Meniu

Nefrologie Valcea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

De la urinarile frecvente, dificultati la mictiune, infectii urinare recurente si pana la tumori, un cabinet de nefrologie din Valcea ofera solutii medicale moderne de investigatii, diagnostic si tratament. Apeland cat mai curand la un specialist nefrolog, vei putea obtine rezolvarea problemelor de sanatate de care suferi.

Daca nu ai gasit inca o clinica pentru nevoile tale medicale, acest articol iti va servi drept ghid de orientare pe piata de servicii din municipiul Ramnicu Valcea.

Cat costa o consultatie de nefrologie in Valcea? 

Inainte de a merge la medic pentru o problema de sanatate, te intereseaza sa afli cat mai multe detalii despre modul in care poti accesa serviciul, in acest caz o consultatie de nefrologie in Valcea. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicilor catre care ar trebui sa te indrepti si tarifele practicate pentru consultatii.

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
MedLife
Clinica-Verificata
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Echipamente performante
 • Solutii eficiente de tratament
 • Lipsa de punctualitate in onorarea programarilor
Clinica Doinamed
210 Ron
 • Pret Consultatie 210 Ron
 • Diversitatea serviciilor
 • Echipa profesionista de medici
 • Dotari moderne
 • Timp de asteptare mare
 • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Rapitest
200 Ron
 • Pret Consultatie 200 Ron
 • Servicii de calitate
 • Medici profesionisti
 • Solutii eficiente de diagnostic si tratament
 • Timp de asteptare mare
 • Apelurile telefonice sunt preluate cu dificultate
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clasamentul clinicilor cu servicii de nefrologie din Valcea

Te incanta existenta unui clasament al celor mai bune servicii de nefrologie din Valcea, insa ai vrea sa iti faci propria parere despre centrele medicale si sa evaluezi chiar tu, in functie de criterii personale, care dintre ele ar putea sa iti satisfaca nevoile cat mai bine. Pentru aceasta, ai nevoie de informatii suplimentare despre activitatea clinicilor, despre standardele de lucru, despre competentele medicilor si parerile pacientilor care le-au trecut pragul. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul la multe dintre intrebarile tale.

1. MedLife

Pentru consultatii, ecografie de abdomen inferior, controale, ecografie reno-vezicala, referat medical si tratamente moderne te poti adresa cabinetului de nefrologie al Hyperclinicii MedLife din Ramnicu Valcea. Iti va acorda ingrijire medicala si atentie pentru cazul tau clinic dr. Ionela Enea, medic specialist nefrolog. Clinica din Valcea face parte din cea mai mare retea privata de sanatate din Romania, cu o traditie de aproape 30 de ani pe piata serviciilor medicale din tara noastra si peste 50 de clinici si centre cu tehnica medicala ultramoderna. Pe lângă hyperclinica, MedLife functioneaza in judetul Valcea cu un laborator de analize in Balcesti si un punct de recoltare in Ramnicu Valcea.

Tarifele pentru servicii sunt afisate pe site-ul web. Pretul consultatiei la nefrologie in aceasta clinica este de 200 de lei.

In general, pacientii care au lasat recenzii in mediul online apreciaza calitatea serviciilor, profesionalismul medicilor, dotarile cu echipamente performante si solutiile eficiente de tratament. Pe de alta parte insa, se inregistreaza multe nemultumiri in legatura cu lipsa de punctualitate in gestionarea programarilor.

Vezi parerile pacientilor despre MedLife
Vezi Pareri

2. Clinica Doinamed

In Policlinica Doinamed Nord din Valcea, pacientii pot accesa servicii de calitate in nefrologie, de la diagnosticarea si tratarea insuficientei renale acute si cronice pana la pietre la rinichi, tulburari electrolitice si hipertensiune arteriala. Iti sta la dispozitie aici expertiza dr. Eliza Trican, medic specialist nefrolog. Doinamed este o retea de clinici cu servicii integrate de diagnostic si tratament in 12 specializari medicale, analize de laborator, imagistica medicala si medicina muncii. Clinicile de sub umbrela brandului sunt in contract de colaborare cu Casa de Asigurari de Sanatate, deci vei putea beneficia de o gama extinsa de servicii medicale gratuite sau decontate, cu bilet de trimitere de la medicul de familie.

Tariful pentru o consultatie la nefrologie este de 210 de lei.

Pacientii sunt multumiti de diversitatea serviciilor clinicii, de profesionalismul echipei medicale si de dotarile moderne. Centrele Doinamed mai au insa multe aspecte de imbunatatit in activitatea lor. Sunt multi pacienti care reclama timpul de asteptare mare, aglomeratia si comportamentul lipsit de amabilitate al personalului de la receptie.

3. Rapitest

Clinica Rapitest din Valcea functioneaza ca spital de gastroenterologie si medicina interna si ambulatoriu de specialitate, in care valcenii au acces la analize, investigatii ecografice, consultatii si tratamente in diverse ramuri medicale: cardiologie, chirurgie, chirurgie plastica, gastroenterologie, ortopedie, ORL, medicina interna, nefrologie, neurologie, pneumologie, reumatologie si recuperare medicala. Cabinetul de nefrologie este deservit de dr. Ionela Enea, medic specialist nefrolog, si ofera diagnostic si tratament pentru o serie de afectiuni ale rinichilor precum insuficienta renala acuta si cronica, hematurie, proteinurie, litiaza renala, neoplasm renal, infectii urinare, hipertensiune de cauza renala, tulburari hidroelectrolitice si acidobazice.

Pentru o consultatie la nefrolog vei plati aici 200 de lei.

Mare parte dintre pacientii clinicii considera ca serviciile de aici sunt de calitate, medicii sunt profesionisti si ca au beneficiat de solutii eficiente de diagnostic si tratament. Pe de alta parte, multe persoane reclama ca nu se respecta programarile si ca personalul de la receptie este lipsit de solicitudine fata de pacienti.

Concluzii

Cabinetele de nefrologie din Valcea ofera servicii complete pentru sanatatea rinichilor, consultatii, ecografii, referat medical si tratament moderne, cu eficienta dovedita. Te vei baza pe competentele unor nefrologi buni in cadrul unor clinici de top din oras, dotate cu echipamente medicale performante si deservite de personal bine pregatit.

Cu ajutorul informatiilor din articolul pe care tocmai l-ai terminat de citit, despre serviciile de nefrologie din municipiul Ramnicu Valcea, cu siguranta vei putea lua cea mai buna decizie pentru solutionarea nevoilor tale medicale, si vei alege un centru medical care sa iti satisfaca in mod optim exigentele.