Meniu

EEG Galati

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Electroencefalograma, cunoscuta si sub denumirea de EEG in Galati, consta inregistrarea activitatii electrice cerebrale, fiind o metoda eficienta pentru medici de a depista care este afectiunea cu care pacientul se confrunta. Investigatia nu este dureroasa, reprezentand unul dintre principalele teste de diagnosticare ale epilepsiei. Prin intermediul sau, se detecteaza undele cerebrale, iar rezultatele obtinute sunt interpretate cu atentie de catre medic. Procedura nu este una dificila; consta in lipirea unor electrozi de scalp, acestia fiind cuplati la un aparat numit electroencefalograf, avand rolul de a detecta toate incarcarile electrice din activitatea cerebrala. Exista mai multe tipuri de electroencefalograme: EEG de rutina, prelungita, ambulatorie, video, in somn. Aceasta este recomandata atat adultilor, cat si copiilor, fiind de un real ajutor pentru stabilirea corecta a diagnosticului, indiferent cat de complexa este problema de sanatate. De asemenea, rezultatele sunt obtinute intr-un timp scurt. 

Privind partea si mai buna, exista o astfel de unitate medicala echipata cu un electroencefalograf chiar in Galati, fara sa fie nevoie sa te deplasezi in alte orase ale tarii pentru a efectua investigatia de specialitate. Citeste mai departe si descopera care este clinica din orasul tau care iti poate asigura o electroencefalograma de calitate.

Cat costa o electroencefalograma in Galati?

Medicul neurolog ti-a recomandat sa faci o electroencefalograma in Galati, dar nu stii exact care este pretul unei astfel de investigatii? Atunci te incurajam sa citesti in continuare, pentru ca, in cele ce urmeaza, ti-am pregatit un tabel cu toate tarifele practicate pentru acest serviciu medical. Iata care este suma de bani pe care trebuie sa o pregatesti:

Top Clinici
Top Clinici
Pret Consultatie
Rating
Website
Centrul Irina
Clinica-Verificata
300 Ron
  • Pret EEG 300 Ron
  • Interactiune medic-pacient excelenta
  • Rezultate precise
  • Investigatii ireprosabile
  • Diagnosticare corecta
  • Plan personalizat de tratament
  • Aparaturi ultraperformante
  • Echipa medicala profesionista
  • Act medical ireprosabil
  • Nerespectarea programarilor
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde poti efectua o electroencefalograma in Galati? 

In cazul in care medicul neurolog ti-a recomandat sa faci o electroencefalograma in Galati, dar nu stii exact catre care unitate medicala sa-ti indrepti atentia sau daca este o investigatie care poate fi efectuata in orasul tau, citeste in continuare. In cele ce urmeaza, iti vom prezenta care este institutia medicala din orasul tau la care poti apela pentru efectuarea acestei examinari, dar si cat de pregatita este echipa medicala la care poti apela si care te va indruma in tot acest proces de diagnosticare:

Centrul Irina

Centrul Irina este o unitate multidisciplinara din Galati catre care iti poti indrepta atentia daca vrei sa faci o electroencefalograma in conditii sigure sub atenta a supraveghere a medicilor profesionisti. Centrul medical si-a inceput activitatea in anul 1999 si inca de atunci a avut drept scop insanatosirea pacientilor. Ca dovada a implicarii personalului, clinica a primit certificatul privind sistemul de management al calitatii conform standardului ISO 9001:2008 pentru furnizarea serviciilor. Echipamentele si aparaturile folosite pentru diagnosticarea pacientilor sunt unele de ultima generatie, favorizand desfasurarea unui act medical ireprosabil. Echipa medicala da dovada de o buna pregatire in domeniu, avand competenta si de a asigura un plan eficient de tratament. Pe langa electroencefalograma, se mai desfasoara si urmatoarele servicii: ozonoterapie, spirometrie, audiometrie, ortopedie, chirurgie generala, chirurgie plastica, interventii rapide pentru hemoroizi, obstetrica si ginecologie etc. 

Pretul pentru o electroencefalograma este de 300 lei. 

Multi dintre pacientii care au apelat la serviciile acestui centru se declara multumiti de interactiunea cu personalul medical. Rezultatele obtinute sunt precise, investigatiile ireprosabile, diagnosticarea corecta, iar planul de tratament adaptat in functie de necesitatile fiecarui pacient in parte. Multumita aparaturilor ultraperformante si echipei medicale profesioniste, actul medical desfasurat este intotdeauna unul corect. Cu toate acestea, programarile nu sunt respectate cu precizie. 

Vezi parerile pacientilor despre Centrul Irina
Vezi Pareri

Concluzii

In cazul in care medicul de specialitate ti-a recomandat sa faci electroencefalograma in Galati, unitatea medicala prezentata anterior este cea mai buna optiune catre care iti poti indrepta atentia. Ai grija de sanatatea ta si fii la curent cu toate investigatiile de specialitate, mai ales daca sunt indicate de medicul specialist, astfel incat sa fii intotdeauna cu un pas inaintea bolilor si afectiunilor. Alege sa te bucuri de o viata sanatoasa si implinita, mergand regulat la cabinetul medicului expert.