Meniu

Nefrologie Targoviste

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Bolile renale netratate la timp pot duce la aparitia unor probleme extrem de severe de sanatate, asa ca, pentru a evita sa ajungi intr-o astfel de situatie, iti recomandam sa apelezi la cabinetul medicului nefrolog din Targoviste cat mai curand posibil. Multi pacienti aleg sa ignore debutul simptomelor unor potentiale probleme renale, ajungand mult prea tarziu la cabinetul medicului specialist. In momentul in care afectiunea avanseaza, optiunile de tratament se limiteaza tot mai mult. Sfatul medicilor este ca, atat persoanele sanatoase, cat si cele predispuse genetic la manifestarea afectiunilor renale, sa faca toate analizele si controalele necesare de rutina pentru a preveni aparitia unor patologii severe cu sanse minime de vindecare.

Daca si tu locuiesti in Targoviste si nu stii la care clinica sa apelezi, te incurajam sa citesti in continuare, pentru ca, in cele ce urmeaza, vei descoperi o unitate medicala bine pregatita la tine in oras pe care o poti lua in considerare cu incredere. Parcurge articolul pana la final si fii la curent cu toate informatiile necesare.

Cat costa o consultatie de nefrologie in Targoviste?

Inainte de a merge la o clinica de nefrologie din Targoviste, cel mai bine este sa te informezi cu privire la preturile practicate pentru o consultatie de specialitate, astfel incat sa stii care este bugetul pe care ar trebui sa il pregatesti. Pentru ca vrem sa ai parte de o informatie actualizata, ti-am pregatit tabelul de mai jos cu tariful practicat:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
NephroCare
Clinica-Verificata
200 Ron
  • Pret Consultatie 200 Ron
  • Personal bine educat
  • Seriozitate si buna pregatire
  • Servicii excelente
  • Aparaturi moderne
  • Diagnostic corect
  • Plan personalizat de tratament
  • Atmosfera primitoare
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti merge pentru o consultatie de nefrologie in Targoviste?

Asa cum ti-am promis mai sus, in cele ce urmeaza iti vom prezenta toate informatiile pe care trebuie sa le stii in legatura cu unitatea medicala din Targoviste unde se efectueaza consultatii de nefrologie. Citeste pana la final si afla cat de bine pregatite sunt cadrele medicale, dar si cat de multumiti au fost ceilalti pacienti care au interactionat cu acestea:

Fresenius NephroCare

Fresenius NephroCare este un centru de dializa si nefrologie din Targoviste catre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca tu sau persoanele dragi tie se confrunta cu afectiuni severe ale rinichilor. In cadrul unitatii medicale isi desfasoara activitatea dr. Adrian Ghenu, medic sef si Sorina Matei, asistent sef, cu o experienta vasta in domeniu. Avand la dispozitie echipamente si aparaturi de ultima generatie, investigatiile efectuate sunt precise, diagnosticarea pacientilor este una corecta si rapida, iar planul de tratament elaborat este personalizat in functie de necesitatile fiecaruia. 

Pretul pentru o consultatie de nefrologie este de 250 lei.

Personalul este bine educat, serios, bine pregatit, avand competenta de a asigura servicii excelente. Acesta da dovada de amabilitate si profesionalism, avand acces la aparaturi si echipamente de inalta performanta. Prin intermediul dotarilor moderne, fiecare pacient are posibilitatea de a beneficia de un diagnostic corect, dar si de un plan personalizat de tratament. Rezultatele obtinute sunt excelente, iar atmosfera primitoare pentru fiecare in parte.

Vezi parerile pacientilor despre Fresenius NephroCare
Vezi Pareri

Concluzii

Daca ai luat hotararea de a merge la cabinetul de nefrologie din Targoviste, iti recomandam sa iei in considerare unitatea medicala pe care ti-am prezentat-o anterior in articol. Tine cont de indicatiile pe care ti le ofera medicul de specialitate si asigura-te ca esti intotdeauna cu un pas inaintea afectiunilor renale.