Meniu

EEG Oradea

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Efectuarea unui EEG in Oradea este utila in diagnosticarea si monitorizarea mai multor probleme de sanatate, printre care epilepsia si migrenele. De asemenea, testul este esential in evaluarea somnului, in depistarea tulburarilor de dezvoltare la copii si in planificarea interventiilor chirurgicale care vizeaza creierul. Mai exact, EEG (electroencefalograma) este o investigatie care inregistreaza semnalele electrice din creier, oferind indicii pretioase despre functionarea acestuia si ajutand la identificarea anomaliilor si, ulterior, la stabilirea unui tratament adecvat. 

In Oradea poti efectua acest test la cateva clinici medicale in care isi desfasoara activitatea medici neurologi cu competente in EEG. Descopera aceste clinici si medicii specialisti la care sa te programezi pentru o consultatie de neurologie sau un EEG, citind acest articol pana la final.

Cat costa un EEG in Oradea

Preturile care se percep in Oradea pentru EEG sunt prezentate in tabelul de mai jos.

Top Clinici
Top Clinici
Pret EEG
Rating
Website
Clinica Davidescu
Clinica-Verificata
250 Ron
 • Pret EEG 250 Ron
 • Consultatii de neurologie in clinica sau la domiciliu
 • Trei medici neurologi
 • EEG si EMG
 • Ecografii si radiografii
 • Aparatura moderna
 • Terapie cu oxigen
 • Numeroase specialitati medicale
 • Programari online sau prin telefon
Centrul Bioinvest
250 Ron
 • Pret EEG 250 Ron
 • Numeroase specialitati medicale
 • Medici neurologi cu experienta
 • EEG si EMG
 • Echipamente medicale moderne
 • Rezultatele investigatiilor sunt transmise cu promptitudine
 • Bun raport calitate-pret
 • Nu se respecta programarile
Centrul Venus
260 Ron
 • Pret EEG 260 Ron
 • Medicii neurologi cu o vasta experienta
 • EEG si EMG
 • Mijloace de investigatii moderne
 • Locatie usor de gasit
 • Personal amabil la receptie
 • Buna comunicare cu medicii
 • Nu se respecta programarile
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Clinici unde se poate face EEG in Oradea

Sunt trei clinici medicale private in care se poate efectua EEG in municipiul Oradea. Iata care sunt acestea si cu ce servicii se prezinta pe piata!

1. Clinica Davidescu

Pentru un EEG in Oradea te poti adresa, in primul rand, Clinicii Medicale Lavinia Davidescu. La cabinetul de neurologie se efectueaza examinari neurologice, ecografii si electroencefalografie (EEG) sau electromiografie (EMG). Clinica pune la dispozitie o mare varietate de optiuni de tratament, tehnologii avansate de diagnosticare si ingrijire ambulatorie, printr-o echipa multidisciplinara si inalt calificata. Trei medici neurologi activeaza aici: dr. Nunkoo Vharoon Sharma (medic primar neurolog), dr. Alexander Cristian si dr. Minodora Ungur – medici specialisti neurologi. Dr. Ungur a absolvit in 2020 un curs EEG,  dobandind competente in interpretarea EEG si, prin urmare, poate sa diagnosticheze si sa evalueze in acest mod diverse afectiuni neurologice.

Pretul unei electroencefalograme este de 250 de lei

Despre aceasta clinica au fost notate, in mediul online, numeroase aprecieri. Oamenii au spus ca au fost tratati aici cu empatie si profesionalism, in ceea ce unii dintre ei numesc „cea mai buna clinica medicala din Oradea”. Curatenia, conditiile moderne si confortabile si aparatura de ultima generatie sunt de asemenea punctate ca fiind avantaje ale acestui centru medical.

Vezi parerile pacientilor despre Clinica Davidescu
Vezi Pareri

2. Centrul Bioinvest

Si la Centrul Bioinvest se poate efectua un EEG in Oradea, la cabinetul de neurologie. Dr. Adrian Rusanovschi si dr. Claudia Segheciu (Aitonean) sunt medici neurologi la acest centru, iar pe lista de servicii pe care le pun la dispozitie se numara: consultatii initiale, consultatii de control, EMG, EEG, intocmire referat grad de handicap. Centrul Bioinvest ofera o varietate de specialitati medicale, pe langa neurologie: alergologie, chirurgie vasculara, diabetologie, gastroenterologie, chirurgie generala, interne, endocrinologie, nefrologie etc. dispunand si de numeroase centre de recoltare a analizelor medicale.

Pretul unui EEG este de 250 de lei la Centrul Bioinvest din Oradea.  

Sunt oradeni care au trecut de nenumarate ori pragul acestui centru medical si care spun ca de fiecare data au fost multumiti de calitatea serviciilor, de comportamentul exemplar al personalului si de un raport calitate-pret corect. In plus, oamenii au mai apreciat ambientul placut, dar si faptul ca rezultatele analizelor si investigatiilor se transmit cu promptitudine. Au fost consemnate insa si unele nemultumiri, cum ar fi ca nu se respecta programarile. 

3. Centrul Vascular Venus

La Centrul Vascular Venus din Oradea se afla un medic neurolog cu competenta in electroencefalografie – EEG – si anume dr. Alina Balint, medic primar neurologie. In acelasi cabinet mai activeaza dr. Bogdan Florea, medic primar neurolog, doctor in stiinte medicale si cu competenta in electromiografie – EMG. In acest cabinet de diagnosticheaza si trateaza numeroase afectiuni: boli inflamatorii, sechele posttraumatice, boli cerebro-vasculare, boli demielinizante, epilepsie, boli neurodegenerative, patologie vertebrala, boli ale muschilor scheletici. In cadrul clinicii se afla mijloace de investigatii moderne: CT craniu si de coloana, ecograf Doppler, holter EKG, electromiograf etc. 

O investigatie EEG costa aici 260 de lei.

Oradenii sustin ca interactiunea cu personalul de la receptie este una placuta, locatia este usor de gasit, iar medicii sunt foarte bine pregatiti si comunicativi. Pacientii mai pun pe lista de aprecieri si serviciile numeroase, pentru toate varstele. In schimb, au fost notate si experiente mai putin placute, datorate nerespectarii programarilor, in principal.

Concluziile noastre

Daca ti se recomanda efectuarea unui EEG in Oradea, poti lua in considerare sa efectuezi investigatia la una dintre cele trei clinici prezentate in acest articol. Necesitatea acestei proceduri variaza in functie de simptomele si de istoricul medical al pacientului, decizia de a o efectua apartinand medicului specialist.

Aceasta investigatie este una vitala in medicina, fiind necesara pentru a evalua activitatea electrica a creierului, a diagnostica si monitoriza diverse afectiuni neurologice, precum epilepsia, traumatismele cerebrale sau migrenele.