil, iar planul de tratament este unul adaptat in functie de necesitatile fiecaruia. De asemenea, atmosfera este primitoare, astfel incat fiecare pacient sa se simta confortabil. 

3. Regina Maria

Regina Maria este o retea de sanatate care are sedii raspandite in mai multe orase din tara, printre care se numara si Suceava, unde pacientii pot merge pentru a beneficia de o consultatie de nefrologie la standarde ridicate. In cadrul acestui departament isi desfasoara activitatea dr. Roxana Asiminei, medic specialist, cu o buna pregatire in diagnosticarea corecta si in tratarea personalizata a afectiunilor renale. Pentru ca are la dispozitie echipamente performante, actul medical desfasurat este unul corect, iar rezultatele obtinute sunt pe masura asteptarilor.

Pretul pentru o consultatie de nefrologie este de 250 lei.

Clinica medicala a obtinut peste o suta de recenzii din partea pacientilor, majoritatea dintre acestia fiind multumiti de personalul medical si de nivelul sau ridicat de implicare. Echipamentele si aparaturile folosite sunt de ultima generatie, ceea ce determina desfasurarea unui act medical fara nicio greseala. Astfel, medicul specialist are posibilitatea de a stabili un diagnostic corect, dar si un tratament adaptat in functie de patologiile pacientilor. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie, din cauza numarului ridicat de solicitari. 

Concluzii

Daca si tu ai observat ca in ultima vreme te confrunti cu un disconfort la nivelul aparatului urinar, cel mai bine ar fi sa te adresezi medicului nefrolog din Suceava pentru a afla concret care este problema de care suferi, dar si pentru a primi indicatiile necesare pentru o vindecare rapida. Stim cat de important este pentru tine sa apelezi la un medic bine pregatit, asa ca iti recomandam sa iei in considerare cele trei unitati medicale prezentate anterior in articol unde vei primi ingrijirile medicale necesare.