Meniu

Nefrologie Targu Mures

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Urinarea frecventa, durerea la nivelul spatelui inferior, modificarea culorii urinei si incontinenta urinara sunt cateva dintre motivele care ar trebui sa te trimita la cabinetul de nefrologie din Targu Mures. Daca te confrunti si tu cu simptomele enuntate mai sus si simti ca se agraveaza de la o zi la alta, cel mai bine ar fi sa mergi la cabinetul de nefrologie pentru a afla exact care este problema cu care te confrunti, dar si care este solutia pe care o poti lua in considerare. Doar medicul specialist este persoana in masura care sa te indrume si sa iti asigure solutii personalizate.

Daca iesi si tu din Targu Mures si vrei sa gasesti o clinica medicala cu aceasta specialitate, iti recomandam sa ramai in continuare la acest articol si sa citesti pana la final. In cele ce urmeaza ti-am pregatit un top cinci al celor mai frecventate unitatii medicale specializate in nefrologie unde pacientii pot cere sfatul medicului specialist si unde pot fi tratati cu profesionalism.

Cat costa o consultatie de nefrologie in Targu Mures?

Ai luat hotararea de a merge la un cabinet de nefrologie in Targu Mures, dar nu stii care este pretul pe care trebuie sa il achiti pentru o consultatie? Din fericire, in tabelul de mai jos iti prezentam tarifele actualizate practicate la tine in oras, dar si denumirile clinicilor pe care le poti lua in considerare. Iata care sunt acestea:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Diaverum
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Profesionalism si amabilitate
 • Interactiune medic pacient excelenta
 • Diagnostic corect
 • Tratamente eficient
 • Rezultate ireprosabile
 • Atmosfera placuta
Galenus
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Activitate ireprosabila
 • Echipa medicala amabila
 • Profesionalism si empatie
 • Relatie medic-pacient excelenta
 • Diagnostic corect
 • Investigatii precise
 • Nerespectarea programarilor
Centrul Topmed
250 Ron
 • Pret Consultatie 250 Ron
 • Servicii de calitate
 • Aparaturi moderne
 • Investigatii precise
 • Diagnostic corect
 • Amabilitate si profesionalism
 • Atmosfera prietenoasa
 • Nerespectarea programarilor
Arta Neurologica
300 Ron
 • Pret Consultatie 300 Ron
 • Ambianta placuta
 • Curatenie impecabila
 • Intampinare placuta
 • Profesionalism si seriozitate
 • Aparaturi moderne
 • Diagnosticare corecta
 • Rezultate excelente
 • Gestionarea deficitara a programarilor
Centrul Mediab
220 Ron
 • Pret Consultatie 220 Ron
 • Calitatea serviciilor
 • Act medical ireprosabil
 • Atentie la detalii
 • Implicare si empatie
 • Diagnostic corect
 • Tratament eficient
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Top 5 clinici specializate in nefrologie in Targu Mures

Slaba functionare a rinichilor poate reprezenta o problema semnificativa pentru intregul organism, acesta fiind mult mai predispus la manifestarea unor afectiuni severe, motiv pentru care iti recomandam sa apelezi cat mai curand la medicul nefrolog din Targu Mures daca suspectezi ca suferi de probleme renale. Pentru ca vrem sa iti venim in ajutor, in cele ce urmeaza iti vom prezenta topul celor cinci clinici pe care ti l-am promis, in care vei descoperi cat de bine pregatite sunt unitatile medicale, dar si cat de competenti sunt medicii din orasul tau:

1. Diaverum

Prima varianta pe care ti-o recomandam este Diaverum, o retea de centre de dializa si nefrologie, raspandite in cele mai importante orase din tara, printre care se numara si Targu Mures. Daca iei in considerare aceasta clinica, vei avea oportunitatea de a face cunostinta cu o echipa medicala bine pregatita si experimentata: dr. Mirela Gliga, medic sef, Ioana Bathori, asistent sef, dr. Angela Tabita Atudosie, dr. Anca Andreea Bandea, dr. Ioana Alexandra Costea si dr. Elena Lefter, medici specialisti. Acestia au la dispozitie aparaturi de ultima generatie, prin intermediul carora pot efectua urmatoarele tratamente: hemodializa, tratarea pacientilor cu HIV, hepatita b si hepatita C.

Pretul pentru o consultatie de nefrologie este de 250 lei.

Profesionalismul si amabilitatea sunt principalele aspecte pe care pacientii le-au laudat atunci cand au interactionat cu medicii acestei unitati medicale. Pentru ca centrul este echipat cu aparaturi de inalta performanta, diagnosticul stabilit este intotdeauna corect, iar planul de tratament elaborat este pus in aplicare cu precizie. Cu alte cuvinte, rezultatele obtinute sunt excelente, iar atmosfera in care pacientii sunt primiti este una placuta. 

Vezi parerile pacientilor despre Diaverum
Vezi Pareri

2. Galenus

Galenus este o unitate medicala multidisciplinara din Targu Mures catre care pacientii cu afectiuni nefrologice si in dreapta atentia cu incredere. Echipa medicala care face parte din acest departament medical este una bine instruita si antrenata, desfasurand un act medical ireprosabil pentru fiecare pacient in parte. Din cadrul sau fac parte: dr. Maria Gliga, dr. Ioan Hosu, dr. Elena Lefter si dr. Anamarie Barabas, medici cu o buna pregatire in domeniu, capabili sa asigure rezultatele mult asteptate. Pentru ca au la dispozitie aparaturi si echipamente de inalta performanta, investigatiile efectuate sunt precise, ceea ce contribuie semnificativ la stabilirea unui diagnostic corect.

