Meniu

EEG Suceava

Actualizat pe:
Scris de Dr. Laura Grosu

Procedura medicala non-invaziva, care inregistreaza activitatea electrica a creierului, utilizata pentru diagnosticarea si monitorizarea diferitelor afectiuni neurologice, EEG in Suceava se poate efectua in cadrul unei clinici de top, dotata cu aparatura performanta si deservita de medici bine pregatiti. Daca nu ai gasit inca o optiune pentru realizarea investigatiei, articolul de fata te va ajuta sa te orientezi pe piata de servicii medicale din oras.

Citeste textul pana la capat pentru a identifica ce variante ai pentru efectuarea unei electroencefalograme in Suceava si care sunt conditiile in care poti accesa acest serviciu.

Cat costa un EEG in Suceava?

Nu este o procedura standard de examinare si presupune echipament special, de aceea vrei sa stii care este tariful pentru EEG in Suceava, pentru a te pregati din punct de vedere financiar. In tabelul de mai jos vei gasi numele clinicii care ti-ar putea fi de ajutor in rezolvarea problemelor medicale de care suferi, precum si pretul pentru electroencefalograma.

Top Clinici
Top Clinici
Pret EEG
Rating
Website
Bethesda
Clinica-Verificata
250 Ron
  • Pret EEG 250 Ron
  • Medici profesionisti
  • Echipamente moderne
  • Interior curat
  • Timp mare de asteptare
  • Lipsa de solicitudine a personalului de la receptie
Clinica-Verificata Clinica Verificata med.ro
Badge-Specializare-Principala Badge de Specializare Principala
Cel-mai-bun-pret Cel mai bun pret

Unde mergi pentru EEG in Suceava?

Inainte de a suna la clinica mentionata pentru a-ti face o programare la EEG in Suceava, ai nevoie de informatii suplimentare despre calitatea serviciilor, despre competentele medicilor, despre echipamentele de care dispune si despre opiniile pacientilor care i-au trecut pragul. In sectiunea urmatoare a articolului vei gasi raspunsul la toate intrebarile tale.

Policlinica Bethesda

La cabinetul de neurologie al Policlinicii Bethesda din Suceava, poti efectua EEG computerizat, pentru diagnosticarea si monitorizarea unor afectiuni precum epilepsia, apneea de somn, accidente vasculare cerebrale, tumori si altele. Cabinetul este deservit de dr. Tatiana Bardan, medic specialist neurolog. Policlinica Bethesda din Suceava este un centru medical polivalent, in care functioneaza cabinete specializate in peste 20 de ramuri medicale. Brandul medical Bethesda mai cuprinde un spital, un centru de imagistica performant, un Centru de Cardiologie si Radiologie Interventionala, un laborator acreditat in Suceava si un centru medical pluridisciplinar in Gura Humorului.

Pretul pentru EEG in aceasta clinica este de 250 de lei.

Parerile pacientilor fata de activitatea Policlinicii Bethesda sunt impartite, in functie de experienta inregistrata de fiecare. Sunt mentionate ca aspecte pozitive profesionalismul medicilor, echipamentele moderne si interiorul curat. Aspectele negative includ timpul de asteptare mare si un comportament lipsit de amabilitate al personalului de la receptie.

Vezi parerile pacientilor despre Policlinica Bethesda
Vezi Pareri

Concluzii

EEG in Suceava se realizeaza in cele mai bune conditii, intr-o clinica moderna, cu echipamente de ultima generatie si cadre medicale profesioniste si experimentate. Procedura electroencefalogramei se efectueaza computerizat, obtinandu-se rezultate de acuratete, esentiale pentru diagnosticarea si tratamentul afectiunilor neurologice.