Pretul pentru o consultatie de nefrologie este de 200 lei.

Centrul medical din Targu Mures a primit o multime de aprecieri din partea pacientilor, pentru ca acestia s-au declarat multumiti de activitatea medicala desfasurata. Echipa medicala da dovada de amabilitate, profesionalism si empatie, ceea ce faciliteaza relatia medic-pacient. Aceasta are acces, de asemenea, la aparaturi si echipamente performante, prin intermediul carora investigatiile efectuate sunt precise, diagnosticul stabilit fiind intotdeauna corect. Cu toate acestea, au fost intampinate nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor. 

3. Centrul Topmed

Centrul Topmed este o alta unitate medicala multidisciplinara pe care o poti lua in considerare daca vrei sa beneficiezi o consultatie de nefrologie in Targu Mures. In cadrul departamentului isi desfasoara activitatea doi medici cu o buna pregatire in domeniu si cu o experienta vasta: dr. Petru Craciun, medic specialist in nefrologie si medic primar in medicina interna si dr. Anca Andreea Bandea, medic primar in nefrologie. Avand la dispozitie aparaturi moderne si echipamente performante, investigatiile efectuate sunt ireprosabile, iar diagnosticarea este intotdeauna corecta. De asemenea, medicii au competenta si de a elabora un plan personalizat de tratament, adaptat in functie de nevoile fiecarui pacient.

Pretul pentru o consultatie de nefrologie este de 250 lei.

In cele peste doua sute de recenzii publicate in mediul online, pacientii se declara multumiti de serviciile de care au beneficiat, laudand actul medical. Pentru ca s-au facut investitii serioase in aparaturi moderne, toate investigatiile efectuate in cadrul acestei clinici sunt precise, contribuind semnificativ la stabilirea unui diagnostic corect. De asemenea, echipa medicala da dovada de amabilitate si profesionalism, asigurand o atmosfera prietenoasa si primitoare pentru toata lumea. Cu toate acestea, au fost intampinate nemultumiri cu privire la nerespectarea programarilor. 

4. Arta Neurologica

Arta Neurologica este o clinica medicala privata din Targu Mures care se adreseaza tuturor pacientilor cu diverse probleme de sanatate, in cadrul sau existand si medici specializati in tratarea afectiunilor nefrologice. In cadrul departamentului amintit anterior isi desfasoara activitatea conf. dr. Carmen Caldararu, medic primar cu o buna pregatire in domeniu, dobandita de-a lungul anilor de practica si de munca in unitati spitalicesti de renume. Pentru ca unitatea medicala este dotata cu aparaturi moderne, toti pacientii beneficiaza de servicii de calitate si investigatii precise, prin intermediul carora afla concret care este problema de care sufera, dar si cum o pot trata.

Pretul unei consultatii de specialitate este de 300 lei.

Ambianta placuta, curatenia impecabila, intampinarea placuta la receptie si profesionalismul echipei medicale sunt doar cateva dintre calitatile apreciate de pacienti atunci cand apeleaza la aceasta clinica. Medicii isi desfasoara activitatea cu seriozitate, asigurand un tratament eficient pentru fiecare pacient in parte. Avand la dispozitie aparaturi de ultima generatie, diagnosticarea este intotdeauna corecta, iar rezultatele obtinute sunt excelente. Cu toate acestea, gestionarea programarilor este deficitara. 

5. Centrul Mediab

In completarea variantelor de mai sus iti prezentam si Centrul Mediab din Targu Mures, o alta institutie medicala multidisciplinara catre care iti poti indrepta atentia cu incredere daca suferi de afectiuni nefrologice. Medicul care isi desfasoara activitatea in acest departament este dr. Balazs-Petz Bea-Boglarka, medic specialist, cu experienta vasta in domeniu. Prioritatea sa este de a si trata eficient pacientul, indiferent cat de severa sau cronica este problema renala cu care se confrunta. Avand la dispozitie aparaturi moderne, doamna doctor reuseste sa asigure un diagnostic precis, dar si un plan corect de tratament, astfel incat rezultatele obtinute sa fie ireprosabile.

Pretul pentru o consultatie de nefrologie este de 220 lei.

Conform recenziilor postate in mediul online, centrul medical asigura servicii de calitate si un act medical ireprosabil. Echipa de medici este saritoare, atenta la detalii, implicata si empatica, remarcandu-se activitatea desfasurata de doamna doctor din cadrul departamentului de nefrologie. Pe langa diagnosticarea corecta, doamna doctor are competenta de a elabora si un plan eficient de tratament, pe baza caruia pacientul poate fie sa isi tina sub control afectiunile renale, fie sa le vindece. Din pacate, personalul de la receptie nu este suficient de implicat. 

Concluzii

Locuiesti in Targu Mures si vrei sa mergi la o consultatie de nefrologie in oras? Vrei sa gasesti un medic priceput, competent si empatic care sa te insoteasca in procesul tau de vindecare? Atunci cele cinci clinici pe care ti le-am prezentat anterior in articol sunt unele dintre cele mai bune variante la care poti apela. Asigura-te ca citesti cu atentie toate informatiile despre acestea si ca apelezi cat mai curand la ajutorul medicului pentru a primi tratamentul corespunzator in timp util.